Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 661
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Аз пък не обичам да живея в стаи с наситени цветове. Обичам по-.... бозави Simple Smile И кво от туй? Живея си щастливо в прасковения хол и проблем си нямам Simple Smile
Че кой говори за проблеми?!
Нали най-важното е всеки да се чувства добре в собствения си дом Peace

Ах, школуващите намаляха с един.  Crossing Arms Ще трябва да си преосмисля похватите  Mr. Green

Иначе всеки, Rallichka, си има студен и топъл вариант. Как ги определяме ли, не знам. Усещане е по-скоро.
Топли цветове

Студени цветове

Топло червено

Студено червено

топло жълто

студено жълто

# 631
Аз тепърва проглеждам за цветове и не мога да кажа нищо категорично. Знам, че всеки ден се влюбвам в някой цвят, но аз по принцип съм си влюбчива Laughing и знам, че човек никога не трябва да казва "никога".
Ето, никога не бих предположила, че тези цветове са съвместими, но ми харесва. Но роля играят не само цветовете, а и формите, и цялостното усещане, в случая - книги, стари снимки, красив прозорец:

Целият апартамент тук Heart Eyes

# 632
  • София
Чакайте да ми дойде новият диван, ще видите вие лилаво! На бели стени обаче.

Много мразя бозави цветове. Любим цвят ми е патешко дрис, но не си го представям на стена.
Сега сивото е превзело кухнята и добре, че сложих шареничките плочки.

# 633
  • Варна
Ема, много красив, бохемски апартамент. Само малко откритите кухненски лавици ме притесняват, но аз съм фрийк на тази тема. Иначе ми харесват на картинка. Сигурно обаче бих се ... въздържала от консумация на храна и напитки там.
На мен май най-близки по дух са ми френските интериори. Дори разбрах кой точно стил - Brocante  Mr. Green, но вие си го знаехте преди мен, нали Simple Smile

# 634
Да, може да съм непостоянна в любовите си, но вехтошарството тече в кръвта ми Mr. Green

# 635
  • Варна
Да, може да съм непостоянна в любовите си, но вехтошарството тече в кръвта ми Mr. Green
И тук се плеснахме по ръцете и разбрахме, че сме от една школа  Mr. Green

# 636
Комбинацията, Санчо, комбинацията...
Цветовете са си цяла наука. Цветознание се изучава в Художествените училища като отделна дисциплина. Сложна работа...
И аз в групата на вехтошарите Laughing

# 637

Сега ще дойде някоя от нашите чистофайнички и ще каже, че кожата на креслото е протрита и поскъсана, пердета - провесени Mr. Green

Ето ги и любимите ми открити лавички  Grinning

# 638
Аз съм със сив диван, на червена стена

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 21:21 от Titina

# 639
Птицо, направи си тез лавички, какво им се чудиш.

Титина, тук не разказваме, тук показваме Mr. Green

Стахотни цветове:

# 640
  • Варна
Прекрасни цветове.

# 641
Малко встрани от красотите ,но спешно ми трябва бял перваз за пода.
Разбих гадния цокъл в коридора ,а съм открила само в Практис , ама е 10см и ми е висок. Помагайте с инфо ,че да се разкрася по темата. Grinning

# 642
Птицо, направи си тез лавички, какво им се чудиш.

То аз си имам, ама ме е страх да си кажа Mr. Green
А и още искам Grinning

Не е по темата, а може и да е newsm78 Това видяхте ли го http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/snimka-na-toaletna-v … -internet-6003499

# 643
Аз съм доста зле с цветовете.
Едно, че аз харесвам всякакви цветове, във всеки намирам по нещо интересно;
второ, че никак не умея да ги съчетавам  Crazy

Показвам ви това, което съм насъбрала засега за възглавниците на дивана. Взаимозаменяеми са, всяка една може да се премести или премахне, и да остане на синьо.
Скрит текст:

Това е мисля, най-добрия кадър на "сивото", което се оказа лилавеещо.

Жълтите са две различни, съвсем не е нужно и двете са присъстват. Няма да ви казвам какво е моето впечатление от тази подредба, за да не повлияя на коментарите ви  Mr. Green Не се свенете!

ПП: Соте, перваза дървен ли? В Бриколаж има най-различни, точно за под не съм гледала, че не са ме интересували, но профили имат разнообразни. Но трябва да си го боядисваш. Пластмасови има също там!

# 644
Малко встрани от красотите ,но спешно ми трябва бял перваз за пода.
Разбих гадния цокъл в коридора ,а съм открила само в Практис , ама е 10см и ми е висок. Помагайте с инфо ,че да се разкрася по темата. Grinning
Провери в Практикер. На теория имат бели боядисани мдф первази и по- тесни от 10 см.

Общи условия

Активация на акаунт