Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са специалните интернет оферти за двата парфюма и какви са условията за тях?
Какви са условията за специалните интернет оферти за продукти на цена от 1,99 $ при поръчка на минимална стойност от 50 $?
Какви са отзивите за новото червило, показано на корицата на каталог?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са специалните интернет оферти за двата парфюма и какви са условията за тях?
Специалните интернет оферти за двата парфюма включват възможността да поръчате неограничени продукти от всеки тип, като комбинирате мъжките и дамските аромати. От тези оферти можете да комбинирате мъжките и дамските парфюми. По отношение на условията, ако клиентът поръча поне 10 броя и те са на висока стойност, той може да се възползва от останалите продукти и да получи подаръци за години напред за приятели и семейство.
-
Какви са условията за специалните интернет оферти за продукти на цена от 1,99 $ при поръчка на минимална стойност от 50 $?
-
Какви са отзивите за новото червило, показано на корицата на каталог?
-
Какви са отстъпките за топ представители от брошурите и мострите?
-
Какво е мнението за парфюма In Bloom?
А всичко светеше зелено, когато си пуснах поръчката.
Нещо съм ви изпуснала кога сте започнали новата темичка, та досега наваксвах. Аз още не съм си раздала поръчките от миналата кампания. Изобщо не съм започнала да събирам за новата... Получих си всичките подаръци от предишната мотивационна, не е имало липси и съм доволна, защото Spotlight-а много ми харесва и все му се каня да си го взема и все не ми се дават пари
Сега си се фъцкам с него и мириша на хубаво

, младежката е готина, ако беше по-голям размер щях да си я взема дори за мен, но другата е някакво странно незабираемо за мен съчетание на цветове, явно нещо не съм в час с модните тенденции.