Дядо Коледа бързо ти при нас ела,мамите от ИБ те чакаме с усмивка на уста-тема13

• 19 842
  • 695
  •   1
Отговори
# 210
  • В къщурката на хълма на феите
Ник като всеки бебок обича банята,но след нея  #Crazy се почва лудницата няма такъв рев до посиняване,въздух не си поема.

ааа има имааа Mr. Green Ема още така се дере след баня и затова почнах да я къпя в мивката, щото от там като я извадя и като дам играчка долу горе бива положението .. голямата драма е при миенето на косата, щото там вече няма мърдане и се къпем в коритото, та два пъти седмично слушаме арии и гледаме драматични изстъпления, ама кво да прайш .. няма мърдане Crazy

аз снощи излизах до късно Blush пък днес станах в 11 Blush ама мъжо каза, че той щял да гледа детето само и само да излезем и аз нали съм добра съпруга .. Mr. Green Mr. Green сега са някъде навън, а пък аз си пия кафето .. за сефте мама усеща, че е жив човек Mr. Green Mr. Green

# 211
  • В провинцията ..
Меци браво добре си направила, сигурно си се забавлявала  Grinning
Нас снощи за първи път ни къпа тати, той ни съблича, той ни облича ,ми дупи-то нощес и памперса слага, само дето не го стегна и после имахме акита чак по бодито и ританките  Laughing

# 212
  • Северозапада
Къде го това хубаво време, искам и аааааааааааааз. Тук при нас, в северозападналото придунавие, мъглите не са се вдигали от както сме дошли на 22-ри ooooh!
И София плаче след къпане. Гладна, сита няма значение. Много мрази да я мажа и масажирам и при нас това е една много бърза процедура.
Тони, май е време наистина да спреш с меренето  Wink
Ние не правихме погача, само я водихме да и четат молитва в църквата.
Аз пък да се оплача, че тази нощ почти не съм спала. Дребната се буди през 15-30 мин. до 2 ч., спахме без прекъсване до 4:45 и до 6 сука, събуди се още в 7, но поне поспа до 8, иначе ставаме в 6:30 7 часа  Tired Мрън. Май зъбите я тормозят, че не вади ръце от устата, а чат-пат и някоя играчка захапва. Давам и Дентокинт 3*1. Някой има ли впечатление от него?

# 213
Аз масажи след баня не съм правила никога  Crazy Докато беше бебе само намазвах с малко олио на Хип и айде в бодито  Mr. Green Само когато минахме на прегледа при ортопеда каза да правя жабка с крачетата и това превех към 5/6 месец и то не редовно  Blush
Общо взето малко през просото го карах в началото, щото така да ми беше уморено  Whistling Не, че сега пак претупвам някой неща ... вече го пера с нашия прах за пране, не гладя дрехи, не стерилизирам от 7/8 месец шишета и биби и т.н.

# 214
  • Варна
Е то остана да гладиш и стерилизираш на едногодишно Laughing При положение, че пипа навсякъде и после си лапа ръцете за каква стерилизация може да става дума. За новородено как да е, но за по-голямо бебе е просто абсурд. Много отдавна не гладя и пера с общия прах, даже някой път пускам по някое панталонче с нашите дрехи. Масажи и аз не съм правила никога, мажех с лосион само първия месец, след това единствено ако се налага.

# 215
  • София
Аз вече не гладя. Никога не съм обичала и сега не се престаравам. Мисля до 6 месеца да стерилизирам.

# 216
мързелани такива  Joy Не мажели, не масажирали, а-ма-ха, къде го дават така  Mr. Green Mr. Green

Чета си ви редовно, но гледам да не спамя, след някой друг ден вероятно ще нахлуя със 100 въпроса за кърмене, къпане, мазане и т.н.  Joy

# 217
Чета си ви редовно, но гледам да не спамя, след някой друг ден вероятно ще нахлуя със 100 въпроса за кърмене, къпане, мазане и т.н.  Joy

Служба не остана викаш ... после ако знаеш как ще ти олекне  Joy
М/у другото в нашата отчетна една мама роди вчера отново  Crazy и бях и казала дата 28-ми  Mr. Green та познах и сега ще купувам подарък, щото такъв беше залога  Laughing ... да взема и на теб да ти предрека една дата, та да знаеш за кога да чакаш  hahaha

Месечинке ... познам хора, дето имат деца на по 2 и на горе и още гладят и перат с бебешки прахове  ooooh! Малкия след като направи годинка спрях да ползвам бебешки прах, сега само от време на време слагам от неговия омекотител на Бочко, понеже ми харесва много как мирише  Blush
Аз м/у другото неговите дрехи ги пера с нашите отдавна  Crazy не ги смесвам само когато има бельо  Mr. Green

# 218
  • Варна
Ооо, и ние в нашата отчетна вече имаме ново бебе Laughing И чакаме още няколко. На мен хем ми се иска хем си представям що за изтрещяване ме чака при такъв вариант Crazy
Фейтче,
аз спрях да ползвам бебешкия прах, защото на нищо не миришеше, имах чувството, че дрехите не са прани, а само изплакнати. За Сано става дума, май са го развалили много от едно време. А нашият прах мирише къде по-добре Laughing

# 219
  • Северозапада
Мали, покрай мен всички гладят, масажират, стерилизират и аз си викам "Егати мързеливата мърла съм"  Crazy

# 220
Мали, покрай мен всички гладят, масажират, стерилизират и аз си викам "Егати мързеливата мърла съм"  Crazy

Дишай спокойно  Mr. Green според мен всичко си е до инстинкта на майката в крайна сметка  Heart Eyes

Месечинке ... и аз прах със Сано Максима, харесваше ми в началото и на мен, но определено сега с нашия течен Персил дрешките миришат много по-добре от бебешкия.
Брей ... много бебета във вашата отчетна  Crazy Ние сме на първо официално, но до колкото знам има още една две мами дето не пишат много вече. И аз още не съм готова за лудницата, та ще почакам ощееееее няколко годинки  Whistling

# 221
то половината от моята отчетна вече пак са бременни, че и все по едно и също време, та и в другата си отчетна пак са заедно Mr. Green

# 222
то половината от моята отчетна вече пак са бременни, че и все по едно и също време, та и в другата си отчетна пак са заедно Mr. Green

ей това е яко  Mr. Green

# 223
Аз пък правих гимнастика и масажчета  Mr. Green Е, не съм се старала толко, бързо ми отмина музата  Mr. Green После като почна да рита и беснее сама се тренираше  Mr. Green Стерилизирах шишето с вода до към четвъртия месец, гладих до към втория месец, още я пера отделно. Ама спи с нас, на нашите чаршафи, а те с нашия си прах са прани  Mr. Green
Мецоо, и как изкара  Close  Mr. Green

# 224
мноооо харно изкарах, щом като се прибрахме към 4 Whistling Mr. Green Mr. Green

аз Ема още я гладя, обаче ние сме с много чувствителна кожа и дори едно кьораво ръбче ни прави проблем, дрешките й ги пера отделно, ама ползвам един прах и за нея и за нас - такъв за чувствителна кожа - стерилизирах нейде до 5тия месец май .. не помня .. не съм била кой знае колко стриктна специално със стерилизирането .. просто ми беше гигантично досадно Blush

Общи условия

Активация на акаунт