Литературен спамо-чат - 3 тема

• 34 874
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм за срещичка Simple Smile На мен са ми удобни почивните дни ,че трябва да оставя децата на мъжа ми да ги гледа и да хвана едно автобусче до София.

# 16
Здравейте,
бихте ли ми препоръчани нова , интересна книга за подарък на двадесетгодишно, четящо момиче. Искам де е нова, защото тя има четец от една година и по-стари издадени книги се притеснявам да не ги е чела. Интересите и са разностранни - На изток от рая, Игрите на глада, Мемоарите на една гейша.

Ами можеш да и вземеш някоя книга на Никълъс Спаркс , поне на мен двете , които прочетох  много ми харесаха , нежни книги са , или книга на Джоджо Мойс "Аз преди теб" или "Момичето което бях"
или "Момичето на френския лейтенант"- Джон Фаулз

# 17
  • София
bibia,благодаря,че си се насочила за помощ и съвет в нашата тема.Тук момичетата са страхотни ерудити и съм сигурна,че ще ти предложат много добри заглавия.
Лично от мен книгите на Кейт Мортън.Струват ми се подходящи за млада жена.
Относно среща,може би в неделя.В събота е на МС/моето сърце,моят съпруг/рождения ден и няма да мога да се отзова,в понеделник на 30 съм на работа до обяд.Така че и тогава ми е удобно.

# 18

Здравейте, момичета, в изцяло обновения спамо-чат, както се казва! Wink

Много хубава идея за среща на Литературния клуб, бих се радвала да се запознаем.

(уфф, промените в сайта изключително ме дразнят...)

# 19
    Да се запиша и аз в новата тема (mijjjka   bouquet ) Много ми е уютно тук сред вас и макар че пиша рядко, ви чета редовно. Идеята за среща е много хубава, но аз ще ви се радвам отдалече за сега.

# 20
Много ми се иска да дойда и аз на срещата , но до последно ще работя и няма как да си взема почивни дни около Нова година  Tired , дано на пролет или лятото да направим още една среща , та да се включа и аз  Hug

# 21
  • София
Ту ту  Hug!
И аз съм за среща! Даже съм съгласна всеки ден между 26-ти и 31-ви да се виждаме  hahaha  Hug!

Някой ме попита какво чета на Ф. Грегъри, ама за забравих кой  Blush. Чета "Бялата принцеса".

# 22
  • София
Аз.Пусни малко отзив Praynig

# 23
  • София
Ах, ти ли беше? Ще ти пусна, даже и книгата ще ти пусна, особено ако ме вземете на следващата среща с Кали  hahaha Hug!
Харесва ми, но аз много обичам исторически книги и не знам дали не съм пристрастна.

# 24
  • София
Ще ти пусна, даже и книгата ще ти пусна, особено ако ме вземете на следващата среща с Кали  hahaha Hug!

Ще, ще  Flutter Heart Eyes Hug !

# 25
  • Пловдив
Здравейте и в новата тема, Мижка - благодаря  Hug
Аз съм вече в Коледна ваканция, но съм малко болна  Tired Вчера ме втрисаше, имах лека температура, днес май съм по-добре, но спах над 20 часа  Crazy
Довърших "Часът на чудовището", поплаках си, започнах "Хайка за вълци".
Сега се чудя как точно да се накарам да отида до училище и да си взема детето  Thinking Но има време до 17ч. да се настроя  Laughing
Болните да оздравяват (Киф, Петя, дечицата на SIN)  Hug

# 26
Мижика, благодаря за темата!   bouquet Много е хубав първия пост.

Естел Бързоход, аз имам "Морал" във формат .fb2. Искаш ли да ти я изпратя? Обожавам ги тези двете книги.
Да, искам.

Чета Любов на Е. Шафак и ми харесва.  Shocked Прилича ми на микс от религия и Паулу Куелю, а и двете не са ми интересни за четене. Обаче в книгата има и още нещо ... и ми е интересна.

# 27
Прочетох половината на "Пощалъонът  винаги звъни два пъти" и с ръка на сърцето мога да кажа , че тези двама хубостници ми са толкова антипатични , анти герои ми са , ще я прочета , но .... не е моята книга това  Crossing Arms

На вас случвало ли ви се е да не харесвате главните герои ? При мен се случва за втори път май , първия път е докато четох "Изневяра" на Ахмет Алтан , викам си тази жена ако ми е пред очите ще я фрасна с нещо  Joy

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 14:49 от nara86

# 28
  • на последния етаж
Благодаря за новата тема!   bouquet
И на мен би ми било драго да ви видя на живо. Simple Smile

# 29
Аз си направих поръчката от Колибри. Сега да ги видим, колко са експедитивни.

Общи условия

Активация на акаунт