Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 032
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, някоя от вас да е запозната с тази програма на Josie Gibson:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ_c4YZ_BT … hbKyIARo7Lm81k7az

Дали има ефект?

# 601
Max Recovery отчитам за днес. Хич не ми е ден, не ми се тренираше и даже и това ми дойде тегаво. Напоследък имам много неприятна хрема, по-скоро алергична, и имам мускулна треска на долната част на корема от духане на  нос  Laughing При положение, че тренирам с Шон, представете си какво напъване пада с тази хрема!
Аник, аз разгледах програмата след като я сподели, но май не съм писала след това. На мен много добре ми изглежда и си мисля, че може и да я пробвам по-нататък. И другата на Лиса гледах, но ми се ще да захавана нещо с по-кратки тренировки. Тези на новата програма ми изглеждат добре, видеата, които гледах доста скапват мацката. На теб как ти се вижда и как ти влияе?
Вече и аз запознах да се притеснявам за Фея!

# 602
  • Варна
Бобченка, наистина си страхотна! Забравих да го отбележа. Иначе за топката - търкаляш я на стената или на постелката на пода. Има клипчета в Интернет.
За заквасената сметана: аз купувам от Руските магазини Берьозка най-висок процент мазнини- чудесна е, много маслена и истинска. Или Хармоника, но рядко я срещам по магазините.

# 603
Бобче, браво!
А аз съм болна Sad
НАсилих се да тренирам днеска но не ми спореше никак. На всичкото отгоре щангите с които тренирам бяха стрени до едни мацки с личен треньор и си седяха там заети дори когато не им трябваха  Confused
Намърморах се  Hug

# 604
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз с топката правих това : http://DMCA-removal-from-Google/torrents/pilates-gymball-workout … ip-xvid-ils/3829/

Ето и картинка на обложката, за тези които нямат регистрация в Арена: http://www.meijer.com/assets/product_images/styles/xlarge/100062 … 30813DD_A_400.jpg

С първата бременност и аз не спрях да тренирам - ходех на пилатес за бременни и отделно си правех някои упражнения вкъщи. С тази бременност качих повече - не знам как стана честно казано - както лежах вкъщи с отлепяне на плацента на 2 пъти, т.е. почти цялата бременност си изкарах на легло, в същото време свалях кг. защото много ми се гадеше и бях на хормонална терапия, и накрая последните месеци изведнъж качих, направо не разбрах как стана  Rolling Eyes

Иначе корем и аз нямам - това сигурно ми е генетичния бонус - каквото и да спортувам първото нещо, което ми се стяга е корема...последното са бедрата  Rolling Eyes

# 605
Направо се чудя от къде да ви почна  Laughing

Първо ТДИ  Hug добре дошла в домашните тренировки и честито бебче   bouquet Ти много отдавна се занимаваш с тренировки и ще намериш своите тук. Сигурна съм. Трябва още малко време да мине от раждането и с малко помощ с тренировките ще си пак във форма  Peace.
 Какво стана с ездата? Ще ходиш ли пак.Интересно ми беше да те чета преди и имам спомен за едно красиво конче. Поздрави от мен на най-красивия град  Heart Eyes

Бобченка изглеждаш 1000000.. пъти по-добре от много от треньорите във фитнеса. Браво момиче   bouquet
За раменете мисля, че са супер, но ако разрешиш ще дам съвет при изправяне гирите да останат успоредни на краката. Това упражнение е за гръб нали (dead row)? По този начин натоварването ще отиде точно там. Като извиваш гирите се измества фокуса повече към раменете и бицепса.

Фъстъчка, много си сладка  Grinning Много се забавлявам като ви чета с Мери. Толкова сте непринудени и забавни. Скочих да пробвам комплекса ти, ама не съм на твоите години  Laughing Що ти трябва да подскачаш и да се завъташ. За корем е достатъно всеки път накрая на тренировките, които правиш да отделяш по 5мин. за планк, "каране" на колело от легнало положение или коремни, като само сменяш различни видове през различните дни. И аз не обичам да работя специално за корем, но пък винаги накрая правя по нещичко. Така хем се и разтягам. Обожавам планк във всякаква разновидност.

