ДУБАЙ 4

• 61 348
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Предполагам, че това е голямата шитня  Mr. Green

<a href="http://www.tripadvisor.com/LocationPhotos-g2954 … sy of TripAdvisor
хмм, нещо не става с линка, едно голямо синьо стъклено нещо

# 511
да беше само синьо, пак добре.

# 512
  • софия
 Joy Joy Joy
С малко оранжево и червено на върха  Laughing

Честит празник   bouquet

# 513
Аз пак да повдигна въпроса: кога дърпат парите от booking, когато е резервация без право на отказ?
Аз вчера резервирах без право на отказ от сайта на хотела,а не от букинг, но днес не проверих дали са ми дръпнали парите  Crazy Утре ще проверя и ще ти пиша. Но на мейла получих потвърждение за резервацията от хотела. Аз бих им писала за потвърждение  Rolling Eyes

# 514
Петифурче, визите още ги чакаме. Агенцията е Раяна Турс. Хотелът и визите ги резервирахме/платихме през тази агенция. Тур.агент ни пращаше линкове за плащане онлайн. Визата струва 95$.
elfea може да даде отзиви (ако вече не е писала), тъй като пътува с тях, беше си резервирала нашия хотел и визите си извади пак чрез тях.

# 515
Здравейте и от мен!
Благодаря на всички за изчерпателната информация.Ние сме в Дубай от 1.04 до 08,04.
Някой може ли да каже кой аквапарк е по-добър-този в Атлантис или Wild Wadi?И съответно цените как са?
Също не ми стана ясно кой аквариум е по-добре да посетим в крайна сметка-Атлантис(лост чембърс) или този в Дубай МОЛ(цените доколкото видях в сайта са за възрастен 75АЕД и 55АЕД за деца.).Къде има по-голямо разнообразие?

# 516
надя79, няма правило кога ще ви дръпнат парите.... Когато си искат. Вие сте се съгласили, че тези пари ги дължите и те не бързат. Сега за хотела ми в Дубай ми взеха парите 4 дни след резервацията, а хотела пак е без право на отмяна. Може да ти ги вземат и веднага, но това си зависи от тях

# 517
Петифурче, визите още ги чакаме. Агенцията е Раяна Турс. Хотелът и визите ги резервирахме/платихме през тази агенция. Тур.агент ни пращаше линкове за плащане онлайн. Визата струва 95$.
elfea може да даде отзиви (ако вече не е писала), тъй като пътува с тях, беше си резервирала нашия хотел и визите си извади пак чрез тях.
Точно така, хотелът и визата бяха от Раяна Турс. Платих чрез линкове, които ми пращаше агента им ( Jatin )в директният чат. Няколко дни след това го потърсих отново, за да проверя какво става с визите (беше минал срокът,които беше посочен ) и той ми ги изпрати на мейл. Разпечатахме ги ,но на летището минахме само с паспорти ,не са искали да ги показваме,след като си въведат данните от паспортите  в системата им, явно им излиза визата и нейната валидност.

# 518
  • София
Благодаря ви за написаното за визите!  bouquet
Ще пиша в крайна сметка и аз какво съм свършила.

# 519
Момичета, а цветни ли ги разпечатвате визите?

# 520
  • софия
Нашите са черно бели, така ми ги дадоха от агенцията. Точно влизах това да питам и аз, като един Тома Неверни  Laughing

# 521
Ох, аз пък не мога да платя в otel.com. Като въведа номерата на кредитната карта и продължа, ми излиза грешка HTTP 400. Някой може ли да ми помогне, какво в настройките на компютъра трябва да променя?

Тити, може ли и тук да споделиш за Зоопарка между Абу Даби и Дубай, да разбирам ли, че не си заслужава посещението му. Освен храненето на жирафи, видях, че има и шоу на тюлени в определени часове. Трудно ли ще достигнем до него или като цяло зоопаркът не е нещо впечатляващо?
А имате ли информация за играта с пингвини в МОЛ на Емирствата? Цената за деца започва от 150 АЕД, трябва да влезе и придружител, но доколкото разбирам не може да си правим лични снимки? А тези, които се правят от самия парк на какви цени са?

# 522
зоопаркът между Абу Даби и Дубай е много приятен, постоянно го разширяват с идеята това да стане националният зоопарк. В него има и хотел, където може да се пренощува на една крачка от животните. Има шоу със слонове, тюлени/морски лъвове, хранят се не само жирафи, но и камили, агънца, кози и т.н.
просто за туристи достъпът е по-труден - по пътя между двата града е, сигурно има градски траспорт, но лашкането дотам не е малко. От такава гледна точка не си струва.
вече ако имате да отделите повече дни в емирствата, ако разполагате с автомобил, има още подобни места извън традиционните туристически маршрути. Но за препускащи туристи, които искат да съчетаят всичко в 4-5 дни - няма смисъл, мисля.

# 523
  • софия
Тити, може ли някакъв сайт на този зоопарк. Не го намирам през търсачка.

# 524
късметлии сте, даже имало три нови автобуса дотам.
http://www.emiratesparkzoo.com/home

Общи условия

Активация на акаунт