В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 846
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Привет  Hug

Mrs Raven: На самия площад Македония ли се пада или почвам да вървя към Руски?   ooooh!

diyana_mihova: Аа, разбирам. Ами щом има минимален риск, така е най-добре наистина! Относно офталмологът ти препоръчвам не с 2 ами с 50 ръце - проф Петровски. За съжаление нещо съм му затрила телефона(лошо, защото и аз трябва да ходя).Работи, обаче, в Правителствена болница и човек може да звънне там за час. Страхотен специалист е и е много мил, подробен. Абе супер!

Mrs Pavlova: Наистина тия бабешки лекове и хомеопатии и на мен не помогнаха. Накрая ми писна и отидох на УНГ и от там ми предписаха разни неща. Понякога ни се налага да опрем и на някое друго лекарство, защото е по-добре да се оправим бързо, отколкото да мъчим бебето. Помисли пак с кого би могла да се консултираш и да знаеш, че освен хремата по време на бременност кръвоносните съдове ни се разшиеряват и може носът И от това да е толкова зле.

# 346
  • София
Благодаря за пумпалските комплименти Simple Smile Много пишете, усещам как като се постопли и няма да успявам да наваксам с четенето даже, да не говорим с писането..
Мен новият вид на сайта не ме дразни, но има неща, които не са ги доизмислили, или нарочно са ги изпуснали, но това не го прави по-оптимизиран за потребителя. Основното е, не може с десен клик на мишката на "Цитирай" да отвориш цитата на нова страница, или отговора.. на мен ми беше супер удобно да направя така, да продължа да чета форума и да вмъквам цитати от време на време в поста си, и после всичко да е подредено логически в един пост.
Много сте смели за морето с такива малки бебоци. Малкият това лято беше на цели 6-7-8 месеца и пак не посмях да идем с него. Струваше ми се много жега, и се боях, че няма да мога да го опазя и от слънцето. Но евала наистина, че не си ограничавате почивката. Така трябва!

# 347
  • Там някъде
Monik@ не е на Македония. Тръгваш към Руски паметник, подминаваш Мамбо (за яденето), Про маркет и мисля след тях, че се падаше магазина. От дясната страна, на ъгъл. Имаше и дънки и поли (аз мерих една черно-бяла, но не ми стана - беше 19 лева), май имаше и рокли, но тях не ги загледах.

# 348
  • Варна
Plesure, ние две лета ходим на Пампорово. Невероятно е, мирише на бор от всякъде, няма никой, цените са ниски и храната е евтина и вкусна (в хотела, в който бяхме и в Сливен на 10 км). Има еко пътеки в гората, които са за разходки, не за катерене. Навита съм много и за Добринище някое лято.
я кажи някой хотел там. Условието е да има външен басейн и да е чистичко, да може и аз и пумпал да се къпем
Били сме тук и тук. Сега съм много навита за тук именно заради басейна.

# 349
Plesure малчо е страхотен,много е сладичък  Hug

# 350
Здравейте  Hug Има ли мами който пият Феро-Фолгамма капс  100 ? Освен че не трябва да се приема мляко и черен чай има ли други храни и напитки който не трябва да се приемат? Лекарката ми изписа 2 пъти по 1 капсула сутрин и вечер след ядене. спрях да пия фолиева киселина да не прекаля. Ако някоя от вас знае да пише  Blush

# 351
аз смятам да раждам в държавна болница и без избор на каквото и да е. Родих сина си 2008 година на общи начала с избор на акушерка от презастраховане и изключая че бяха грубички всичко беше Ок в б-цата. И хигиената и компетентността на персонала. Пък ВИП не искам защото на мен лично в такъв момент ми беше много полезно да си общувам с другите майчета в стаята и на ме много ми помогнаха мамите с 2 и + дечица. Сега и аз ще давам съвети Sunglasses.
Пък за морето, през май ще идем до Тасос, миналата година времето беше чудо. Вярно, не се къпахме, ама аз в 3 триместър така или иначе бих го избягнала. Пък после живот и здраве, към 20-ти август може едно прескачане до Балчик да си направим. Моят чочко пропълзя на 4,5 месеца на един гръцки плаж и моренцето много добре му се отрази и на имунитета и на всичко. Верно че плажчето беше от 08ч30 до 10ч00 и от 16ч30 до 18ч, ама какво пък. От моренце не бихме се лишили. Само стискам палци всичко да  е наред със здравословното състояние travel grinning039

# 352
Здравейте, мами,

Малко късно, но пък от сърце искам да се включа при вас Simple Smile Очаквам бебе - момченце (поне засега), терминът е на 4.7. Имам си и девойка на 2г.10м. Ще се радвам да ме приемете и да споделяме, виждам че вече сте напреднали и имам да наваксвам Simple Smile
Хубав ден на всички мами с бебоци Simple Smile

# 353
Здравейте, мами,

Малко късно, но пък от сърце искам да се включа при вас Simple Smile Очаквам бебе - момченце (поне засега), терминът е на 4.7. Имам си и девойка на 2г.10м. Ще се радвам да ме приемете и да споделяме, виждам че вече сте напреднали и имам да наваксвам Simple Smile
Хубав ден на всички мами с бебоци Simple Smile
Dahlia Добре дошла!С един и същ термин сме с теб!Късмет и здрави бебчета на финал

