КАРИБИ, БАХАМИ. От Флорида до Панамски канал...

• 50 309
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Ли Лу - супер да си прекарате и ще чакаме разказ с картинки!  Wink

Януари бяхме за последно във Флорида, пътувахме по платен участък, но нямаше плащане в брой. ММ обаче беше забравил да каже, че иска такава услуга като я наемахме и две седмици след като се върнахме ни дръпнаха от кредитната карта около 4 долара за таксата.  Peace Но най-добре е това да е уредено предварително, за да се избегнат всякакви притеснения в последствие.

# 136
Ли Лу - супер да си прекарате и ще чакаме разказ с картинки!  Wink
...

Благодаря, задължително  Hug

# 137
Ли Лу - сетих се още нещо. Ние винаги наемаме от Аламо. Те предлагат възможност да доплатиш към наема един резервоар и тогава не си задължен да върнеш колата с пълен резервоар, тоест може и с празен. За нас е много удобно, не се налага да търсиш бензиностанции накрая и т.н. Има един Шел точно до рент-а-кар центъра в Маями, но там цените на горивото са 20% по-скъпи. Ако Херц не предлагат това или не искате да се възползвате, заредете на бензиностанциите преди Шел-а. Едната е Шеврон, другата не се сещам. На тях цената е като навсякъде.

# 138
Погледни в кредитните ти карти дали няма с опция да покриват инсуранса на колата.
Много от рентакарс имат опция да върнеш с празен резервоар, но после те чарджат за това. Почти всички имат стикери за платените магистрали, на някой са обаче с прозорче, което трябва да се отвори. После на края като пръщаш колата си плащаш за използваните платени магистрали.
За самия Дисни погледни в уебсайта им дали нямат намаление в момента за този период. Ако имат си поискай разликата (имат толл фри нъмбър или имейл до кастъмър сървиз).
Ако видите мравки стойте далеч... има огнени мравки и хапят ужасно, и после стават ужасни рани. Аз съм събличала детето голо насред улицата, че се беше заврял в мравуняк.

# 139
Благодаря ви  Hug

Скрит текст:
Да знаете, че следя всички съвети, но не спамя, докато нямам какво да разкажа, за да не се размива темата.

# 140
  • София
Не остана, дами  Hug
На трийсти сутринта тръгваме!

Ще споделя информация, която ми дадоха мами от форума: Sunpass, Toll-by-plate и плащане в брой са вариантите за пътните такси. Hertz предлага такава услуга на място, която излиза около четири долара на ден. Мисля, че ще ползваме това.

Желая ти страхотни изживявания и може да се срещнем.... Скоро ще бъдем отново там....

# 141
Bled, супер, пиши ми. Получавам известия на имейла и ще го видя, дори и да не влизам във форума. На трийсти април летим и на трисет и първи май се връщаме.  Hug

За да не е само спам, ще споделя, че си записах всичките адреси на туристически бюра по пътя и ги запаметих в ТомТом-а. Опитът показа, че най-добрите оферти и необичайни съвети се събират точно в тях.  Simple Smile

# 142
  • София
Bled, супер, пиши ми. На трийсти април летим и на трисет и първи май се връщаме.  Hug

Ли Лу
Разминаваме се за много малко, на 30-04 вече ще сме в Ню Йорк, след като вече сме били в Маями Бийч и наоколо.
Страхотно да си изкарате....

Засега, поздрави от Лас Вегас...

# 143
Нищо, друг път.  Simple Smile
На нас Щатите ни харесват и също ходим често.

Скрит текст:
Приятно изкарване във Вегас! Дано хванете хубави оферти за Cirque du Soleil. Нашите деца нямаха нужните години за актуалните програми и пропуснахме за съжаление. И белите лъвове бяха преместили, и шоуто на сирените беше отменено.. Та ще се ходи пак, няма как  Laughing

# 144
  • София
Скрит текст:
Приятно изкарване във Вегас! Дано хванете хубави оферти .......................

Ли Лу
Много ти благодаря, да ти се връща стократно.
Резервирахме хотел в Маями Бийч до Оушън Драйв, на плажа, потегляме скоро натам...

Току що се връщаме от Grand Canyon, думите са излишни…

Скрит текст:

Снимките/още са топли/ са и поздрав и желание на едни истински приятели тук, те се знаят   Hug

Скрит текст:
Относно мюзикъли и шоу, това е нашата тръпка и гледаме да не пропуснем нищо, всеки ден, дори понякога по две.
Снощи бяхме на Australian Bee Gees/страхотни/, следва точно The Beatles LOVE by Cirque du Soleil, мислим за Criss Angel Believe - Cirque du Soleil.
Гледахме двата мюзикъла ShowStoppers и VEGAS! The show.
Тук са Бритни Спиарс и Даяна Рос, но не знам дали ще успеем, а и не ме влекат много.
Дейвид Копърфийлд също е тук, но предпочитам Criss Angel.
За повечето сме подсигурили билети, а и се намират на добри цени.
Снощи примерно имаше и включена вечеря в Excalibur на бюфет/към шоуто/ ?
Въобще, страхотно е…

# 145
Ли лу, добри цени излизат в Групон, или в ливингсошълс...там има освен шоута/забележителности, така и ресторанти (вкл и ресторанти от мн висок ценови клас на съвсем прилични цени).
Иначе наблизо до LV има много др красиви каньони, кола под нарм и за 3 дни можеш да обходиш мн места.

# 146
Написаха ми една идея за плаж (за Islamorada и Key Largo ставаше дума в случая). Можело срещу заплащане да се ползват плажните ивици и на други хотели. Някой да е пробвал?

Благодаря, дами   Hug

# 147
  • София
Написаха ми една идея за плаж (за Islamorada и Key Largo ставаше дума в случая). Можело срещу заплащане да се ползват плажните ивици и на други хотели. Някой да е пробвал?
Благодаря, дами  Hug

Ли Лу
В момента е 6,30 сутринта, но как да спиш, тук знаеш съня е загуба на време.

Имаш предвид плажовете към Key West. Те са повече, но са далеч от истинските на Флорида, ти го знаеш.
Key Largo е супер за гмуркане, а на Islamorada се кефят рибарите. Има много частни зони, както и свободни, но не са качествени.

Относно билетите за шоу и др.
Всичките ни билети са закупени с големи отстъпки.
Ето пример с билета на Australian Bee Gees
Скрит текст:
Вижда се цената, която включва освен шоуто и страхотна вечеря на огромен Бюфет.
Като казвам огромен, считай зала с шведски маси, с големината на спортна зала ?
Същото беше и вчера, макар по-скромно на Каньона.
Скрит текст:
Това е билета за влизане в Grand Canyon West, включваше закуска и обяд на място, точно на Guano Point, до Skywalk. Които показах по-горе на снимките...
Включително билетите за High Roller са закупени на по-ниски цени от тези на място и другаде.
Скрит текст:
Както и всички останали, ако искаш ще ти пусна на лични/да не правим реклама/ възможностите.

В Маями предвиждаме концерт на Walk the Moon или Flyleaf, което съвпадне с времето.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 17:25 от Bled

# 148
  • Сф
Bled, точно на LOVE шоуто съм била в ЛВ, невероятно е. Ако можете отидете Wink

# 149
  • София
Bled, точно на LOVE шоуто съм била в ЛВ, невероятно е. Ако можете отидете Wink

Miraj*
Благодаря ти, аз писах по-горе, вече имаме билети, чакаме го отдавна....
А и на още едно подобно, най-нашумялото в момента с Criss Angel-Cirque du Solei /надминава Дейвид Копърфийлд/...
Този свръх уникален човек...
https://www.youtube.com/watch?v=tDd4LfzN_YM
Съвместно с шоу на цирка....
https://www.cirquedusoleil.com/en/shows/believe/default.aspx

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 17:25 от Bled

Общи условия

Активация на акаунт