Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 604
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Дорис, ето ти още една идея за виенския комплект. И аз като Ема си го представям с бели крачета и нещо шареничко отгоре.

# 706
Добре де, а тези шарени и цветни текстили само от интернет ли може да се поръчат?
Като показаните от Lady April, примерно, или тези от дивана, който Ема показа.
Аз обикалям, гледам... ми то дори едно райе в приемлив цвят трудно се намира, а такова разнообразие от цветове и форми... къде ти... Кажете ако знаете някой магазин!
(Аз се сещам единствено за магазинчето Двете Елши, където продават материали за картички, там имат много свежи платчета, но те са каренца по метър, дали не бяха дори по 50 см. и определено не са за дивани и табуретки)

# 707
Титина, много стилно, браво! Само колоните не са ми съвсем на място, но човек не може да се лиши от всичко в името на красотата.

Колоните ( две от многото) са разположени там заради акустиката...имам един спец в къщи, добре, че поне се нави да им скрием кабелите.  Примирих се с тшх там, нямам време да ги боядисвам ( а и едва ли ще се навие да ги разглоби), но поне ги използвам като странични масички  Sunglasses ..... забележете имам и червено одеало.

В Канада едната ни спалня за гости е в цикламено ( за ужас на всички докато боядисвах), но се върза много добре с кафявото и дървото.
Титина,при нас е същото положение с колоните!моя спец в началото не даваше нищо да се слага,но в последствие се превърнаха в масички от само себе си та дари са много удобни масички!Дивана ти е много хубав!

# 708
  • Варна
[Прощаваме му, щом може да тъче такива възглавнички. Много, много ми харесват Heart Eyes

И нещо брутално семпло и красиво:

Скрит текст:

Обичам!
Нещо старо, нещо ново... Simple Smile

Като съм тръгнала да показвам неща, които ми се иска да купя:

http://prodavalnik.com/hambar-i33330249

# 709
  • София
Doris, ще трябва да поясниш за какво ще го използваш, поне на мен  Wink

И ако позволиш - ако промениш виенски сет според дадените съвети - дървените части в бяло, а тапицерията с крещящо шарени дамаски просто вече няма да е виенски... Мое мнение.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 11:43 от Vayana

# 710
  • Варна
Дорис, ето ти още една идея за виенския комплект. И аз като Ема си го представям с бели крачета и нещо шареничко отгоре.

Дамската е супер, малко трудно, но не невъзможно да се сдобия с подобна, но виенския сет не е само крачета той си има и облегалки и масата... Ако е плътен цвят бяло няма ли да изглеждат като варосани? Не ми е избистрена визията още.

# 711
  • Варна
Ще трябва да поясниш за какво ще го използваш, поне на мен  Wink

Оооооо какво ли не от това старо дърво - примерно нещо подобно от снимката на Ема.

# 712
  • София
Ясно  Simple Smile Допълних нещо към предишния си пост...

# 713
И аз съм на това мнение. С бяло ще простее, според мен. Rolling Eyes

Като съм тръгнала да показвам неща, които ми се иска да купя:

http://prodavalnik.com/hambar-i33330249
Чест им прави, че го показват и го продават, та дано някой естет и ентусиаст ги прибере тия хубави греди. Инак самата "постройка" май няма бъдеще и е пред разпад така или иначе.

# 714
  • Варна
Titina, готин диван, най-вече ми хареса неравномерно боядисаната стена. Толкова е декадентска.

На Цонна възглавниците ми напомнят за тези, които имаше прабаба ми на село. Цялото легло беше обградено с тях и създаваше нещо като кушетка.

Дорис, за тази цена взимай витрината - чудесна библиотека ще стане от нея. Аз си мисля, че дървото не бива да е бяло обаче newsm78 Нали знаете как изглеждат мебелите в двореца Евксиноград? И те са боядисани белички. Кошмар. Ако ще се пребоядисва, да е някакъв благороден цвят - или масло в наситен нюанс, или тъмна-ярка боя - синьо, зелено, защо не е и пепелно розово с дамаска, която не е от епохата, а е нещо модерно.

# 715
Нали знаете как изглеждат мебелите в двореца Евксиноград? И те са боядисани белички. Кошмар.
Хаха! Когато бях там, дори екскурзоводката натърти на това как Людмила Живкова опропастила мебелите като ги боядисала бели. Laughing
Инак аз съм голям фен на бялото, но не на всяка цена. Peace

# 716
  • Варна
Нали знаете как изглеждат мебелите в двореца Евксиноград? И те са боядисани белички. Кошмар.
Хаха! Когато бях там, дори екскурзоводката натърти на това как Людмила Живкова опропастила мебелите като ги боядисала бели. Laughing
Инак аз съм голям фен на бялото, но не на всяка цена. Peace
Мда, за да бъдело "чистичко".
Ужас е дворецът. Такова съсипничество. Tired

# 717
....ако промениш виенски сет според дадените съвети - дървените части в бяло, а тапицерията с крещящо шарени дамаски просто вече няма да е виенски...

И какво от това. Тя няма да прави музей у тях, да представя епохите нагледно вкъщи.

Много ми харесва идеята за това лъскаво синьо, което показа Барба, както и дамаска-шиноаз, но после става по-трудно за цялостния интериор. Ако намеря нещо подобно в бяло с цветна дамаска, ще онагледя.

Ванилия, дивана да не се цапа, ако е много близо до камината? Иначе защо не, даже си представям как бих се сгушила в това ъгълче с книга в ръка Simple Smile

# 718
Doris, и аз съм категорично против бялото.

# 719
И аз не харесвам "варосването" на старинни мебели. А за други цветове пък съвсем. И не заради запазването или не на "виенското" и пр., просто окепазени ми изглеждат. Но всеки си прави в къщата каквото иска, в крайна сметка. Важното е на него да му харесва и да се чувства добре.

Малко встрани от темата, но днес попаднах на това - http://www.vesti.bg/razvlechenia/kultura/11-godishno-momche-pech … tinite-si-6003552

От някои картини тръпки ме побиват, а фактът, че са на 10-на годишно дете, направо ме обърква - http://www.dailymail.co.uk/news/article-2366724/Kieron-Williamso … ks-sell-250K.html
Дали наистина няма помощ отвън?

Първите му картини са си съвсем нормално детски http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-norfolk-17475596
Може би решението е отрано да връчим на децата акварелни и маслени бои Laughing

Общи условия

Активация на акаунт