# 354
  • Сандански
леле колко много сте изписали за един уикенд  Wink не мога да смогна да изчета всичко  #Crazy

Браво на мамите, които ще ходят на моренце ( да им завиди човек), аз понеже ще ставам за първи път мама и не мисля, че ще мога да се справя и на море да отида. Така че единодушно с ММ решихме тази година да пропуснем.
За раждането още го обмислям, имам два варианта единият е при д-р Нецов в Софиямед. Миналата година той ми прави хистроскопия и бях толкова спокойна в неговите ръце, че сега ми се иска при него да раждам. Но знам ли как ще стане с придвижването до София, все пак съм от Сандански. Ох, има време ще го измисля Crossing Arms
И аз съм от мамите, които още не знаят пола на бебока. На 03.02 съм на консултация ще видим дали ще разберем или ще си почакаме още малко.
Plesure, ама много е сладък твоя пумпал, де късмет и на мен едно токава сладурче (понеже  аз принципно искам сини гащи).
Хубав ден на всички сладки (все още малки) коремчета  Hug

# 355
  • София
Здравейте  Hug Има ли мами който пият Феро-Фолгамма капс  100 ? Освен че не трябва да се приема мляко и черен чай има ли други храни и напитки който не трябва да се приемат? Лекарката ми изписа 2 пъти по 1 капсула сутрин и вечер след ядене. спрях да пия фолиева киселина да не прекаля. Ако някоя от вас знае да пише  Blush
с фолиевата киселина не можеш да прекалиш, спокойно, тя не се натрупва в организма, излишната се изхвърля чрез урината.  Peace
не разбрах защо да не може да се приема мляко, това никога не съм го чувала, и нито един лекар не ми е препоръчвал такова нещо newsm78
Plesure пумпалчо е голям снежен сладурко  Hug
полът на беб и аз не го знам още, но се надявам сега в четвъртък да го разбера, а тогава трябва докторката да ми каже и какво правим със следващата ФМ, кога и къде я правим, дано да има как да си запиша час.
отчет от хремата - пу-пу, бонбон съм днес, като нова. рецептата - стеримар, олинт, коризалия на боарон, стодал въпреки че не кашлях, чай с лимон на корем, врели душове и затопляне по всякакъв начин на синусите заради хремата, макар че нямам проблем с тях по принцип.
надявам се да нямате нужда да пробвате горното  Hug
diyana_mihova опитвала ли си клиника вижън, имат и работа с касата?
Dahila добре дошла!   bouquet

# 356
  • Варна
Здравейте  Hug Има ли мами който пият Феро-Фолгамма капс  100 ? Освен че не трябва да се приема мляко и черен чай има ли други храни и напитки който не трябва да се приемат?
не разбрах защо да не може да се приема мляко, това никога не съм го чувала, и нито един лекар не ми е препоръчвал такова нещо newsm78
Тъй като млечните продукти, кафето и чаят блокират усвояването на желязото от храната, в случая от хапчетата. А витамин С прави точно обратното - помага за усвояването на желязото. Затова не е препоръчително веднага след храна да се приемат млечни продукти и чайове, а фреш, плод и т.н. Но между храненията няма проблем. Бебка, на теб изцяло ли ти забраниха чай и мляко?

# 357
  • Варна
Млечните продукти и по-конкретно калция, който се предполага, че има в тях, пречи за усвояване на желязото, затова са препоръчали навярно на *bebka* да не консумира мляко. Според ме обаче става дума да не се консумира непосредствено преди/след приема на таблетките, а не по принцип.  Wink
plesure много ти е сладък пумпала. Моя още не е много ентусиазиран от снега. Пък като го пипна съвсем - вече искаше да се прибира и от вратата на парното, да си сложи ръчичките.  Heart Eyes Иначе ми се пени да ми обяснява как щял да прави снежен човек.  Heart Eyes
Аз днес станах напълно НЕмобилна - продадох си колата и количката. А сега де? Колата - понеже си беше 2врата и някак не ни отива семейство с 2 деца да тръгнем с малко рено клио. А мъжа ми кара служебна, която дори да ползваме за лични нужди пак е с 2 врати и тясна. Обаче чак ми стана мъчно - първата ми кола.  Heart Eyes Сега ще търсим нещо по-подходящо - за мен в градски условия и за дълъг път със мъж, две деца и багаж да кажем за 10 дни.  Mr. Green
За количката имах други съображения, за тях съм писала. Сега ще се оглеждам лека по лека за нова. А ако ми потвърдят една девойка(нищо, че ми подхвърлиха съмненията отново за мъж), ще падне и голямо ровене за рокли.  Mr. Green
Онзи ден много се изкуших, как не почуках на вратата на доктора да удари един ехограф.  Blush

# 358
Не ми е забранено прочетох в листовката и из интернет.Забраниха ми да ям сладко  Sad Благодаря за отговорите  Hug

# 359
  • София
*bebka*, можеш да хапваш черен шоколад, над 70% какао, даже го препоръчват, защото е богат на антиоксиданти! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт