Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 647
  • 381
  •   1
Отговори
# 75
Пуснах поръчка, а забравих да прегледам нетната  Embarassed

# 76
Момичета, моля припомнете ми каква беше уловката с бижутата? Трябваше ли да имам минимум 50 лв. поръчка от други неща в каталога, за да мога да имам отстъпка на бижутата? Имам 40 лв. бижута и 30 лв. други и сега като набирам поръчката ми изписва 0.00 отстъпка и ми светна лампичката, че имаше някаква уловка?

# 77
  • о`майна лунна нощ е
Бижутата НЕ формират процента отстъпка, а само ползват вече достигнатия от другите процентообразуващи неща - брошурни, демо ...

# 78
  • Русе
Недостиг, мини аромата Сеншуъл от листовката. Wink А всичко светеше зелено, когато си пуснах поръчката.  Mr. Green

# 79
Недостиг, мини аромата Сеншуъл от листовката. Wink А всичко светеше зелено, когато си пуснах поръчката.  Mr. Green
И при мен така, явно отново поредното недоглеждане с мотивационната.

# 80
Здравейте момичета , имам един въпрос-какъв процент имаха часовниците?  Thinking

# 81
  • о`майна лунна нощ е
15,20,25,30 .... защо не погледнеш малко по-нагоре. Може би е обсъждано.

# 82
Бижутата НЕ формират процента отстъпка, а само ползват вече достигнатия от другите процентообразуващи неща - брошурни, демо ...

Здравейте,

А чантите ползват ли процент, ако нямаш достигнати 50 лв от брошура, демо?
Благодаря ви много на всички!!!

# 83
  • София
Искам да си взема каталози за К3. Моля някой, който пуска поръчка и може да ми поръча да ми пише на ЛС.

# 84
Хелоууу, момичета  Hug Нещо съм ви изпуснала кога сте започнали новата темичка, та досега наваксвах. Аз още не съм си раздала поръчките от миналата кампания. Изобщо не съм започнала да събирам за новата... Получих си всичките подаръци от предишната мотивационна, не е имало липси и съм доволна, защото Spotlight-а много ми харесва и все му се каня да си го взема и все не ми се дават пари  Crazy Сега си се фъцкам с него и мириша на хубаво  Joy

Колкото до таблета... никакъв шанс да ме мотивират по този начин  Peace

# 85
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте,

Чантите си формират процент, но ползват фиксиран 15%, защото са некозметични продукти. В определени случаи, когато са в комбинирана оферта, процентът пада на 10, но пък цената на чантите тогава е доста по-ниска.
Влез в сайта на представителя и разгледай разделите. Има такъв за често задавани въпроси.

# 86
Здравейте,

Чантите си формират процент, но ползват фиксиран 15%, защото са некозметични продукти. В определени случаи, когато са в комбинирана оферта, процентът пада на 10, но пък цената на чантите тогава е доста по-ниска.
Влез в сайта на представителя и разгледай разделите. Има такъв за често задавани въпроси.

Много, много благодаря! Laughing
Явно едни пишман представители сме се навъдили тук Simple Smile

# 87

Много, много благодаря! Laughing
Явно едни пишман представители сме се навъдили тук Simple Smile

Не не категорично!
не е въпрос в пишман представителите а в пишман координаторите, които докато се влезе  вас трябва като майка-орлица да си следят четата понеже са финансово стимулирани от това да имат такава. Поне аз така мисля.

За мен след внимателен протичт на К03 пак си оставам с мнието че е поредния скучноват каталог. Завръщането на Ин блуум  радва, както и новата серия с кафе на планет спа, спрейчетата с аромати от последна страница ще са хубави за лятото. Чантите от началните страници са newsm78 , младежката е готина, ако беше по-голям размер щях да си я взема дори за мен, но другата е някакво странно незабираемо за мен съчетание на цветове, явно нещо не съм в час с модните тенденции.

# 88
От 3 кампании не съм пускала. За кой парфюм важи мотивационната и за коя кампания Peace
Кате  bouquet

# 89
От 3 кампании не съм пускала. За кой парфюм важи мотивационната и за коя кампания Peace
Кате  bouquet
Парфюмът е Femme  и ще се предлага в брошура 3. Много го харесах парфюмчето, пък и трайно се оказа. От обяд до вечерта ми миришеше на китката, въпреки, че си мих ръцете поне 10 пъти.

На Катето и аз да благодаря  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт