СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 3

• 101 756
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • София
липсата на часове по информатика, а часовете по ИИ и музика се удвояват- втория срок са по два, един цял блок
това обаче най-вероятно е грешка, тъй като според учебния план часовете по ИИ, музика и ИТ са по 36 и при положение, че през първия срок имаха от трите по веднъж седмично, същото трябва да се запази и през втория.
И аз не съм видяла бележник, а пък за програмата никой не се тревожи, т.к. тетрадката по Мат. и НЕ е една, която се обръща, плюс още една по БЕЛ Simple Smile 

# 46
    Ей, че напредва това човечество! Не е ли рано в осми клас да са с по една тетрадка по всичкология? Thinking

# 47
  • София
Търся училищния правилник на СМГ. Аз ли не мога да открия на сайта или наистина го няма. 

# 48
  • София
Едва ли ще са го публикували на сайта. Всяка година го четат на първата родителска среща и ни карат да се подписваме, че сме го чули. Може би трябва да го поискаш от някой учител или от ръководството.

# 49
  • София
Не мога да разбера какво му е трудното да се направи нормална програма за втория срок?! Очевадно качената на сайта на СМГ програма е тотално сбъркана!!! Някъде по пътя м/у първия и втория срок е изчезнал часът на класа, а за шестокласниците и по 1 час БЕЛ и математика?! Интересно решение е програмата на 6 г клас, които в петък ще имат само 2 часа /при това 5-ти и 6-ти час/, а през другите дни ще свършват в 14,05 ч. Shocked
Надявам се най-късно до утре да поправят програмата на сайта, за да знаят децата по какво да се готвят за понеделник! Praynig

# 50
# 51
  • София
Моето дете (7 кл.) спомена нещо за родителска среща другата седмица (26.03.), не виждам съобщение на сайта, някой да знае нещо повече - ще е среща само за седмокласници или...?

# 52
Моето дете (7 кл.) спомена нещо за родителска среща другата седмица (26.03.), не виждам съобщение на сайта, някой да знае нещо повече - ще е среща само за седмокласници или...?
Да, ще има родителска среща.
Във връзка с предстоящите изпити/външно оценяване/ на седмокласниците.

# 53
Националният отбор на България за момичета (който всъщност си е отбор на СМГ Grinning) се представи отлично на EGMO 2014. Нашите девойки са трета сила в Европа, като съвсем малко концентрация и късмет през първия ден не им достигна за да задминат Румъния и да станата втори в Европа след недостижимите момичета на Украйна - Феноменално представяне за млада украинска надежда, която успя да победи "абонираната" за първото място на всякакви олимпиади Даниел Ланг.

https://www.egmo.org/egmos/egmo3/scoreboard/

# 54
Националният отбор на България за момичета (който всъщност си е отбор на СМГ Grinning) се представи отлично на EGMO 2014. Нашите девойки са трета сила в Европа, като съвсем малко концентрация и късмет през първия ден не им достигна за да задминат Румъния и да станата втори в Европа след недостижимите момичета на Украйна - Феноменално представяне за млада украинска надежда, която успя да победи "абонираната" за първото място на всякакви олимпиади Даниел Ланг.

Нямам думи. Браво!!!  smile3501

# 55

И от мен голямо Браво!
Да има все повече момичета в СМГ!

# 56
  • София
Браво на децата за успехите по математика, но според мен заслужава похвала и участието и резултатите на децата от 7 клас в СМГ на националния кръг на олимпиадата по БЕЛ,
от 6 допуснати от София до национален кръг на олимпиадата, 4 от децата са от СМГ, като едно от децата приключва участието си в нац. кръг с Отл. 6!

http://www.mon.bg/?go=page&pageId=16&subpageId=169

Поздравления! Според мен този успех заслужава да се качи и на сайта, не знам защо не му се обърна внимание!

р.с. никое от тези деца не е дъщеря ми

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 08:54 от tufche

# 57
  • София
Много се радвам, че СМГ започанаха активно да ползват сайта си, за да научаваме за успехите.

Къде мога да разбера какви школи има в СМГ и от кой клас те започват занятия ?

# 58
  • София

smile3501  Да се забравяме, че две от момичетата са още много малки: 9-ти и 10-ти клас. Да продължават все така и догодина - шампионки! newsm10

# 59
     За по-отдалечените от шампионатите - моля, напишете от кои паралелки са момичетата-шампионки! и кой ги готви също.

Общи условия

Активация на акаунт