MAC & Sephora - 19 тема

• 42 501
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Пудрата е много фино нещо и една ли ще преобрази лицето така, че от вратата да кажа - УАУ  Crazy
О, ако един продукт не е готов да направи това за мен, то защо ще си отварям портмонето изобщо! Naughty
Хич, да не се захваща с мен изобщо! Naughty Mr. Green
Или ще ме прави красива или няма да се вземаме! Joy

# 241
Ами да ти кажа, аз имам продукти, които ме правят красива, но само аз си знам за тях  Mr. Green Абсолютно съм наясно с това, но пак нямам против да си похарча парите за тях  Sunglasses Важното е, на мен да ми е кеф да ги ползвам и нося. Какво "виждат" другите ми е по-второстепенно  Grinning

Ударихме го на чат - спирам  Blush

# 242
Обаче пък много интересна тема започнахте Laughing

И аз съм от силно привлечените от пудрата на NARS - звучи като "моя". От няколко седмици поне ми е в мисления wish-list, но не й е дошъл точния момент.

Рядко, да не кажа никога, купувам продукт моментално, винаги го мисля поне няколко седмици - месеци, чета, разглеждам и в един момент или просто забравям за него, или го купувам за секунди точно в най-неочаквания момент.

# 243
  • USA, Steak State
Големи маймуни сте! От 3 странци чета за пудрата на Нарс. Ще ви устоя ПЪК!  Crossing Arms  Mr. Green

# 244
  • София
Леле, Веси, ако ме видиш преди грим ще се уплашиш  hahaha Тези експерименти не са за показване. Малко хора са виждали този ужас и то защото са ме хващали неподготвена  Joy

Един резултат, който е очевиден с пудрата - грим на 9 часа и седи свеж. С метеоритите по това време вече лицето е потънало в мазнотия  Tired

# 245
  • София
Рядко, да не кажа никога, купувам продукт моментално, винаги го мисля поне няколко седмици - месеци, чета, разглеждам и в един момент или просто забравям за него, или го купувам за секунди точно в най-неочаквания момент.
Тук чета себе си. Grinning
Купувам неща тогава, когато и аз не го очаквам от себе си.
Мъжът ми много се чуди на тази моя "спонтанност".
Големи маймуни сте! От 3 странци чета за пудрата на Нарс. Ще ви устоя ПЪК!  Crossing Arms  Mr. Green
Да засичам ли...колко?! Joy

# 246
  • USA, Steak State
Засичай.  Mr. Green
Бялото за козметични продукти ме плаши ( декоративна козметика). И понеже ме плаши, че щета много за продукта и ще ви следя отзивите.

# 247
Ох, ясно, аз ще пробвам с метеоритната и тази за пудра на Саманта Чапман, с метеоритната ще стане, но тя яде много продукт ...  Mr. Green

ще направиш кратер с нея Wink

# 248
  • в 1001-та нощ
Едес ли е като пудрата на елф  Joy hahaha много ме съмнява - доста марки имат прозрачни, безцветни пудри, аз съм пробвала няколко и за мен всички, които съм пробвала са различни  Peace

Конкретно за тази е посочено, че е по нова фотохромна технология, при която светлината се отразява по специфичен начин, като и се адаптира към различни източници на светлина, също е и дълготрайна  Peace

До колкото разбирам ефектът на скриване на несъвършенствата е само оптичен, т.е. не е "грижа за кожата" и е фотошопване  Peace

Аз мисля, че силата на тези продукти е да са ;невидими", не "крясък"  Peace Т.е. - не желая - всеки втори да ме пита - какво съм си правила на лицето, искам да изглежда естествено хубаво  Blush

# 249
Аз днес ходих да търся старата формула метеорити, обаче всичко е изкупено. Видях новите метеорити, но не ми допаднаха. Приличаха на свободна пудра в тестера, т.е. топчета почти нямаше и бяха много блестящи /повечето блясък може да е и защото самата четка загребва повече продукт/.

Утеших се с обсъжданата пудра на Нарс. За мен ефекта и е подобен на този от метеоритите, но по-добър, най-лесно бих го определила като блърване. Не знам колко ще матира сама, но аз ще я ползвам като финиш и над обикновената ми матираща пудра. Като гледам трябва да се слага с лека ръка иначе ще заблестя. Обаче е доста мъничка и според мен старите метеорити са по-бюджетна опция от нея, ако още се намираха.

Някъде на предните страници четох, че тази пудра на Нарс била като пластмасова и по-твърда. Това ме изненадва, моята е много фино смляна и в никакъв случай не бих я определила като твърда, няма съществена разлика с обикновена пудра. Не се разпрашава като гребна с четката, но и загребвам достатъчно количество продукт. В магазина ме посъветваха да я ползвам с онази черна четка на Нарс, която във форума е популярна като "китайската японка". Ще пробвам вкъщи дали някоя по-мека и обемна четка няма да е по-добра, ако не ще си ползвам репликата от Ибей.

ПС - горните впечатления са след много кратки контакти с продуктите, така че и може да си променя мнението.

# 250
Засичай.  Mr. Green
Бялото за козметични продукти ме плаши ( декоративна козметика). И понеже ме плаши, че щета много за продукта и ще ви следя отзивите.

Тази пудра прави лицето бяло точно колкото зелените топчета от метеоритите правят лицето зелено  Mr. Green

# 251
  • USA, Steak State
Засичай.  Mr. Green

Тази пудра прави лицето бяло точно колкото зелените топчета от метеоритите правят лицето зелено  Mr. Green

Възможно е, просто си обяснявам за фобията. Simple Smile

# 252
Мен ме притеснява, че тази пудра е много малка. Като знам как греба от Бежа и го свършвам за няма три месеца, това нюнюрче, ще отиде за три седмици. Аз съм голям похитител на пудри, може би защото не ползвам фон дьо тен. Една приятелка като ме види как нанасям Метеоритите 01 се плаши. Около 10-15 пъти вземам с четката на Пучи сериозно, като винаги преди това ги треса с ръка и де факто загребвам директно отдолу от пудрата. Целите ми дрехи стават в пудра. И пак не мога да ги похарча вече 4 години. Видях че вече и не миришат и това ме дразни много.
В България си има старите навсякъде и започвам да се чудя дали да не си взема едни от тях, щом новите били много по-кофти.

# 253
  • София
Макарон, финно смляна е, но не можеш примерно с пръст или с мека четка да вземеш продукт. Поне аз не мога  Peace

Буб, става с плоската на Елф.

# 254
  • виртуално
Terra-ora има ли ментета и как ги различа?

Общи условия

Активация на акаунт