От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 290 953
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Някой да има отзиви за матраци НеоЛукс?
Интересувам се от латексовите им матраци по-конкретно.
Благодаря!

# 76
  • София
В кои магазини може да се тестват най-много модели (марки) матраци?
София

За матрак с ширина 120см, трябва ли да е подсилена с допълнителни ламели (ако спят двама), ако кажем че аз съм 60-65кг?  Rolling Eyes
За мен в Зона фор хоум в Люлин има най-голям избор на изложените матраци

Благодаря   bouquet

# 77
  • Перник
Момичета, здравейте! Купихме си топ матрак Dormeo memory, но когато го отворихме у дома усетих миризма на мухъл. Уж го проветрявахме два дни навън, но пак се усеща. Някой сблъсквал ли се е с това, защото имам опция и за връщане?

# 78
Момичета, здравейте! Купихме си топ матрак Dormeo memory, но когато го отворихме у дома усетих миризма на мухъл. Уж го проветрявахме два дни навън, но пак се усеща. Някой сблъсквал ли се е с това, защото имам опция и за връщане?
Чак мухъл...не мисля, че е нормално. Казват, че изпускат миризма, ама да мирише матрак на мухъл-бих го върнала  Peace

# 79
  • Перник
Благодаря, alegoria! Вече пътува към магазина Simple Smile

# 80
От Dormeo съм доволен само с него съм вкъщи. За сега нямам оплаквания. Simple Smile

# 81
Някой да има отзиви за матраци НеоЛукс?
Интересувам се от латексовите им матраци по-конкретно.
Благодаря!
Здравейте , аз работя в мебелен магазин и продаваме  матраци на различни фирми , работим и с матраци НеоЛукс  , много добре изглеждат и качествени ми се струват , лятото много ги предлагаме на руснаци те ги харесват и купуват , на българи не сме продавали , защото те си знаят само едно нани и тед Simple Smile А магазина ни се намираше преди близо до матраци Дормео , много рекламации имаха и ако матрака е мухлясал не признаваха  гаранция , за мен нещо което го рекламират много не е толкова качествено и 50 % от цената му си купуваш рекламата , дано съм била полезна Simple Smile 

# 82
  • Варна
vesi_mir , благодаря за отговора!  bouquet
В руски форуми попаднах на доста негативни отзиви за тези матраци и се отказах Sad. Много ме съблазниха обаче, дизайн, екстри ... бях готова на мига да поръчам, но като прочетох малко и ентусиазма ми спадна. Най- много ми хареса това, че са помислили за проблема със спарването.
Може ли да ми кажеш как стои въпроса с гаранцията на тези матраци?
Навсякъде латексови матраци са със 7-10 годишна гаранция, а на тези намерих, че е само 5. Надявам се да не се налага никога да я ползвам, който и матрак да реша да купувам, но все пак искам да имам такава.

Вярно ли е, че латекса на тези матраци е белгийски или продавачката ме будалкаше?

Благодаря!

# 83
От доста време следя темата, но така и не съм намерила отговор на моите мисли Simple Smile.
От доста време сме с матрак Тед. На времето дадохме доста пари за него, но още след 2г някъде вече беше много трудно да се спи на него. Знам какъв ни е основния проблем - много сме тежки. Каним се на сменяме леглото с по-голямо, че ни е малко това, а и децата като дойдат, съвсем зле.
Та въпросът ми е за тежки хора какъв матрак препоръчвате. Предполагам, че има и други като нас и се надявам да са ползвали матрак по-дълго време. Интересува ме и мах голям размер 180/200 200/200. Също и какво да бъде под него, да не провисне и в същото време да мога да ползвам мястото отдолу - с добри амортисьори. Клоня към Латекс Бяла, но ... Имат и тапицирани легла, някой има ли такива?
Тапицираните спални са много красиви , няма да сгрешиш ако си вземеш тапицирана , а за матрак вземи си латексов вариант , по- издържливи са във времето

# 84
vesi_mir , благодаря за отговора!  bouquet
В руски форуми попаднах на доста негативни отзиви за тези матраци и се отказах Sad. Много ме съблазниха обаче, дизайн, екстри ... бях готова на мига да поръчам, но като прочетох малко и ентусиазма ми спадна. Най- много ми хареса това, че са помислили за проблема със спарването.
Може ли да ми кажеш как стои въпроса с гаранцията на тези матраци?
Навсякъде латексови матраци са със 7-10 годишна гаранция, а на тези намерих, че е само 5. Надявам се да не се налага никога да я ползвам, който и матрак да реша да купувам, но все пак искам да имам такава.

Вярно ли е, че латекса на тези матраци е белгийски или продавачката ме будалкаше?

Благодаря!
Предлагаме ги от две години , не сме имали нито една рекламация , дават 5 години гаранция , но тя покрива всичко и ако има рекламация заменят с нов матрак , докато на бг вариантите ремонтират матрака и доста неща в гаранциите на нашите фирми не се включват , честно да ти кажа хората са казали " гаранция- франция" , не се заблуждавайте по гаранцийте 10 -15 години , пълна измислица . Имали сме случай на вариант от полиетиричните пияни на рекламация , матрака станал много мек , като легнеш и потъваш , загубил еластичността си , но като се изправиш ( не си легнал Simple Smile ) матрака е идеално гладък  и нищо не може да се направи , освен да се купи нов матрак , гаранция има матрака 10 години , а беше ползван само 3 горини  Laughing На мен лично ми изглеждат по-качвствени от българските варианти и латекса наистина е белгийски , няма нищо общо с латекса на Еконт , също пружинните варианти  с Posket spring системата е много по - добра от наши варианти , цените на матраци неолукс не са много скъпи за качеството , което предлагат . На какъв друг варианти си се спряла  ? 

# 85
  • Варна
Благодаря за отговора!

Мислех си за Екон с кокос или на Магнифлекс банбао (мисля така се казваше). Искам матрака да не е дунапрен или пружина, а и да има възможност за добра вентилация на въздуха. Да е ортопедичен задължително, за дете е.

# 86
Здравейте! Кой матрак ще ми препоръчате, така че да събере две деца. Не искам да е много скъп и да не заема много място. Да бъде издражлив и удобен.

# 87
Какво значи да не заема много място? Няма ли да е сложен на легло?

# 88
За дете ми препоръчаха матрак екзотик на елите,какво ще кажете,дали пък не е много твърд? newsm78

# 89
  • София
Ние си взехме преди около месец и половина матрак RR latex на Екон. Засега сме много доволни. Разликата в комфорта между него и обикновения латексов матрак е огромна. Даже го купихме на много добра цена, защото взехме последната останала бройка с намаление от размера, който ни трябваше.

Общи условия

Активация на акаунт