Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на частната и държавната болница за раждане?
Какво е мнението на участниците във форума за съхранението на стволови клетки?
Какви са мненията за избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на частната и държавната болница за раждане?
Предимствата на частната болница за раждане включват по-голям избор на лекар и по-персонализирано отношение. В сравнение, държавната болница предлага безплатни услуги, въпреки че изборът на лекар може да бъде ограничен. Решението за избор на болница може да зависи от предпочитанията и възможностите на бъдещите майки.
-
Какво е мнението на участниците във форума за съхранението на стволови клетки?
Участниците във форума имат различни мнения относно съхранението на стволови клетки. Някои смятат, че това е добра идея като запас за бъдеща употреба, надявайки се да не им се налага да ги използват. Други обаче изразяват съмнения и колебания относно ползата от съхранението на стволови клетки, особено в контекста на разходите за тази услуга.
-
Какви са мненията за избора на болница за раждане?
-
Какви са мненията за новата визия на форума?
-
Какви са симптомите и препоръките при разкъсване на шийката на матката по време на бременност?
с 499 Евро. Иначе стандартните легла 70/140 с решетки и от двете страни имат 2-3 степени на височина на матрака, могат да се махат 3 преградки за да излиза детето, а после се "трансформират" в детско легло, което ставало до 5-6 годинки.
То тази жилетка ще се носи има няма месец, това не е за нормални хора

Аз също мисля, че 8 мин. са много малко за обстоен преглед. Колкото и да е добра..ама все пак. 

Типичният график за начало на уикенда
Количката е ABC и е много хубава, а и е 3 в 1- точно това което исках аз 

юпи! 
и отивам да подредя един шкаф, към обяд вън на разходка