Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 32 Обичам те....

• 18 229
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе ко се молиш толко...направо си зимай Mr. Green Whistling

# 721
  • Керодиспансера
МОМИЧЕТА, нова тема ЙОК , да не паднем от покрива утре за кафето  newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 722

Я и аз да застана на опашката с newsm75 newsm79, с робот нема значение тук да съм, да си чакам реда с риск Диди да ме #2gunfire #2gunfire, ама ша рискувам може да намажа поне баклавата да барна Joy Joy hahaha
пуста баклава бе Joy Joy Joy Joy
Пусто баране начи...та ако ще и две парчета Joy Joy Joy Joy Joy Joy
4шшшш те общо са 5-6 Joy къде си отдели па 4ак две Whistling Mr. Green
Ааааа, чеки ся...аз нещем баклава...имам си мъж и няколко любовника...стигат ми... Naughty
Аз за мацката говорех... Rolling Eyes
аааа...Ето една добра душа дето се отказва от баклавата ,ама че ше и дойде в повече не ми се верва hahahaТенкю маЦ
То и аз имам мъЖ newsm53, ама баклавата си е баклава и то на КОЙ
то пове4ето сме с мъже, ама нали има един лаф - това 4е не съм гладен, озна4ава ли 4е не мога да 4ета менюто Joy Joy Joy та и ние да оплакнем о4ото Mr. Green

# 723
Само за малко да намина, че след многото размисли и още по-многото страсти аналитични рано ще се оттегля  Hug

А и виждам, че сте се наредили на дъъълга опашка за баклава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз ще пропусна  Joy Joy Joy
Като се изпозавърнете, ще разказвате....

smile3521 smile3521

П.П. Зиз, благодаря за превода.
        Незабравка,  да, пропуснах Жале, но тя тепърва  ще се вихри.

Лека нощ желая на всиииички  Hug Hug Hug Hug

# 724

Я и аз да застана на опашката с newsm75 newsm79, с робот нема значение тук да съм, да си чакам реда с риск Диди да ме #2gunfire #2gunfire, ама ша рискувам може да намажа поне баклавата да барна Joy Joy hahaha
пуста баклава бе Joy Joy Joy Joy
Пусто баране начи...та ако ще и две парчета Joy Joy Joy Joy Joy Joy
4шшшш те общо са 5-6 Joy къде си отдели па 4ак две Whistling Mr. Green
Ааааа, чеки ся...аз нещем баклава...имам си мъж и няколко любовника...стигат ми... Naughty
Аз за мацката говорех... Rolling Eyes
ти що раздаваш 4ужда баклава тогава Crossing Arms Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Абе Мими ти виде едно кьораво око у ближния и него искаш да извадиш hahaha Де пусни малко и насам парченце baby_neutral
Деси  newsm53 тя не е и моя Joy викаш тамън се уреди с две пар4ета и сега йок Joy Joy Joy

# 725
Само за малко да намина, че след многото размисли и още по-многото страсти аналитични рано ще се оттегля  Hug

А и виждам, че сте се наредили на дъъълга опашка за баклава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз ще пропусна  Joy Joy Joy

smile3521 smile3521

Незабравка,  да, пропуснах Жале, но тя тепърва  ще се вихри.

Лека нощ желая на всиииички  Hug Hug Hug Hug

Дея Hug лека нощ и сладки сънища Heart Eyes

# 726
МОМИЧЕТА, нова тема ЙОК , да не паднем от покрива утре за кафето  newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy
Ели, ще направим корпус за бързо реагиране Joy

# 727
Само за малко да намина, че след многото размисли и още по-многото страсти аналитични рано ще се оттегля  Hug

А и виждам, че сте се наредили на дъъълга опашка за баклава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз ще пропусна  Joy Joy Joy

smile3521 smile3521

Незабравка,  да, пропуснах Жале, но тя тепърва  ще се вихри.

Лека нощ желая на всиииички  Hug Hug Hug Hug

Лека нощ Дея  Hug аз ще си пазя реда на опашката, че току виж си остана без нищо Joy Joy

# 728
   Ели,здрасти миличка! Много ми е драго! newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Ама много сте ми готини бееееее Joy Joy Joy Joy

# 729
Само за малко да намина, че след многото размисли и още по-многото страсти аналитични рано ще се оттегля  Hug

А и виждам, че сте се наредили на дъъълга опашка за баклава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз ще пропусна  Joy Joy Joy

smile3521 smile3521

Незабравка,  да, пропуснах Жале, но тя тепърва  ще се вихри.

Лека нощ желая на всиииички  Hug Hug Hug Hug

Лека нощ Дея  Hug аз ще си пазя реда на опашката, че току виж си остана без нищо Joy Joy
hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 730
ауууу ама ние сме на 49 стр. #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!
моми4ета не трябва да минаваме 5о стр. защото ще заклю4ат темата. внимавайте Peace

# 731

Деси  newsm53 тя не е и моя Joy викаш тамън се уреди с две пар4ета и сега йок Joy Joy Joy

Направо изтръпнах  hahaha

# 732
  Ади ийи геджелер,дами!Ше лагам,щот бързам за кекса а пък ще му сложим и стафидки ,и орехчета и сякви други сачмалъци ако требе!дО УТРе.

# 733
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
  Ади ийи геджелер,дами!Ше лагам,щот бързам за кекса а пък ще му сложим и стафидки ,и орехчета и сякви други сачмалъци ако требе!дО УТРе.
Яйца да не забрайш, чИ нема да бухне.... Naughty

# 734
Яйца да не забрайш, чИ нема да бухне.... Naughty
rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao
Ийи геджелер

Общи условия

Активация на акаунт