Как простихте изневяра?

• 26 915
  • 198
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Заедно сме с мъжа ми от 15 г. Имаме две деца. От известно време започнах да усещам охлаждане в отношенията ни. Скоро ми призна, че е влюбен в друго момиче, което ще се жени скоро. И двамата били влюбени един в друг. Опитах се да го преглътна, ама само аз си знам какво ми беше. Снощи разбрах, че пак са срещали да говорят. (за първи път го хванах в лъжа, но после си призна). Казва ми, че не са правили секс и не са се целували. (никога досега не ме е лъгал, но никога не е късно да започне). Било по-силно от него. Снощи му казах да си вземе багажа и да се махне. Днес ми е звънял 20-30 пъти да говорим. Не можел да живее без мен и децата. Ние сме били всичко за него. Щял да се поправи и реваншира. Единия път, когато говорихме днес каза, че говори с нея повече да не се чуват и виждат. Работят един до друг. Каза, че ще я помоли или тя или той да се махнат от работите си, за да не се виждат повече. Иска да му дам шанс, ама аз имам нужда от време. Страх ме е да не го приема обратно и скоро да преживея пак същото. Малкото дете иска да се върне, голямото му е сърдито и не го иска. Аз не знам какво да правя. Обичам го много, но не знам как да му простя. От известно време живея в ад. Вие как простихте и има ли смисъл изобщо...

# 1
Da razбирам ли че няма физическа изневяра, както той твърди?

# 2
  • Пловдив
Da razбирам ли че няма физическа изневяра, както той твърди?
Така ми казва. Смея да твърдя, че досега не ме е лъгал за нищо, но вчера го хванах, че ме лъже, че е другаде, но после си призна, че са били заедно и са говорили.
от 3 месеца са си писали  по скайп и са ходили да обядват заедно. Имал нужда от това, заради сивото ежедневие. Чувствал се добре с нея, но избирал нас..
Но нали знаеш, че понякога психическата изневяра е по-лоша от физическата.
Имам чувство, че още е много влюбен в нея.

# 3
Имай предвид, че мъжете лъжат МНОГО в такива ситуации и не трябва да им се вярва за абсолютно нищо. Тоест гледай само и единствено действията на човека, не думите му  Peace Ако има някакъв шанс да си спасите семейството, не рови много, защото ще се нараниш безсмислено. Дано имате добро развитие, ако си се обичате още, и това ще мине.

Минах през нещо подобно, но гарнирано с още повече лъжи. Не можах да простя - разведох се. При нас проблемът беше нерешим, но много хора се справят с такива ситуации и дори може да излязат по-силни като семейство. Успех  Hug

Бившият ми мъж и до ден днешен се кълне, че няма нищо общо с въпросната жена, дори и година след развода ни... Crazy Wink

# 4
Много познато, много! И аз така се бях вкарала във филма. Заради моето мрънкане той не издържа и си тръгна. Сега като се връщам назад, всичко е било в моята глава. И да е имало кривване, човека иска теб и децата. Бих дала шанс. Лесно е да се сърдим, ревнуваме и вкарваме във филми. Не че го оправдавам, не. Домът има нужда и от мъжка ръка.
Младоженеца какъв е, знае ли за бъдещата си жена?

# 5
d. h. ти наистина ли си вярваш, че си виновна  newsm78 Убедил те е твоя човек, че ти си размърморана без причина  Crazy Ама да ти кажа, не е така. Поне мен няма кой да ме убеди  Laughing

И домът като има нужда от мъжка ръка, дай да разрешим всичко на мъжа, само и само да се връща вкъщи и да посвършва по нещо, когато успее да се откъсне от другите си приятни занимания? Ами че то има и други мъже да помагат, не е задължително да е този, който ни нервира. Това извън темата на авторката  Peace

И ние бяхме заедно 15 години, и аз си мислех, че този човек не може да ме излъже  Crazy Ама всичко се случва на този свят, всеки си избира какво му е по-важно и продължава с позитивите и негативите от решението си  Wink

# 6
Карай, станалото станало.
Давай тук да съветваме и оправяме положението. Hug

# 7
Можеш ли да си позволиш лукса да научиш истината в детайли- отговорът на този въпрос ще ти даде насока . Колко е годишен съпруга ти, децата ?
Ситуацията е много болезнена и боли много/ мен ме болеше , въореки че не го обичах/ , но постарай се да спасиш семейството , съпруга ти се грижи заедно с теб за децата , не те е нагрубил ... Винаги и при всеки има моменти на изглупяване.

# 8
Оправдания и причини винаги си намират.
Важно е колко си готова да преглътнеш и да приемеш. Аз, след 2 години и около 7-8 различни "колежки", казах "Стига" когато поредната ми я доведе вкъщи!!! С детето й!!! Докато ме няма Crazy , обаче се прибрах по-рано Outta Joint .

Простих много, много унижения преглътнах, но е нямало смисъл. Не знаех къде ми е границата, учех се в крачка.

# 9
  • Варна
Откъде ги намирате тези идиоти?
Самият факт, че ей така от нищото е решил да ти "сподели сърдечния си трепет" е сигнал за необратимо мозъчно разстройство. Че и избор направил - ти и децата. Великодушен.
Ако реша да си го оставя вкъщи, ще му го върна със същата монета. Не сега, след време, когато се успокои и си помисли, че всичко е както преди.
Да живееш с идиот е обида преди всичко за самия теб.

# 10
Аз не простих. В момента в който го видях влюбен ( не в мен ) пътищата ни тръгнаха в различни посоки. Не разбрах до къде стигнаха нещата нито кога приключиха, факта че си позволи да ми причини подобно нещо ме накара да разбера със сигурност че това не е човека за мен. Две години след случката се разделихме. Аз не вярвам в глупости от рода - ами така се случи, ... по силно е от мен, .... не съм го искал просто стана, .... - за мен влюбването се случва тогава когато си отворен за такъв вид общуване и го търсиш. За човек със сериозна връзка или брак е недопустимо. Като ти е сиво и скучно - раздели се, разведи се и тогава търси емоции. Може и да съм крайна, но изневярата е  една от най-грозните лъжи - за мен.

# 11
Колко са ти големи децата? И защо си ги замесила в конфликта, преди да си взела решение какво да правиш?
Не знам(а и мисля, че е грешно да търсиш решение тук) какво да те посъветвам newsm78
Ако му простиш, после цял живот ще живееш със съмнението "дали не ми изневерява пак".
Ако му биеш шута, пак ще страдаш - казваш, че го обичаш, имате деца...
Ти трябва да прецениш дали да му повярваш, или не.

# 12
Не бих развалила семейството си, заради първа изневяра.
Бих простила, но не с лека ръка, а ще го накарам да съжалява дълго време за това, което е причинил на мен и децата.Без скандали, без да му правя напук.
Просто ще променя някой свои навици, които със сигурност съм позабравила, щом е отишъл при друга.Това не означава, че  ти си виновна за нещо.Припомни му в кого се е влюбил преди.Направи го по съпричастен към семейните задължения и го помоли да смени работата.Факт е, че повечето хора се влюбват в офиса, където прекарват достатъчно време с колегите.
В никакъв случай не му казвай, че не можеш да живееш без него.Трябва да се почувства застрашен, че може да те изгуби.Когато нещо ни се изплъзва, тогава разбираме какво губим.
Говори с него, дай му шанс.Ако е свестен човек, залитнал моментно, ще се вразуми.
След такава заигравка, някои мъже се променят много в положителна посока и както се казва, вместо да ти извади очите, ти изписва вежди.
Разбирам как се чувстваш, положението може би не е толкова драматично, колкото ти се струва сега.
Каквото и да решиш, ти желая успех и сили да преминеш през това. Hug

# 13
Ванина, според мен самия факт, че мъжа ти сам ти е признал, че е влюбен в друга, би могло да означава две неща:
1. Да е избрал другата и да е решил да скъса с теб (на децата той винаги ще им е техния татко и ще продължи да се грижи за тях);
2. Да му се случва за първи път да е влюбен в друга, да се е почувствал страшно виновен към теб и децата и да е решил да приключи с това.

За мен това, че ти е признал не означава, че е идиот. Ако беше просто изневяра - да преспи веднъж или няколко пъти с друга жена, нямаше дори да разбереш. При него има намесени емоции и аз подозирам, че наистина повечето от тях са породени от това, че връзката ви е от доста години и в ежедневието ви вече липсват страстта и пеперудите в корема. С тази жена мъжа ти си е припомнил много от тези позабравени чувства и съвсем естествено се е разлетял в облаците. Нека си признаем, че чувството да си влюбен е прекрасно...
Аз бих простила, ако съм в твоята ситуация. Според мен мъжа ти заслужава втори шанс най-малкото защото той е един от малкото мъже, които сами са признали за залитането си и със сигурност той чувства огромна вина за това. Опитай се да поразпалиш страстите във връзката ви, приложи малко женска хитрост, сигурна съм че мъжа ти има нужда повече от тези емоции, отколкото от другата жена.

Успех ви желая и дано отново намерите верния път един към друг Hug

# 14
В крайна сметка физическа изневяра не е имало. Значи все пак не е стигнал докрай.Според мен няма гаранция ,че и на теб няма да ти се случи. Но е важно какви решения вземаш и как се държиш. Глупаво е било да те натоварва и да ти прави признания. Точно затова, защото счупеното трудно се лепи. И доверие трудно се връща. Винаги ще имаш едно наум. Но за раздяла не бързай според мен. Опитайте, винаги може да се разделите.

Общи условия

Активация на акаунт