Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 045
  • 732
  •   1
Отговори
# 585

Четох и за претренирането, аз без да знам, че съществува такова нещо, разбирам, че съм го правила  Rolling Eyes  Та си мисля днес правих за крака, взема утре да направя гръб и ръце  newsm78 После пилатес и така ще ги завъртя  Thinking

Аз бих разделяла групите за тренировки след поне няколко седмици. Дотогава бих тренирала цяло тяло  Peace
Но това е на база мой опит без да знам подробности около конкретния случай  Simple Smile

# 586
Благодаря за отговорите и топлото посрещане  Hug

Имам и гирички и степер и голяма топка преди правех пилатес с нея и мисля поне два дни от седмицата да си го правя.  Peace

Сега пък аз с въпрос  Party  Каква ти е топката и от къде си я купила? Колко сантиметра е ? Понеже и аз съм в издирване на топка...  newsm78

# 587
  • Stavanger,Norway/ Varna
Дива, както винаги си много мила  Hug

И аз съм на мнение в подкрепа на Like_Smoke, че за начинаещ, трябва известно време да се птренира цялото тяло, не два месеца, а даже половин година. След това може да се премине на сплит  Peace

# 588
Бобченка, в страхотна форма си!

Аз да питам, някой правил ли е тази 30 дневна програма:
https://www.youtube.com/watch?v=v8Sp3WBv2CE

Доста сериозничка ми се вижда, мисля да я опитам. Ще ми е интересно дали сте я опитвали вие

[b]Vivian[/b], аз я правя, и питах друг дали, но никой не ме отрази. Програмата нищо не е в сравнение с предишната. Предишната Real Time 30 day Challenge програма беше по 1 час всеки ден и беше с Лиза, много е мотивираща. Аз я направих, и за празниците бях в топ форма. Дори отидох на ски, след това ,и нищо не усетих като натоварване от ските.
Вчера си правих поредния ден от горната Catching Fire chanllenge и страхотна Йога, на Али Каменова, много ми харесват нейните, понеже са микс от интервална тренировка и Йога  http://www.youtube.com/watch?v=_Tf5Rsn6xLo&list=UUtlgTcIe6Ob … ature=c4-overview

# 589
Бобченка, мислех, винаги съм смятала, че си блондинка. Хубав прав гръб, как се справяш с раменете? Забелязвала съм, че моите като че ли леко "провисват" напред, особено ако съм с гири, а не с лоста.
За вчера отчитам фрийстайл в дивата джунгла (къщата на родителите ми) с огромна публика. Един кръг от първо ниво на six weeks six pack  без бърпитата и side plank hip raise (нямах подложка, къщата е строена 1901 г. и не посмях)+ 50 клека + 20 traveller squats + обикновени планкове. Откъм хранене съм зле много тази седмица. От 1-ви подкарвам втора част с Джилиан, ще внимавам  с манджата.
Вендузите - втора процедура, може би аз си въобразявам, но има минимален резултат. Кожата ме пощипва, но...

# 590
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря за съвета. Аз години наред си тренирах цялото тяло, после след като родих 1-вото си дете смених фитнеса и там ми казаха, че трябвало всеки път различна част от тялото  Rolling Eyes Да ви кажа честно и аз не виждах особен ефект, но продължавах да ходя и да тренирам крака по 2 часа  Rolling Eyes

Ето тази ми е топката,но ми идва малко голяма, обаче като си я взех бях бременна и реших да взема най-голямата възможна  Laughing До колкото съм запозната трябва като си разпънеш ръката колкото см. е толкова да е диаметъра на топката

# 591
Ето тази ми е топката,но ми идва малко голяма, обаче като си я взех бях бременна и реших да взема най-голямата възможна  Laughing До колкото съм запозната трябва като си разпънеш ръката колкото см. е толкова да е диаметъра на топката
Скоро говорихме за това, мисля, че има линк към BB Team за диаметъра на фитбола спрямо височината.

# 592
Привет  Wink

За вчера бягане в парка - една обиколка сама и една със залепена за мен тригодишна представяте си с какво темпо, но раздвижих  Mr. Green
Набрахме свежа радика, сега я приготвям за вечеря (дано не горчи)  Wink

Днес нещо позабравено - Billy Blanks - Billy's Bootcamp Cardio Inferno, 45мин.

Връщам се да ви чета, нямах време за форум почивните дни.