Едира, лекувай се  Hug Нямат ли достатъчно щанги в тоя фитнес? Нали имат класове.Оплачи се и им кажи да купят  Crossing Arms

Успешна седмица момичета   bouquet

# 606
Тяна класовете са в зали и повечето щанги седят там.
Горе където са уредите има само един комплект щанги за свободно ползване, аз затова и беснея така.
Днеска мисля да вдигна телефона и да ги насмета най-накрая. Аз съм ок имам си щанги и вкъщи, ама какво правят хората които нямат,  и защо да им плащам за да тренирам там, ако трябва да си дотренирам у дома?
От седмица им набирам и засега спокойствието си го дължат само на недостатъчно добрия ми английски, ама имам чувството, че и утре ако е така ще ми мине срама да се разправям... Confused

# 607
Tqna разсмя ме, но поне ти пробва моя комплекс  :d  ако не е нещо е такова не ми идва да го правя и за това си ги измислям...и на мен ми хареса и ката се прави с добро темпо даже и за кардио става  Simple Smile
аз сега отивам да се трудя после ще видя какво ще правя  Simple Smile

# 608
  • София
Бобченка, в страхотна форма си!

Аз да питам, някой правил ли е тази 30 дневна програма:
https://www.youtube.com/watch?v=v8Sp3WBv2CE

Доста сериозничка ми се вижда, мисля да я опитам. Ще ми е интересно дали сте я опитвали вие

[b]Vivian[/b], аз я правя, и питах друг дали, но никой не ме отрази. Програмата нищо не е в сравнение с предишната. Предишната Real Time 30 day Challenge програма беше по 1 час всеки ден и беше с Лиза, много е мотивираща. Аз я направих, и за празниците бях в топ форма. Дори отидох на ски, след това ,и нищо не усетих като натоварване от ските.
Вчера си правих поредния ден от горната Catching Fire chanllenge и страхотна Йога, на Али Каменова, много ми харесват нейните, понеже са микс от интервална тренировка и Йога  http://www.youtube.com/watch?v=_Tf5Rsn6xLo&list=UUtlgTcIe6Ob … ature=c4-overview

Много благодаря Аник за отзива   bouquet
Те са по 15 минутки тези тренировка, виждат ми се добре за моето три месечно ниво.
По 1 час ми е много, освен на тялото, и на нервите. Ако трябва да тренирам всеки ден по 1 час - няма да ми се почва изобщо и в крайна сметка ще се откажа. Не искам насилие над себе си  Laughing

Вчера почивах с 30 мин. кростренажор (20 мин. на 2-4 степен, 10 мин - на 5-та, интервално)
Направо ми се разката фамилията с тая 5-та степен, дупето и краката ми пламнаха здраво.

Не знам защо ми слага мнението в цитат... Не мога да го оправя.

# 609
Добро утро, дами Simple Smile! Днес имам ужасна мускулна треска, която започна от вчера, но днес е още по -силна Sad. Направо като седя даже ме боли задната част на бедрата. Днес ми беше по график тренировка за корем, крака и дупе (40 мин. + кардио за днес) - утре сигурно няма да мога даже да стана от леглото.

Сега едно питане. Чувала съм приказката "клин, клин избива", но според вас сега трвбва ли да почивам с упражненията за бедра, докато отмине мусколната ми ?

Бобченка, наистина си в супер форма, имаш тяло на истинаска спортистка, подкрепям мненеито на някой по-горе, че дори и някои фитнес инструктури нямат такова тяло. Браво ти си нашия пример и гордост   bouquet.

Вивиан, като те чета и гледам какви тренировки правиш, с каква издръжливост, не мога да повярвам,че си на само 3 месеца домашни тренировки. Така ме стимолирата момичета  Hug

# 610
С такива мускулни трески как ви минава през акъла да тренирате, не знам  Shocked Меги, разбира се че е по-добре да си починеш.... или в крайна сметка направи леко раздвижващо кардио. Леко!   chef
TDI, добре дошла Simple Smile
Ако инструктор ми каже да не тренирам с тежести от 1кг, защото ще кача маса, ще му се изсмея в лицето и ще му кажа да си остави китапа и да се занимава с нещо друго. Как може да има такива хора!? Поне да почета малко в нета, ако не нещо друго. Малееее, чак се ядосах  Laughing то бива да си тъп, ама.... не знам, не знам.
Само да се замисли малко....от магазина като се прибирам с 5кг покупки такава маса качвам, че не е истина... такива ръце съм направила от носенете на чантите... а майките дето носят по 10 и горница кг децата си на ръце? И аз се чудя защо имат ръце като на културисти.... проста работа. Инструктор... #Crazy

# 611
Меги,
ако е много болезнена мускулната треска, аз бих направила почивка и само един хубав стречинг. Преди коледните празници имах подобен проблем и активната почивка го реши. Силно препоръчвам хубав масаж на проблемните места  Peace

Иначе при лека МТ аз си тренирам нормално.

Аз вчера така загрях в залата, че като се върнах вкъщи, че като взех греблото - такова кардио си направих с чистенето на снега, че се чувствах като малко булдозерче. Приятелят ми официално обяви, че не съм съвсем редовна предвид факта, че повечето хора се чудят къде да се сгушат на топло и меко, а аз  Laughing

# 612
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Merry., права си за тежестите и ме разсмя със сравнението за покупките  Laughing 

tqna, баш ми е драго както се казва  Hug 

Моето лично конче, то е кобилка де, я изпратихме в едно село да я пробват да я обяздват, ако не поне майка да стане... Аз не можах да се занимавам с нея това лято, а годниките й вървят. Сега е на 4, още необяздена, а се смята, че на 2,5 - 3 максимум до 3,5 трябва да се обязди  Rolling Eyes  Та общо взето разделих се с нея  Peace Но така е при конете, първото нещо, на което те учат е да не се привързваш  Rolling Eyes
Остана ми голямото ми предизвикателство долу в конната база, но сега не ходя не толкова заради секциото, колкото заради снега и леда. Миналата година паднах на лед - много боли  Laughing  Дупето ми беше не синьо, а черно, че после и торта трябваше да ям. При нас в конната база, който падне черпи торта  Crazy
Да кажа и аз каква я свърших днес - направих тренировката с Р. Илиева, започнах от вторник, а аз така или иначе вчера си направих малка тренировчица, макар и не с нея. Да ви кажа поизпоти ме тази жена.... аз да си призная също съм подценявала тренировките в домашни условия, но сега вече  omm
Хареса ми.  Чувствам се много добре  Party  Утре пак - като гледам ще имам аеробика  Party

Хубав ден, момичета и много усмивки днес   bouquet 

# 613
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добър ден,

Влизам с молба към Мавина, препоръ4ай ми моля те, някоя тренировка убиец от зузкините, 4е ти си по- наясно. Днес пак няма да мога да се добера до залата уви  Tired Днес сутринта ги попрегледах, но неможах да намеря такава, която да ми допадне.

Меги, всеми си дълъг ду6 и веднага след това направи щпак дълъг стре4инг на болезнените места  Peace. Не тренирай, дай време на тялото да се възстанови  Peace

# 614
Да се отчета за днес йога плюс крака, много добре се натоварих, сега съм супер доволна, че 3 дни нищо, вчера само дето си изринах колата от купа сняг, броя го само за разгрявка. Докато ринах силно се надявах никой познат да не ме види засукана с яке, шапка, шал, огромни ръкавици, анцунг и т.н красоти, нооо за мое щастие доста познати минаха покрай мен и отдалеч викаха "ооооо, ти ли си", ми аз съм какво да кажа трябваше ми колата.  Grinning

TDI и аз ходя да яздя, сега зимата не. Есента много хубаво се изтърсих на главата си, беше хлъзгаво, от тогава лошо ли е времето не ходя в базата. Има си време за всичко. Peace Да споделя още не съм намерила "моя" кон, и по-добре, че лесно се привързвам.

Меги, проблавала съм това "клин, клин избива" докарвало ми е само по-голяма муск.треска. Скоро си имах много силна такава, бях ви писала, не можех да разтягам, не можех да вървя, дадох си 3 дни почивка и разтягах по съвсем малко докато ми отмина.

Момичета, пожелавам ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт