Интелектуален кръг - ФИНАЛ на Мис ''БГ МАМА''

• 8 334
  • 72
  •   1
Отговори
# 45
  • София
ВЪПРОСНИК E - 10 ТОЧКИ (харесаха ми отговорите и изказа на авторката)
ВЪПРОСНИК G - минус 5 ТОЧКИ (отговорите ми се видяха като все едно авторката ги е нахвърлила за 5 минути без изобщо да се замисля над въпросите, постарала се е най-малко)

# 46
С - 10т.
F - (-5т.)

# 47
Въпросник A - 10 т.
"Патриот ли си? Какво за теб е България?...Ще използвам едно стихотворение на Ботев..." +10
"Ако искаше да почерпиш прозрение къде би го потърсила?... С прозрение се черпя всеки ден, от света около мен..."+10
Въпросник B - минус 5 т.
 "Какво за теб е България? На коя българска песен не пропускаш да се просълзиш щом я чуеш.
-  "И ще дойде най-щастливият ден, когато ти ще си далеч от мен...." Поне да си беше замълчала.
" Религиозна ли си? Какво за теб е общуването с Бог? Разкажи твоето малко чудо след молитва!- -- Религиозна съм, и съм възмутена от институцията наречена "църква" . Тази  година бях и в Троянският манастир. Винаги се усеща, когато хората срещу теб гледат да ти вземат парите по най-бързият начин..."Въпроса  е конкретен, а момичето няма търпение да се изкаже, по друг, вълнуващ я явно повече.
Въпросник G
Уважавам правото на G да не и е допаднал този кръг и затова да отговоря по този начин, но поне  е била искрена. "Не искам да призовавам никой да гласува за мен, ако някой ме харесва, то ще ме хареса такава каквато съм." Все пак конкурса, не се състои само от 1  кръг.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 08:18 от basis

# 48
Въпросник А     +10 точки.  Добри отговори със съчетание на хумор и сериозност. Хареса ми отговора за Кюри , Шанел и Клеопатра и за Елизабет II , а и че не говори против форумното общество. Постарала се е кандидатката , пък и личи , че има обща култура или е добра в гугълването  Grinning

Въпросник G       - 5 точки . Не ме подразни толкова това  , че отговорите са кратки и претупани, а по скоро някои неща като : нямам мнение за палестинския народ , е нищо не пречи да си изградиш , дори и с цел за конкурса , пък какво остава да се предобият малко знания по разнообразни теми; и на въпроса за 3те личности , това че Обама , Путин и Меркел , контролират света , не значи че са го променили , просто са актуални за момента личности.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 14:29 от mia_bella

# 49
А 10 точки-Проявила е чувство за хумор,опитала се е да прояви оригиналност.
G (-5)точки-изглежда не и е било интересно да помисли или е нямала желание да отговаря.

# 50
F + 10 т
C -5 т
( нямаше въпросник, който да ме грабне , доста трудно дадох 10те точки- не обичам нито прекаленото изкуствено остроумие , а леко и интересно чувство за хумор, което не срещнах никъде )
-5 точки бих дала на почти всички , заради копираните отговори от нета - особено за геноцида, яйцето и влечугите и рецептата ... всичко преписано  и много дълго. Стана ми скучно докато ги чета  

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 09:46 от Манчестър Юнайтед

# 51
ВЪПРОСНИК ''C''- 10 ТОЧКИ
ВЪПРОСНИК  ''A''- минус 5 ТОЧКИ

# 52
Наличие на интелект открих само при "Е", така че давам 10т.
Последните две - "F" & "G" по (-5)т. и без коментар.
Не съм следила предишнит кръгове и не знам кой как изглежда.

# 53
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въпросник Е- 10т.
Въпросник А- (-5т.)

Аргументация- познах една от двете си фаворитки от другите кръгове и я наградих с положителния си вот Crazy. Отрицателният беше напосоки, дано не съм уцелила другата си фаворитка Crazy.
Исках да гласувам по съвест, но признавам, че нито един въпросник не ме възхити. Дали заради въпросите, дали заради отговорите- ще си замълча. Достатъчно негативност се изля оттатък.

# 54
А 10 точки
Е (-5)точки

# 55
.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 14:13 от Анонимен

# 56
.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 14:14 от Надежда :)

# 57
# 58
  • София
Защо не си изтриете постовете, вместо да слагате точки?

# 59
Защото нямам право да си трия мнението.

Общи условия

Активация на акаунт