Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 678
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Страхотни възглавници, но къде ли ще седне човек hahaha

На мен ми харесват лампите на прозорците!Ако някой види в някой магазин да сподели pls Wink

# 601
  • Варна
Гаргамела, много интересна история. Благодаря!

Вероятно вече сте видели новият цвят на Pantone за 2014г.
http://www.pantone.com/pages/index.aspx?pg=21129

Моето питане е дали мога да го поместя в стая със светло сини стени и бели мебели? И изобщо какви цветове мога да добавя, че ми идва малко бледо. Подът е с пясъчен цвят.
Видяхме цвета и го оценихме.
Добре си направила съчетанието със светлосиньо, бяло и пясъчно. Добре би стояло наситено сиво, патладжанено, индигово синьо, тюркоазено, фуксия, смокиново зелено. А защо не и шартрьоз?  Mr. Green
По принцип това са доста универсални цветове, особено ако са и по-бледи. Само си мисля, че топлите керемидено-охрести-прасковени нюанси не биха се вързали.

Ема, може би диваните с тези възглавници са поместени в някое студио за модели и са вид тест за момичетата? Която не се събере на крайчето - аут.

Ваяна, защо реагираш така? Да не би ти да си дизайнерът на онези грозни мебели?

П.С. Администрацията все пак си въведе малоумния дизайн на форума. Ако нещата не се върнат в изходна позиция, от мен ще имате едно тъжно "чао".

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 14:50 от Приятно ми е - Богиня!

# 602
Ето, доказателство, че с рев и мрънкане се постигат цели. Браво на ентусиастите, които се бориха за нормалния вид на форума!

Аз ги разбирам хората и на тях им се прави някакъв дизайн, ами да дойдат в нашата прекрасна тема, килимчета, шкафчета, боядисване. По-малко главоболие е...

# 603
  • В кошера...
И аз безкрайно се изнервям с този нов фейс.
Освен това ми е трудно да чета "около" рекламите - много са натрапчиви.

alessina, ако те е страх от ярките "божествени" мисля, че едно тъмно кафяво шоколадово и златно също би се вписало добре. Без червени нюанси, както Богиня е казала!

Някой има ли опит с китайски реплики на столове? Дали ще се счупят бързо?

Цонне, пак не разбрах - ще се връща ли стария вид на форума? Върнал се е май???

# 604
  • София
Гаргамела, много интересна история. Благодаря!

Вероятно вече сте видели новият цвят на Pantone за 2014г.
http://www.pantone.com/pages/index.aspx?pg=21129

Моето питане е дали мога да го поместя в стая със светло сини стени и бели мебели? И изобщо какви цветове мога да добавя, че ми идва малко бледо. Подът е с пясъчен цвят.
Видяхме цвета и го оценихме.
Добре си направила съчетанието със светлосиньо, бяло и пясъчно. Добре би стояло наситено сиво, патладжанено, индигово синьо, тюркоазено, фуксия, смокиново зелено. А защо не и шартрьоз?  Mr. Green
По принцип това са доста универсални цветове, особено ако са и по-бледи. Само си мисля, че топлите керемидено-охрести-прасковени нюанси не биха се вързали.

Ема, може би диваните с тези възглавници са поместени в някое студио за модели и са вид тест за момичетата? Която не се събере на крайчето - аут.

Ваяна, защо реагираш така? Да не би ти да си дизайнерът на онези грозни мебели?

П.С. Администрацията все пак си въведе малоумния дизайн на форума. Ако нещата не се върнат в изходна позиция, от мен ще имате едно тъжно "чао".

Не съм дизайнера на мебелите, НЕ по-грозни от шкафовете от ПДЧ.
Според възприетите норми на поведение когато нещо е предложено по най-добронамерен начин и тон обикновено се казва: " Благодаря, но не... - някакъв довод", а не се повтаря умишлено отрицателен коментар няколко пъти, насочвайки и манипулирайки известен брой така лесно манипулируеми съфорумки. Всъщност ти целенасочено настройваш когото успееш против мен. Нещо, което по никакъв начин не ме засяга и интересува, но е хубаво да се кажат нещата както са.
Дотук с дискусиите с теб, нямаме никакви допирни точки.

Аз лично се извинявам на всички, които са принудени да четат диалога ни, но ти ме питаш тук, не на лични.

# 605
  • Варна
Имаш някакъв проблем ти.  Thinking

30 момичета, 30 парижки апартамента
http://www.inmyroom.ru/posts/pokazhi-svoy-dom-i-ya-skazhu-kto-ty
Боже, защо при нас няма такива апартаменти?

# 606
  • София
Имаш някакъв проблем ти.  Thinking

30 момичета, 30 парижки апартамента
http://www.inmyroom.ru/posts/pokazhi-svoy-dom-i-ya-skazhu-kto-ty
Боже, защо при нас няма такива апартаменти?

Нямам никакъв проблем, за твое съжаление...

# 607
.... от мен ще имате едно тъжно "чао".

Да бе, да не си посмяла! Тя и държавата ни на нищо не прилича, пък ей го на, цели 6 милиона си седим тука.

Мммм, аз не виждам промяна във форума.

Хапчетата, хапчетата Naughty

# 608
  • Майничка
http://www.inmyroom.ru/photos/show/350785?from=album&from_id=225513 ой, какая девушка! Laughing

Сигурно съм одъртяла вече, защото апартаментите на девойките на видима възраст 50+ определено ме накефиха повече. Младите, може би с изключение минималистката с червената масичка и на розовата маха, толкова еклектично ми натвърдват, че чак ми бият на разтурия и откровен мундарлък.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 15:29 от gargamela

# 609
Страхотни възглавници, но къде ли ще седне човек hahaha

Или пък е дом на каратисти. Повечето възглавници са karate chopped, като не знаят ли, че това е сред най-баналните interior design crime. Laughing
Скрит текст:

P.S. Цонна, ако иска да си смени аватара, да заповяда. Simple Smile

Много ми хареса тук! Това синьо на стените с тази синя картина; плочките на пода; полилеят е уникално готин... Само централната масичка не е особено по мой вкус, но не ми пречи много. Wink

BTW, в момента работя върху един дизайн (графичен), в който като основно вдъхновение послужиха точно едни подобни сини стени и много са ми влязли под кожата. Heart Eyes

# 610
  • Варна
Ема  Hug Heart Eyes

Гаргамела, що така?  Mr. Green Имаше и други девушки... малко попрезрели, но да не издребняваме.
Имаше една мадама на фона на Айфеловата кула. Боже, какво синьо имаше на стената Heart Eyes

Между другото, забелязвам, че напоследък започвам да се влюбвам отново в синия цвят - все повече неща в синьо ми харесват и искам да ги притежавам. Преди десетина години събирах кобалтово стъкло... На вас случвало ли ви се е да се пристрастите към някой цвят или сте с трайни любови?

# 611
  • Майничка

Имаше една мадама на фона на Айфеловата кула...
=
минималистката с червената масичка ...

# 612
  • Варна

Имаше една мадама на фона на Айфеловата кула...
=
минималистката с червената масичка ...

Да, да!

# 613
  • София
Или пък е дом на каратисти. Повечето възглавници са karate chopped, като не знаят ли, че това е сред най-баналните interior design crime. Laughing
Скрит текст:

Laughing и то много старателни

# 614
По-късно ще разглеждам апартаментите обстойно, На пръв поглед - ми има си някои направо грозни стаи  Mr. Green Единственото им хубаво е, че е влязъл фотограф, дотътрил си е осветлението и е направил яката снимка. Като е облякъл собственичката в подходящ цвят дреха. Ей, това хубавата снимка може да промени много едно помещение Simple Smile

Ема, с тези шарени възглавници по диваните малко се успокоих... гледам са наредили червено до циклама и малко оранжево, пък никак не дразни. Утре ще ви фотна моите цветове за дивана, за сверка на преценката!

ПП: на мен форумът си ми е стария!

Как една възглавница става "karate choped"?

Общи условия

Активация на акаунт