# 593
Момичета,много благодаря за отговорите за сметаната,аз днес си взех една на Данон и една на Мегле да ги пробвам.Много ми е трудно със закуската,да измислям варианти,едно и също омръзва,нямам време,а яйца ям почти всеки обед,та те отпадат за закуска.Видя ми се добър вариант сметаната,много калорична(искам да качвам кг) и по високо мазнинния режим  Hug

Добре дошла TDI ,аз след като родих започнах точно с Румяна Илиева,много момичета тренират с нея и са много доволни  Hug

# 594
Вчера се разбих с 1ч пудовка, стречинг и още 2ч чистене на цялата къща. Накрая на деня мислех да изляза да потичам, но снега ме спря.
Днес почивам и ям.  Sad Незнам дали от студа или от недоспиването, постоянно съм гладна.

За претренирането да си кажа - в началото и аз незнаех, че има такова състояние. Тренирах всеки ден до откад, после нощем неможех да спя от напрежение, а на другия ден пак и в крайна сметка се получаваше един порочен кръг, в който нито имах резултати, нито успявах да си направя тренировката като хората.  Tired  После попрочетох малко и разбрах, че има сигнали на тялото, с които то ти казва, че е претренирано. И се научих да ги слушам.
Сега си имам ден, в който не тренирам, ям каквото ми се яде и просто се изключвам от мислите за идеално тяло и усилията, които ми коства. На другия ден започвам отначало, супер свежа, отпочинала, доволна.

# 595
  • here, there, everywhere
Да се включа и аз да не ме забравите Laughing
Не тренирам нищо. Нямам никакво време, а на работата е ужасен стрес. Няма смогване. Довечера сигурно пак ще отворя компа да работя, че не мога да смогна и всичко е спешно.

Бобченка, изглеждаш страхотно. Като атлетка си, евала. Честно.

За храненето: внимавайте със сметаната. Проблемът и е, че е много вкусна, бързи върви и докато се усети човек цялата кофичка е отишла. Само Иренка да не внимава, че тя иска да качва.

Утре пак няма да тренирам, защото след работа съм на курс по фламандски, че даже и изпит ще имам, а аз не съм учила. Ама не се притеснявам, ще се справя.

Моля да продължавате да споделяте, много сте ми надъхващи и дори да не пиша, чета с удоволствие. Май тази тема си остана най- подкрепящата.

# 596
bob4enka, изглеждаш невероятно! Не ти личи, че имаш две деца! На такива хора се възхищавам , и после нямало резултати с трениране вкъщи  Joy   Страхотна си!

# 597
  • Пловдив
Леле, такава динамика около мен, че не помня какво четох, какво писах, по кое се изказах, а и нямам време да чета назад.  #Crazy
Но Бобченка, супер сииии!  bouquet

# 598
bob4enka, изглеждаш невероятно! Не ти личи, че имаш две деца! На такива хора се възхищавам , и после нямало резултати с трениране вкъщи  Joy   Страхотна си!
Няма резултати....за хора които ги мързи да гледат ,камо ли да спретнат дори само
думата тренировка....
Хора ,които искат да пият хапче или чай и да станат фиданки ,без да положат
и грамчец усилия за това....обаче завиждат на тия постигнали с огромни усилия за да
изглеждат по този начин....
А най-любимото оправдание ,което чувам ,е че гените са виновни за всичко.....не количеството
погълната храна  Mr. Green

# 599
  • Stavanger,Norway/ Varna
Благодаря момичета, при мен мотивацията за тренировки и правилно хранене идва от желанието ми да съм здрава и дълголетна. Външният вид, не е толкова важен  Wink. Освен това, броя на децата няма значение. Не веднъж съм споделяла, че не спрях със спорта и през двете си бременности, качих по 7-8 кг само и при двете и дни след ражданията нямаше и следа от корем. Да, част от това е свързана с гените, но и грижата за себе си дава голямо отражение. Пресен пример е наша Билянка  Peace

Шебекът Геновева замисли ми за раменте, че и всичко останало. Незнам как съм, честно, но трябва да си направя видео и да видя има ли грешки по техниката, които трябва да се изправят. Определено винаги съм концентрирана да се изпълняват правилно упражненията, но ако не се погледне отстрани човек, няма как да знае така ли е.

Днес го броя рибен ден, цял ден това ям, такова желание ми дойде. Утре ще понамаля мазнините  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт