СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 3

• 101 782
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Имате ли представа защо не са изплатени стипендиите на учениците? Във всички останали училища децата са получили стипендиите си. В СМГ не са изплащани от началото на годината.

# 61
Нали днес е концерта? На сайта нищо не пише, а поканата е у нас.
Синът ми твърди, че с еднократно платени 10лева може да отида той с двама възрастни- вярно ли е?

# 62
  • България, София
Нали днес е концерта? На сайта нищо не пише, а поканата е у нас.
Синът ми твърди, че с еднократно платени 10лева може да отида той с двама възрастни- вярно ли е?

Да, днес от 18ч. във ВИАС, според детето. Не знам за колко човека е поканата.

# 63
Според дъщерята, с една покана цялата рода, без ограничения Laughing. От 18.30 е концерта. И дъщерята ще пее Wink, голямо вълнение!

# 64
Има ли практика от СМГ да ги записват за Австралийско кенгуру?

# 65
  • София
Май не - то е през ваканцията. Аз изпращах мейл на Кортезов - ако искаш ще ти изпратя мейла му на лични. Само не съм сигурна тази година той ли пак ще е организатор. Може да погледнеш в темата за математическите турнири - там сигурно ще получиш инфо.

# 66
Май не - то е през ваканцията. Аз изпращах мейл на Кортезов - ако искаш ще ти изпратя мейла му на лични. Само не съм сигурна тази година той ли пак ще е организатор. Може да погледнеш в темата за математическите турнири - там сигурно ще получиш инфо.
Той е. И записването тече от поне месец насам.

# 67
Знаех си и го казах на сина ми. Той все отлага да пита учителката си, както и да разбере как да се запише, но аз помня, че във втори клас пращахме мейл за записване.
Може наистина да ми пратите мейла?

# 68
    В СМГ няма ли да има - втора за годината и единствена за втория срок - родителска среща?

# 69
  • София
Току що ме информираха, че "май щяло скоро да има". Crazy Mr. Green В сайта нищо няма... Rolling Eyes

# 70
Току що ме информираха, че "май щяло скоро да има". Crazy Mr. Green В сайта нищо няма... Rolling Eyes

Според моя син ще е другата седмица в сряда (за нечетните класове, предполагам).

# 71
  • София
Според дъщеря ми, родителската среща е на 13 май (вторник) - за тези, които учат първа смяна.

# 72
  • София
Ние сме в сряда на родителска, от 18.30 - учим втора смяна.

# 73
Има ли практика от СМГ да ги записват за Австралийско кенгуру?

Има практика да ги записват, но децата не се записват сами и не пращат мейли. СМГ на база на опит заявява някакви бройки и децата просто отиват на датата и се състезават. Поне досега е било все така.

# 74
  • София
    В СМГ няма ли да има - втора за годината и единствена за втория срок - родителска среща?
Моят син-6 клас ще имат във вторник 13.05.

Общи условия

Активация на акаунт