Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 992
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
вчера ходих до щанд на ГР, за да си взема от новите матови червила /02 и 20/

Бубс ще чакам отзиви за червилата  Flutter  bouquet

ще  Hug

# 271
Само да кажа нещо по темата за високич клас козметика и приключвам темата - съвсем умишлено не поствам покупките си на Шанел, Диор, Герлен, Сисли и т.н.  (La prerrie не съм купувала). Някак ми е неудобно да го правя, при положение, че има хора чиято месечна заплата е равна на два глоса и един крем. Rolling Eyes

# 272
вчера ходих до щанд на ГР, за да си взема от новите матови червила /02 и 20/, гледах матовите им единички, имаше много приятни нюд и тоуп цветове

Аз си взех две матови нюд единички на ГР, едната се оказа идеалният цвят за моите вежди.  Simple Smile Те нови ли са? Досега не ги бях забелязала.

Тази палитра на Гош доста прилича на една на Карго, която имам от мила съфорумка. Докато не ги свърша нея и тази на Ателие, други нюд палитри май няма да купувам.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 11:42 от Анонимен

# 273
вчера ходих до щанд на ГР, за да си взема от новите матови червила /02 и 20/, гледах матовите им единички, имаше много приятни нюд и тоуп цветове

Аз си взех две матови нюд единички на ГР, едната се оказа идеалният цвят за моите вежди.  Simple Smile Те нови ли са? Досега не ги бях забелязала.

бях с приятелка, тя ми ги похвали и ми ги показа, дори си взе още един цвят, за да допълни нейните
нямам преки впечатления, само пробвах нейната сянка и ми хареса как се нанася, не съм носила от тях

# 274
Качвам една снимка от първия ми опит за грим в черно с уговорката, че ми е наистина за пръв път и отскоро ползвам четки.
Нямах време за фон дьо тен и веждите; ползвала съм коректор и основа за сенки на Nyx, черното също е на Nyx, от единичните им сенки; кафявото и светлото са от някаква палитра на Catrice. Спиралата е Avon Supershock, моливът също е Avon. Горе-долу се ръководих от този клип. Мисля и аз да се сдобия с някоя от Naked палитрите на UD, но още не мога да реша коя.

# 275
Алексче много добре си се справила.
Check Please

Това е невероятна палитра и май ще ми стигне за два живота Simple Smile
Даже при условие че я ползвам и за клиентки.

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 14:58 от г-жа Стихийно бедствие

# 276
Благодаря  Hug Имам една четворка на Катрис, много често я ползвам, но суочовете на Бейсик-а много ме грабнаха! Освен в Сефора, някъде другаде предлага ли се УД в БГ?  newsm78

И да попитам за грима в предния ми пост
Скрит текст:
, тъмният цвят в края на окото с каква четка и как /ако се сещате за клипче на  някой гримьор/ се нанася така "заострено"? Аз колкото и да се опитвам, дори и едното око да ми се получи, с другото не успявам и накрая трябва да ги направя и двете "заоблени"  Twisted Evil

Мисля, че UD се изтеглиха от България (като много други компании). Остава вариантът с пазаруване онлайн.
Според мен с времето и практиката всеки си избира сам най-подходящите и удобни му за работа "инструменти" в  съответствие с това, с което разполага и желания резултат. Мисля, че и при теб ще стане така и ще откриеш най-доброто за себе си. Не е необичайно да има разлика между двете очи - самите те не са еднакви, какво остава за способностите на двете ръце! Laughing
Аз например ползвам пенсъл четка, една плоска дебеличка четка и една заострена четка, която много си обичам и ми върши много работа, плюс разни четки в зависимост от моментното вдъхновение Laughing. Друг път, с кремообразни сенки и при липса на време, ползвам някое от незаменимите десет пръстчета на ръцете, защото това е незаслужено пренебрегван "инструмент". Мисля, че този клип на pixiwoo ще ти е от полза:
http://www.youtube.com/watch?v=iCiGjZEV7VI   bouquet

# 277
  • в 1001-та нощ
Аз прелитам да покажа днешния предиобеден грим за детско парти, най-ме възторгна, че се хванаха ружа и хайлайтъра  Heart Eyes

Напоследък хич не успявам да ги снимам, но рано и без слънце - явно е добра комбинация в това отношение  Heart Eyes

Исках да пробвам розовото от лъскавата четворка на ИСЛ и мат червило на ГР, но ... реших, че ще е по-натрапчиво и се върнах към "униформата"  Mr. Green

Виждам, че сте творили в темата, ще се върна по-късно да чета на спокойствие  Blush

Третата е на по-притворени очи и е малко размазана, но ... хайде  Blush автор фотограф е малкия мушмурок  Blush Искаше много да се усмихна - аз направо се озъбих  Joy hahaha

# 278
  • София
Алексче, супер си се справила! Аз и на 10-ия си опит за черен грим не можах да го докарам толкова добре  Crazy

Единствения съвет, който бих ти дала, ако позволиш, разбира се, е да свалиш малко по-ниско черното във вътрешната чат на окото. Ето какво имам предвид. Отбелязала съм го с червено:

Скрит текст:

Също можеш и от външната страна пък да повдигнеш малко черното. Това дава илюзия за по-котешка форма на очите, но то вече е въпрос на вкус и по желание  Peace

# 279
Присъединявам се към съветите на Адри Peace черното не толкова навътре към носа и също така изглежда много готино ако черното се опуши с малко по-различен цвят. Вече за формата няма значение...някои харесват по-изтеглено като на котка, аз го правя  сравнително кръгло и следвам естествената форма на окото ми. Изтеглено малко приличам на монголец Mr. Green

Показвам един вариант....качеството на снимките си знаете при мен, че не е цветущо... ноооо се добива представа Grinning Blush

# 280
  • в 1001-та нощ
Алексче, супер си се справила! Аз и на 10-ия си опит за черен грим не можах да го докарам толкова добре  Crazy

Единствения съвет, който бих ти дала, ако позволиш, разбира се, е да свалиш малко по-ниско черното във вътрешната чат на окото. Ето какво имам предвид. Отбелязала съм го с червено:

Скрит текст:

Също можеш и от външната страна пък да повдигнеш малко черното. Това дава илюзия за по-котешка форма на очите, но то вече е въпрос на вкус и по желание  Peace

Аз съм на абс. същото мнение  Heart Eyes  bouquet

Алексче много добре си се справила.
Check Please
Скрит текст:

Това е невероятна палитра и май ще ми стигне за два живота Simple Smile
Даже при условие че я ползвам и за клиентки.

Интересно, че на акварел има по-слаба наситеност, спрямо над тониран крем за база  Rolling Eyes newsm78 Rolling Eyes очаквах да е обратното  Heart Eyes

Освен в Сефора, някъде другаде предлага ли се УД в БГ?  newsm78

И да попитам за грима в предния ми пост
Скрит текст:
, тъмният цвят в края на окото с каква четка и как /ако се сещате за клипче на  някой гримьор/ се нанася така "заострено"? Аз колкото и да се опитвам, дори и едното око да ми се получи, с другото не успявам и накрая трябва да ги направя и двете "заоблени"  Twisted Evil

За УД в БГ - само в Сефора  Peace снощи се обадих да питам колко палитри има - оказа се, че е само една и днес я взех за съфорумка  Peace - това за Парадайз  Peace

По въпроса за грима - за сенките ли питаш или за очната линия  Rolling Eyes

Предполагам, че за сенките, но на мен не ми изглежда толкова остро  Rolling Eyes - ако за тях е въпросът - по-скоро помисли за по-прецизна четка - аз в крайна сметка се върнах на плоските четки и с тях ми е най-добре  Peace

# 281
  • гр. София
В Тhe Mall нямат нито една палитра УД, Днес бях там и питах,

# 282
  • Плевен
Жаки, след тези снимки, трябва и да кажеш кой руж и хайлайтър си използвала  Laughing Много красиво стои на скулите Simple Smile.
Грима е страхотен, и на мен любимото ми е преливане на черно с лилаво.

# 283
Благодаря ви, разбира се, че приемам съвети.
Извинявам се за вероятно тъпия въпрос, но ако сваля линията на черното надолу, трябва ли да има някакъв по-светъл цвят на негово място?

# 284
  • в 1001-та нощ
Да, може нещо в телесен тон или тонът, с който хайлайтваш под веждата  Peace

Жаки  Peace и от мен въпрос за хайлайтъра на последната снимка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт