Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 402
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ето, Айше! Виждаш ли как нещата се случват едно по едно!
Не мога да се въздържа и да не похваля Дани-снощи напълно изненадващо получих от нея страхотен подарък-една бугенвилия, която цъфти страхотно!

На мама, детенцето, решила е да ме зарадва! Гордея се с нея!

# 661
Здравейте  Hug.
Честит празник на Нези ,на Станислава ,честит успех на Тини и Радев, все така прекрасни ,усмихнати, щастливи и успяващи!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Айше, всяко начало е трудно. Ани е много талантлива, рано или късно ще го разберат англичаните.
Една съседка миналата година замина за Англия да чисти в един фризьорски салон, а в България си беше утвърден фризьор, с постоянни, доволни клиенти .
Един ден една от фризьорките се разболяла, а имало много работа. Собственикът не знаел какво да прави и моята съседка му предложила помощта си.
Още като видял как държи ножиците, разбрал, че си има работа с професионалист. Познай сега какво работи - и не може да смогне да обслужва желаещите да се разкрасяват при нея/
Ти си я подкрепяй ,а те нещата ще се наредят Peace.
merian64 ,прекрасен подарък ,от цвят не се виждат листата!
Госпожата не се ли освободи от многото ангажименти, липсваш ми ?
Много съжалявам ,че не можахме да се видим с никоя от вас  Sad.
Скоро няма да ми се отдаде такъв случай, а за срещата в края на май - няма да стане, освен ,че съм нощна смяна и не ми разрешават да се сменям ,вкъщи е ужас и в близките месеци ще е така.
Но нищо- ще се надявам да снимков материaл и споделяне от ваша страна.
Пък ако имате и интернет връзка, може така да вдигнем наздравица  Wink.
Xубав ден, момичета, аз продължавам с домакинстването ,после трябва и да си почина, че довечера съм на работа.

# 662
Алекс не се оправдавай, само реши че искаш да се видиш с нас и ще те пуснат шефовете. Пък и ще пътуваме с кола с Бибиту от Димитровград, тъй че и транспорта ти е уреден.
Малинка, имаше едно състезание във Форевър за Мениджъри - да станат Орли, тъй де, да докажат че са каймака на помията в родната си държава. Пък нали го знаеш Радев, че не му стига да е обикновен каймак, ами иска и повече. Та тъй. Състезанието беше едногодишно и приключи на 30 април, накрая беше много напрегнато и натоварено, но се справихме.
Та сме 5 човека от България Орли и септември ще ходим в Хамерика за 1 седмица на езерото Тахо в Калифорния, после на плантациите с алое, във фабриката и ще ни правят парти в ранчото Саутфорк Rolling Eyes
Та ще разказвам като се върна, сега чакаме покана и да вадим визи, че то сложно да идеш  в Америка бре Joy

# 663
  • София
Браво Тини, първите петима в държавата-голям успех! smile3501
Но лошото е, че няма да видите Ню йорк! Няма ли поне малка спирка там? newsm78

# 664
Марианче, не се притеснявам за Ню Йорк - Криси ни е обещала на мен и на татко си да ни заведе там, защото като станела голяма щяла да печели много пари Simple Smile

# 665
  • София
О, дай боже всекиму! Пожелавам ви го! Peace

# 666
  • София
Мариянка, много красиво цвете си получила. От първата заплата на Дани ли е?
Мама Тин, дай Бог децата да ни заведат на нови, хубави места. Хем ще са богати, хем ще се разходим - какво повече да искаме.
Алекс, ние също се надяваме на нещо подобно като съседката ти.
Абет, Госпожата и другите отсъстващи - липсвате ми.
Обадете се, моля  Praynig

# 667
  • Ямбол
Мариянка, и тук да кажа - щастлива майка си! Браво на Дани   bouquet
Тини, ще те видя в четвъртък и ще ми разказваш "на живо" за Хамериката Peace
Алекс, ела деее, много исках да те видяяя и теб  newsm03
На мен Ивето ми обещала Париж, ама моите желания се менят и вече искам Москва, ама тя ми казва, че ще почакам доста  Joy
Утре не съм на работа и ще пия сутринта кафенце с приятелка и после по задачки по институции - ох, как обичам да работните-неработни за мен дни  Blush

# 668
  • София
Мария, май ще се разминем с А. Бочели http://life.dir.bg/news.php?id=16654068&nt=5
Като отложат концерт и после не става.  smile3516 smile3515 newsm45

# 669
  • София
Ех, Айше, голямо си ЦРУ! Mr. Green
Позна, от първата заплата на Дани е цветето!
Май ще се наложи преразпределиние на колите, ако концерта се отложи? newsm78

# 670
  • София
Ех, Айше, голямо си ЦРУ! Mr. Green

Цъ, КГБ съм, пък!  bowuu
Дано не ни отложат концерта.
Аненце днес ми зачезна от полезрението, въпреки първото изречение от поста ми.

# 671
  • Ямбол
Ох, Айша, недей така бе .. тъкмо се бях настроила вече .. Дори уведомих на работа, че от четвъртък съм в София още  Mr. Green

# 672
  • София
Уж днес щеше да има пресконференция за промяната. Сега нищо не намирам в новинарските сайтове.
Дано остане датата и мястото. А като има толкова желаещи да организират  и втори концерт. Да, знам, че той си пази гласа, че графика му е разписан за години напред. Но пък толкова почитатели тук - да направи изключение.
Мария, ти пак ела в София да си видиш детето - независимо от концерта.
Уф, обсебих темата с Бочели. Извинете ме, моля.

# 673
 newsm52
Скрит текст:
стягайте се, че не остана
то май и ние не останахме  Mr. Green
като десетте малки негърчета  Twisted Evil

# 674
  • Ямбол
Пергола, стягам се отдавна аз, даже съм готова да тръгвам  travel
Айша, ще видим какво ще стане, ама ако няма концерт е много вероятно да тръгна от Ямбол и да настигна по пътя колата на Бистра и Тини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт