СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 3

• 101 723
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Сайтът на СМГ сменя своя домейн:
http://smg-bg.info/news.php?id=43

# 31

Фран, ще може ли на първа страница на темата да се коригира линка към сайта с новия домейн - smg.bg?

# 32

Уффф...
 Старият домейн вече няма да е достъпен!

Това е... безотговорно. Не се прави така по много причини. Хайде някой по-близък с ръководството да го помоли да се платят $10 за още една година  smg-bg.info и да се направи поне едногодишен човешки редирект за да могат да се оправят кешираните връзки. Sad

# 33
  Здравейте, моля да ми отговорите на един въпрос!
 В СМГ стартираха ли курсовете по английски език, които толкова много рекламираха на първата родителска среща ?
Забравила съм коя е фирмата . За това моля ви за помощ !

# 34
Фирмата е International House Bulgaria
http://www.ihsofia.com/prepodavateli.html
- това е информация от класната на сина ми.

# 35
 Благодаря за бързия отговор. Вашето дете ходили на тях и ако да, доволни ли сте ?

# 36
  • София
И аз се интересувам от тези курсове - провеждат ли се, по колко деца има в група, какви са таксите ?
Предполагам, че има групи за различните нива - от А1 до С1 например ? Кога се провеждат курсовете ?
Моля, ако някой знае подробности, да се включи.

# 37
Нямам лични наблюдения, синът ми посещава Алианс и имах намерение да го преместя в курсовете към СМГ, но за момента се отказахме. Иначе на телефоните на фирмата отговарят любезно и дават всякаква информация.

# 38
  • София
Обадих се във фирмата. Имат няколко групи според нивата. Най-високото ниво в момента е в групата, която учи по Messages 4 (В1). Очакванията са догодина тази група да продължи с ниво В2.
Курсът се провежда веднъж седмично с времетраене два астрономически часа.
Провежда се през седмицата според смяната и продължава до края на май.
Предполагам, ако някой реши да се включи сега, ще направят преизчисление заради пропуснатите часове.
Аз се интересувам за догодина. IH Sofia ми е много добре позната. Впечатленията ми са отлични и точно затова проявих интерес към това, че водят курсове в СМГ. Предполагам е новост и определено - положителна, според мен.

# 39
  • Вече на светло в София
Хора, къде изчезна програмата за 2-ри срок.
Утре сме 1-ва смяна, а си нямаме програма. Трябваше да си я сваля като беше на сайта. Нещо по въпроса знае ли се?

# 40
  • София
Аз я свалих само за 8 е клас. Спомням си, че за някой от другите осми класове нямаше програма за петъка. Вероятно ще се появи по-късно.

# 41
     И ние не знаем нищо конкретно, само са им казали, че вероятно часовете ще са огледално - което е било накрая, сега ще е първо... Това за осми клас само.

# 42
     И още нещо прясно - връща се синът, а аз в това време питам дъщерята кога ще й видя бележника. А от коридора се чува - "В СМГ сме, две седмици след началото на втория срок!"~ Rolling Eyes

# 43
  • София
като сравня програмата за първия срок и тази за втория, която свалих преди да изчезне, се вижда, че са почти еднакви - същите предмети и последователност за всеки от дните, единствената разлика е липсата на часове по информатика, а часовете по ИИ и музика се удвояват- втория срок са по два, един цял блок

# 44
  • Вече на светло в София
като сравня програмата за първия срок и тази за втория, която свалих преди да изчезне, се вижда, че са почти еднакви - същите предмети и последователност за всеки от дните, единствената разлика е липсата на часове по информатика, а часовете по ИИ и музика се удвояват- втория срок са по два, един цял блок
Мерси, все пак е някакъв ориентир какво да вземе

Мари дьо ла Фер, и аз чакам бележника  ooooh!

Успех на всички семегейци през 2-ри срок newsm10

Общи условия

Активация на акаунт