От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 069
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!

Моля за съвет - търсим си качествен еднолицев сравнително  твърд матрак 160/200 см за сума до 400 лв. Какво ще ми препоръчате?  newsm78

Предлагат ни Тед Милано?  newsm78

# 121
Здравейте!

Моля за съвет - търсим си качествен еднолицев сравнително  твърд матрак 160/200 см за сума до 400 лв. Какво ще ми препоръчате?  newsm78

Предлагат ни Тед Милано?  newsm78
В тази тема имаше отрицателни отзиви точно за този модел. Нямам лични впечатления обаче.

# 122
Carrie Bradshow^, ние ползваме РосМари ДуоКомфорт и смея да кажа, че е чудесен- нито много твърд, нито от тези, в които потъваш /аз не обичам да се губя в леглото  Joy/, еднолицев е, ползваме от година и колкото и да се опитвам не мога да му намеря кусур  Mr. Green А и цената е страхотна  bowuu От този клас матраци го препоръчвам с две ръце!

# 123
Hakama, тестовия период си е тестов период, не изгарят пари с времето. Единственото условие е ако искаш да го върнеш, трябва да си вземеш друг матрак. Няма да ти възстановят парите.

Забелязах, че на тези матраци от полифлекс, като седнеш на самия край на матрака, ляга, сплесква се. Не се получава на моя матрак с пружини. И като сравниш двата, моят с пружините като че ли е по-твърд. Моят е Сан Ремо от Тед. Но полифлексовите взех за децата. Децата не са тежки и не се оплакват от сплескването. Като въртим матраците на двете страни, надявам се да издържат поне 5 години. Дала съм им още седмица да ги тестват и евентуално ще сменя с пружинни, ако се оплачат.

# 124
Някак си държа да е твърд, защото не мога да спя на меко, побърквам се от болки в гърба  #Crazy

# 125
  • оттам, откъдето започва България
Ние си купихме този за спалнята http://www.matracinani.bg/product.php?cID=4&pID=35 Ползван е година и половина. До момента всичко е ок. Наистина е твърдичък, но пък сина ми е с дискова херния и е доволен. Той е около 80 кг. и няма оплаквания до момента.

# 126
Pitinko, вашия като е еднолицев и с метална рамка, става ли като нашите, да се сплеска тотално като седнеш в единия край? И нашите са от Полифлекс, но не ги намирам за особено твърди. Явно твърдостта е субективно понятие в случая с матраците.

# 127
  • оттам, откъдето започва България
Да, субективно понятие е, но наистина нашия е много твърд. Не е с метална рамка, а е с механизъм за повдигане на матрак http://videnov.bg/content/%D0%BC%D0%B5%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D … D1%8A%D0%BD%D0%BE Наистина нямам забележки засега.

# 128
Zdraveite, nqkoi polzval li e matrak Dormeo?  Rolling Eyes Sprqla sym se na tozi -

http://www.dormeo.bg/матраци/дормео_ай_мемори_силвър.html

Iska mi se da procheta nqkoi otziv.... Rolling Eyes

Predvaritelno blagodarq:)

# 129
Zdraveite, nqkoi polzval li e matrak Dormeo?  Rolling Eyes Sprqla sym se na tozi -

Пишете на кирилица моля!

# 130

Пишете на кирилица моля!

Страхотен отговор!

# 131

Пишете на кирилица моля!

Страхотен отговор!

Какъвто въпросът, такъв и отговорът! Проявете уважение и пишете така, че на хората да им е лесно да четат постовете Ви!

Назад много са коментирани матраците Дормео, така че се върни и прочети, щом искаш отзиви. Масовото мнение е, че за тези пари може да се купи доста по-качествен матрак. Дормео са надценени, защото плащат много пари за постоянно излъчваните реклами.

# 132

Пишете на кирилица моля!

Страхотен отговор!

Какъвто въпросът, такъв и отговорът! Проявете уважение и пишете така, че на хората да им е лесно да четат постовете Ви!

Назад много са коментирани матраците Дормео, така че се върни и прочети, щом искаш отзиви. Масовото мнение е, че за тези пари може да се купи доста по-качествен матрак. Дормео са надценени, защото плащат много пари за постоянно излъчваните реклами.
[/quot

Първо на "Вие", после на "ти", последно....?
Има доста по-учтив начин да кажеш на някого да пише на кирилица. Rolling Eyes За пръв път пиша в този сайт и изобщо не се съобразих с това. Но не е нужно някой да ми поставя удивителни знаци и да ми заповедничи. Бъдете малко по-добри и по-учтиви.

Благодаря за информацията по поставения от мен въпрос.

# 133

Пишете на кирилица моля!

Страхотен отговор!

[/quot

Има доста по-учтив начин да кажеш на някого да пише на кирилица. Rolling Eyes За пръв път пиша в този сайт и изобщо не се съобразих с това. Но не е нужно някой да ми поставя удивителни знаци и да ми заповедничи. Бъдете малко по-добри и по-учтиви.

Лейди, написах вълшебната думичка, обърнах се на "Вие". Виртуален поклон ли очаквахте, че ви обидих нещо. Прочетете правилата на форума и вижте , че е забранено писането на латиница.  Бихте ли посочили кой начин е по-любезен и приемлив за Вас, от изречението "Пишете на кирилица моля?" Любопитна съм да получа един урок по форумна етикеция. И да - назад в страниците е писано до втръсване по зададения от Вас въпрос - бъдете така любезна да се информирате преди да проявявате тънкообидност и дребнавост. Какви препинателни знаци използвам в постовете си едва ли Ви засяга и обижда обаче, хайде холан!

# 134

Пишете на кирилица моля!

Страхотен отговор!

[/quot

Лейди, написах вълшебната думичка, обърнах се на "Вие". Виртуален поклон ли очаквахте, че ви обидих нещо. Прочетете правилата на форума и вижте , че е забранено писането на латиница.  Бихте ли посочили кой начин е по-любезен и приемлив за Вас, от изречението "Пишете на кирилица моля?" Любопитна съм да получа един урок по форумна етикеция. И да - назад в страниците е писано до втръсване по зададения от Вас въпрос - бъдете така любезна да се информирате преди да проявявате тънкообидност и дребнавост. Какви препинателни знаци използвам в постовете си едва ли Ви засяга и обижда обаче, хайде холан!

"пишете на кирилица моля!" и "моля, пишете на кирилица. Simple Smile " създават различно усещане в читателя. Смятам, че няма нужда от повече коментари.
Вие като се регистрирате в някой сайт, първо правилата ли му четете?!?
Голяма драма стана, затова, че някой не успя като нормален човек да ми каже.
С глупости не ми се занимава и тук не е мястото за подобни разговори.
И преди да попитам съм изчела предните коментари и никъде не видях отзиви за конкретния модел, на който съм се спряла.
И за магнифлекс казват, че са страхотни, но струват около 1000-1600, което е далеч повече от цените на Дормео. Просто искам да стигна до разумно решение.
П.С. И да, препинателните знаци имат значение.

Общи условия

Активация на акаунт