Кралицата, благодаря ти за чудесната притча

Марги, така си ги разнищила образите... Браво !

Благодаря на теб и на всички момичета за мненията, в темата е приятно и уютно.
Има ги, но са зедно от 53-62, трябва да отвориш папката и са вътре. В момента съм точно на тези серии
с нейн пост ме накара да се замисля... 

Това, което си споделила за г-н Атила се отнася с пълна сила и за Гюлтен... Тя до такава степен се меси в живота на дъщеря си, че както вече писах много от случките на Джемре се дължат именно на майка й... Не споря, че Гюлтен иска най-доброто за дъщеря си, но вмешателството й е прекалено. Защо тя трябва да решава кой е най-добър за дъщеря й? Прекалено много се намесва и с отношението си към хората, определяйки ги за достойни и недостойни за Джемре... 

но вината е в сериала...

друг път в следващия еп, дават поне 2 мин повторение от края на предния, ама този път за мой късмет направо на целувката отидоха 

Джемре не ми хареса как си изигра сцената в гората при застрелването на Фарът, но пък се радвам 4е се отърваха от него, един злодей по-малко
стана още един - Симай

благодаря!

не мога да я съжаля тази безволева кокошка, която сама се е оставила да я мачка мъжът и. Много ме дразни и как тичка да посреща синчето си, подава му чехлички ...та тя го обгрижва повече от съпругът си
Ама как иначе ... нали той ще я спаси от "мизерията" 
привет и на вас!
благодаря и на вас за чудесните постове!
и аз с нетърпение чакам Къванч в ролята на Курт Сеит Еминов, нямам съмнения, че ще ми завърти главата, никакви !

относно Гюлтен ханъм, сме на едно мнение !
Тук - там има проблясъци, но .....

пропуснала съм да ти благодаря за тази красота!

и аз не виждам коя друга би изиграла така съвършено тази роля, освен Зерин. Невероятна е !

и на мен бързо ми минава и съм жалостива, ама тая не я дишам направо!
Такива муцуни правеше ... леле!Само с каква злоба каза на Кузей за парите ... много неща не мога да и простя на тази жена, едно от които беше, че си мечтаеше не само да се отърве от Сами , ами и от Кузей ... Но пък актрисата е ... перфектна! Много е добра, много! Каква смачкана домакиня играеше ... а колко красива жена е всъщност!

Препоръчани теми