На море в Гърция 2014

• 72 611
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
И аз да се присъединя към вас, че вече много ми се доходи на море. За мен това е една от най-информативните теми във форума и искам много да благодаря на всички момичета, които помагат на нас, които още не познаваме Гърция добре. Благодарение на вас миналата година изкарахме една страхотна почивка във Вурвуру с десетмесечното си бебе   bouquet После ходихме и в Албена, но сравнението определено е в полза на Гърция.

Тази година дребният ще е почти на две, така че ще сме на палатка (ако се наканя да поръчам палатката, де). Искаме да сме максимално близо до София, така че вероятно ще се ориентираме към
района на Кавала. Във форума открих отзиви само за един къмпинг в този район - Батис, който изглежда добре, но ми се ще да имам повече варианти. Знам, че в тази тема не се завъртам много къмпингари, но ако някой има впечатления от близък къмпинг, ще се радвам да сподели. Междувременно, ще ви чета и ще си мечтая Simple Smile

# 31
Bled    Далечни - близки няма значение. За скъпи или не - по скоро не. Не търсим големи хотели, държа на хубава гледка от терасата.

# 32
  • София
Тасос
innez
Трябва ни място със страхотна гледка, може на остров, разстоянието няма значение.
Най-близо Тасос, ще се повторя, погледни тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=716278.165
Пост 178
Хотел http://www.aeolis-thassos.gr/ отговаря на условието за една от най-невероятните гледки:

ТУК ОЩЕ

Ако искаш продължаваме....

# 33
Във форума открих отзиви само за един къмпинг в този район - Батис, който изглежда добре, но ми се ще да имам повече варианти. Знам, че в тази тема не се завъртам много къмпингари, но ако някой има впечатления от близък къмпинг, ще се радвам да сподели.
Виждала съм Батис от пътя, много малка площ за къмпинг. Близо до Кавала, събота неделя - ад.
Знам едно място в района, където разпъват палатки през лятото, но какво е състоянието
като инфраструктура, не знам. Плажът и морето, обаче са невероятни. Неа Перамос, плаж Амолофи.
И в началото на Ситония, Геракини, съм виждала табели за къмпинг Sunday.

# 34
  • София
nevidimoto dete Погледни този къмпинг......
http://www.campingalexandros.com/

# 35
Запис. Всъщност отивам да си дочета старата тема. Simple Smile

Тасос - makryammos хотел

ЕлиG,  за каква сума беше почивката, за какъв период и по кое време?

# 36
  • Варна
Дъжд и мъгла наоколо Sad
http://greek-beaches.info/#best-beaches   Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 37
През м.май става ли времето за плаж?

# 38
  • В полите на Пирин планина
През м.май става ли времето за плаж?

Зависи от "май" колко ще е топъл. Температурата на въздуха към края на май е около 25-26 градуса. Не е идеално топло по мои виждания.

# 39
peterky2002, прекрасни местенца, ама наистина за всеки вкус.
Аз идвам в новата тема с въпросче: Ако се отседне в Ситония, има ли как да се отиде до някои от островите в Егейско море?

# 40
  • Варна
Миналия май - от 3 до 10 -приказно слънчево време , тихо море , ставаше за енергично плуване , е , не чак за киснене Simple Smile
Само веднъж по обед леко поръмя 2 часа.
Сетне 30 - 40 дни - дъжд , вятър , абе студ направо , чак до 15 - 20 юни !!!

# 41
За семейство с 2 деца, коя дестинация бихте препоръчали, на поносими километри от София.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 09:38 от little angel

# 42
  • София
tsveta_pile, може да отидете на остров Амулиани. Намира се между Ситония и Атон. Пътува се с ферибот, който може да вземете от Уранополи (и мисля - също и от Трипити) на Атон.
Тасос ще ви е далече.

# 43
Чудно, че са ми изтрили поста, с който помолих да добавят в заглавието "13 тема".
Тази година сме пак надолу, но дали ще е остров или на сушата, още не сме решили.

Peace
И аз точно си мислех, че щом ще остане така темата не е лошо Tatti да добави в първия пост и линка към предната                         13-та тема
...а пък като гледам и колко нови имена се въртят из темата, бързо ще я врътнем тази и ще се "върнем" в стандарта  Joy

и за да не е спам и запис ...и аз определено гледам Йонийско море, но още не знам дали на сушата или на остров  newsm78

# 44
  • София
feria99    bouquet  Напредваш ли с откриване на твоето местенце ?

little angel Разбира се, че е пълно с такива места в Гърция. Ако дадеш малко повече информация, какво точно желаеш, ще ти бъдем по-полезни.
Съвсем скоро коментирахме хотела Cronwell Platamon Resort на Олимпийска ривиера, който според мен е едно чудесно място за дечица, при това безплатно. Близо е, както ти искаш. Ако не го намираш, ще ти помогнем.

Общи условия

Активация на акаунт