?Въпроси всякакви?

• 5 623 434
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 59 550
Ако кафе машината е с цедка ще се запуши от кафето за джезве. Не само, че няма да направи вкусно кафе, а ще си отворите много работа, а крайният резултат за отпушването не е гарантиран.

# 59 551
Имам кафе Нова Бразилия за джезве, но е купено по грешка. Ползвам кафемашина. Чудя се дали все пак мога да го оползотворя и ще навредя ли на машината(мисля, че е по-едро смляно)?

Аз си правя разкошен скраб за тяло от него.Цапа,но става уникално мека кожата после.Като препоръка вместо да го хвърлиш или да заседяваш по шкафовете  bouquet

# 59 552
Благодаря на отговорилите за кафето. Пробвах да направя с машината, получи се, но вкусът е различен и каймакът не е като този на еспресото. Наистина ме е страх от запушване на цедката в ръкохватката (случвало се е да се запуши с по-ситно смляно кафе, но това е по-едро).

# 59 553
Подкрепям Яна88 - и за скраб, и за маски за лице. А ако не обичаш на джезве и имаш градина - и против вредители може да пръскаш.

# 59 554
  • София-Младост
И запушва идеално канала в банята след скраб процедура  Mr. Green

# 59 555
По-пестеливо със скраба и не съм имала проблем  Grinning

# 59 556
Ако кафе машината е с цедка ще се запуши от кафето за джезве. Не само, че няма да направи вкусно кафе, а ще си отворите много работа, а крайният резултат за отпушването не е гарантиран.

+ 1.

Да го досмелиш, ако имаш мелачка ли... newsm78

# 59 557
  • София-Младост

+ 1.

Защо, това за джезве е по-дребно смляно. За кафеварка и трябва по-едро.

# 59 558
  • София
В момента дали има вирус с гадене и диария?

# 59 559

+ 1.

Защо, това за джезве е по-дребно смляно. За кафеварка и трябва по-едро.

О.....изложих се лекинко... Blush

Като бързам да пиша, преди да помисля... Mr. Green

# 59 560
Не е ли обратното  newsm78 За джезвето е по-едро смляно, отколкото за кафеварка

# 59 561
Кафемашина или кафеварка? За еспресото е по-ситно.

# 59 562
  • София
Благодаря на отговорилите за кафето. Пробвах да направя с машината, получи се, но вкусът е различен и каймакът не е като този на еспресото. Наистина ме е страх от запушване на цедката в ръкохватката (случвало се е да се запуши с по-ситно смляно кафе, но това е по-едро).
Недей, не става. Кафе ще пусне, но ще задръстиш машината, а после....

# 59 563
Кафемашина или кафеварка? За еспресото е по-ситно.
охх  ooooh! за кафе машина имах предвид, не кафеварка.

# 59 564
За джезве кафето е по-ситно смляно.
Вируса с диария и повеъщане си го има постоянно.
Моля ви да ми кажете начин за справяне с мравките, живея в къща и всяка пролет имам. Пръсках преди години с един Райд, но сега не го намирам. Взех Байгон, точно 24 часа ефект имаше. Около мивката в кухнята са най-вече гадовете.

Общи условия

Активация на акаунт