На море в Гърция 2014

• 72 982
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Ще помоля, ако е възможно да ме ориентирате  малко къде бихме могли да почиваме с 2 деца на 2 и 8 години.Търся само къщата да е близо до плажа и самият плаж да е хубав/пясък и плитко/  Simple Smile
Написаното от Лейди Брин е вярно. Все пак ако търсиш възможно най-близко (географски и манталитетно) място до България, възможностите за теб са - Ставрос, Олимпиада, Паралия Офриниу (Тузла), Керамоти, Скала Потамия (Тасос), Псакудия, Никити, Вурвуру, Ормос Панагияс (плажове Трани Амудия и Лагониси).

Миналата година през май ни прати в Неа Ираклица и сме ти много признателни - мястото се оказа прекрасно Simple SmileSimple SmileSimple SmileПак там почти  е и прекрасния плаж Амолофи.Горещо препоръчвам Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 301
  • софия
Мур, и мъжа ми иска да повторим Лефкада и може би Кефалония, аз пък искам на ново място. Но със сигурност за повече дни.

# 302
Мур, и мъжа ми иска да повторим Лефкада и може би Кефалония, аз пък искам на ново място. Но със сигурност за повече дни.
Ооо, ако питаш моя, той предпочита по-близката Гърция  Whistling Аз искам Лефкада и още обмислям Кефалония, но зависи колко дълга отпуска ще можем да си позволим през юни.

# 303
  • софия
Много неща обмислям аз, но засега са само мътни планове. За мое съжаление живота ми е съобразен последните три години с ин витро процедури  Rolling Eyes
Миналата година сравнително бързо реших и организирах, за тази ще видим.
Но пък да се похваля, отиваме в Дубай другата седмица  Party

Извинете за спама

# 304
  • София
Туцка благодаря за подробната информация за Йерисо  Hug
Vivi, явно се е променило положението на плажа на Ставрос, ние сме ходили за по два дни юни 2012 и септември 2011 г. на плажа след Ставрос или този, който ако се идва от Олимпияда. Беше наистина приказен, много ситен пясък с отблясъци на злато във водата, кристално чиста вода и нито едно камъче. Беше наистина приказно.
shhhh...стискам палци за процедурите и честито за Дубай

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 09:47 от Контесата

# 305
Hotel Aphrodite в Керамоти е хубав и е много близо до плажа.
Бяхме там два пъти - през 2007 и 2008. Сега по снимките в сайта виждам, че е ремонтиран и изглежда още по-добре от преди.  Peace

Знаете ли църквата Agios Giannis (от филма Мамма Миа) къде точно се намира на остров Скопелос, че не откривам  Thinking. В Tripadvisor  прочетох, че от Лутраки можело с такси да се отиде до нея, но не разбрах къде точно се намира, дали е в Лутраки или извън.  Rolling Eyes

# 306
Крайно време е да се запиша в темата и аз Simple Smile Вече започнах да мисля за море (въпреки прогнозите, че зимата тепърва идва) Simple Smile, а виждам, че в темата оживено се планира, така че не ми е рано.

Ние, поради все още по-малките (и най-вече не издържащи на много дълъг път) деца, пак се насочихме към Ситония. Планираме да прекараме 5 дни в Каламици и 5 дни във Вурвуру, вероятно в първата (или втората) деседневка на юни.

Имам конкретно питане за Вурвуру, дали има плаж пред студиата на Кристарас? Също така много ще съм благодарна ако някой е бил в Зинозис, да пише с отзиви (за плажа и водата най-вече).

Пратих запитване и към това много приятно местенце, но цените са ми височки и ще пропуснем. Ако някой се интересува, ще споделя информация.

# 307
  • София
SZA успех в избора, но е време да почнеш да оглеждаш за тези места. За Вурвуру и Врахос Хаус ми върна оферта, има свободни дати за втората седмица на юни. Мисля в крайна сметка да резервирам в Талата.

# 308
Врахос не е ли в лагуната? Там нямаше точно плаж, нали така?

# 309
SZA успех в избора, но е време да почнеш да оглеждаш за тези места. За Вурвуру и Врахос Хаус ми върна оферта, има свободни дати за втората седмица на юни. Мисля в крайна сметка да резервирам в Талата.

Определено за Вурвуру си е време за резервация, аз като пращах запитвания от доста места ми отговориха, че нямат места вече. Да не говорим за къщите на първа линия, те според мен вече са пълни, а където не са-цените са непосилни. Много са надути и много от местата не бяха по джоба ни...Успех с търсенето, дано намерите вашето местенце !

# 310
desex - Agios Giannis прочетох че се намира в северната част на острова, в Кастри, северно от селото Глоса.  

# 311
desex - обърках нещата. Извинявайте. Иска ми се да помогна и пак оплесках нещата. Значи в google earth  ми го дава в дясно от това село Глоса. Отиди най-добре в google earth и ще го намериш там. Намира се в източната част.

# 312

Параход, аз и на Идра гледах, вярно, че и там цените са космически  Shocked
Хидра не е за простосмъртни.

Що? Заради цените ли само?

Култов остров  за световния елит  писатели, художници, актьори, режисьори.

# 313
desex - обърках нещата. Извинявайте. Иска ми се да помогна и пак оплесках нещата. Значи в google earth  ми го дава в дясно от това село Глоса. Отиди най-добре в google earth и ще го намериш там. Намира се в източната част.
Благодаря! Довечера вкъщи ще погледна в Google Earth, че тук нямам, а на телефона ми нещо се е прецакало приложението.   Confused

# 314
  • София
Знаете ли църквата Agios Giannis (от филма Мамма Миа) къде точно се намира на остров Скопелос, че не откривам  Thinking. В Tripadvisor  прочетох, че от Лутраки можело с такси да се отиде до нея, но не разбрах къде точно се намира, дали е в Лутраки или извън.  Rolling Eyes
desex, това предполагам е църквата на върха на скалата от филма. Тя е извън населено място. Ние стигнахме до нея с круизно корабче, но от Скиатос. Предполагам, че и от Скопелос има такива. Има разбира се и достъп по суша, ама не мога да се ориентирам много къде точно се намира. Не е за изпускане в никакъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт