Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 675
  • 381
  •   1
Отговори
# 120
Да, в една кампания, но може да се пуснат няколко поръчки, нали?

# 121
Във Фокуса пише, че парфюмите трябва да са поръчани в рамките на една кампания  newsm78

Това е само, за да се ползва промоционалният процент. За таблета е кумулативно и може в много поръчки  Peace

# 122
Да, в една кампания, но може да се пуснат няколко поръчки, нали?
Точно така.

# 123
  • на североизток от Рая
   Nature Snowman

Знаете ли дали има проблем с доставките? Че мисля да пускам поръчка, но май по-добре да отложа за след някой друг ден.

Преди два дни си платих последната фактура  и днес получих стандартното нагло съобщение, че ми  е изтекъл срокът за плащане. А той е точно днес последният ден за плащане. Как ли ще ги завлека с една неголяма сума. Ама... ooooh!

# 124
Защо ми излиза така грозно половината страница в реклами?  Thinking Опитвам се да ги махна, но отникъде не мога, много е неприятно. Относно съобщението за 6 кампании и на мен са го пратили. Едни сиящи сме се събрали, блестим, блестим. Joy Да попитам някой поканиха ли го в Новотела, да се видим там. Hug И да кажа относно продуктите, които са посочени,че са с 10 процента, имаше посочени продукти, които не са обвързани с покупка на друг продукт, идват на достигнатия процент. Явно са се объркали при изброяването. Имах поръчани от мъжкия Pure 02 и черния сапун, на нормален процент са ми фактурирани.
Отгоре вляво има надпис - Използвай  старата  визия - щракваш върху нея и гототво  Peace
И аз не понасям новата  Sick
Обидена съм - аз не съм от "сияйните" само "заслужила и успешна"  Sad
Ей, страшна си.Благодаря  Hug!
И всякакви съмнения, че си истинска жена са несъстоятелни.В ляво, имаше предвид дясното ляво, нали  Wink.

# 125
  • Русе
   Nature Snowman

Знаете ли дали има проблем с доставките? Че мисля да пускам поръчка, но май по-добре да отложа за след някой друг ден.

Преди два дни си платих последната фактура  и днес получих стандартното нагло съобщение, че ми  е изтекъл срокът за плащане. А той е точно днес последният ден за плащане. Как ли ще ги завлека с една неголяма сума. Ама... ooooh!

По чудо някакво - пристигат. В понеделник сутринта ме фактурираха и днес си взех кашончето Wink

# 126
И аз имам прочувствено ейвънско писмо. Разбирай-ако не съм аз, умряха им продажбите. Joy Днес си взех поръчката- липсва ми една златна емулсия Аню, въпреки че има поръчан крем Аню. Има я в поръчката, има я в обратния имейл, няма я само във фактурата и кашона. Звънях, обясних, отговорът беше- ще проверим и ще ви се обадим скоро или утре сутринта. Та.... чакам, чакам..

# 127
Някой искаше снимки на часовник ЕLENI

Ето и снимка на пръстен PEARLY SWIRLY   Simple Smile

# 128
  • Стара Загора
Пръстенът ми допада доста, изглежда добре на живо. Аз тази кампания вървя много зле с поръчките и брошури не мога да раздам, че сме в болницата с малкия. Не съм платила и старите фактури, абе голям батак. Някой може ли да ми каже парфюмът Treselle на кой аромат на ейвън прилича. Майка ми има клиентка, която преди е ползвала него, но после си взела някакъв друг на ейвън, който много приличал на Treselle, но го свършила и изхвърлила шишето, а не помни името. Аз не познавам аромата, защото съм го ползвала веднъж преди години и не помня. Имам го на мостра, но съм хремава и съм зле с обонянието. Така че разчитам на вас.      bouquet

# 129
  • о`майна лунна нощ е
Отчитам се прилична поръчка, изкушение, на което на устоях и надеждата, че утре ще успея да я взема и разпределя по клиентите навреме.
Спотлайтът е наличен и поне по фактура няма липси.

# 130
аз чакам все пак някой да се включи с актуална информация за просрочието....Re_ge_ ?
другата седмица и аз ще пусна една скромна, и се надявам Спотлайта да е вътре....

# 131
  • Кюстендил
При мен още не се знае... Обаче ме удостоиха и мен с писмото за шестмесечието yesyes
Иска ми се да чуя мнение за дълготрайната очна линия, но не тази, която е като молив, а другата - води се "екстра дълготрайна очна линия" Thinking
----------------------------------
"Пчелице": "   В случай, че Представителят има фактура, неплатена в рамките на срока:
 –  На 55-тия ден от датата на просрочената фактура му се начислява неустойка в размер на 10 лв.
 – За всяка следваща просрочена фактура (независимо от броя на дните в просрочие) на 55-тия ден от просрочието на първата фактура Представителят също дължи неустойка от 10лв.
За начислената неустойка се издава отделна фактура и заедно с придружително писмо се изпраща на личния адрес на Представителя
   Представители с просрочени фактури  от 79 дни от датата на фактурата се считат за нередовни платци и биват блокирани в системата на Ейвън, което не им позволява да правят поръчки.
   Нередовният платец се предава на Агенция за събиране на вземанията."

# 132
разбрах, явно има нови положения при просрочията...ок, благодаря

# 133
"Пчелице": "   В случай, че Представителят има фактура, неплатена в рамките на срока:
 –  На 55-тия ден от датата на просрочената фактура му се начислява неустойка в размер на 10 лв.
 – За всяка следваща просрочена фактура (независимо от броя на дните в просрочие) на 55-тия ден от просрочието на първата фактура Представителят също дължи неустойка от 10лв.
За начислената неустойка се издава отделна фактура и заедно с придружително писмо се изпраща на личния адрес на Представителя
   Представители с просрочени фактури  от 79 дни от датата на фактурата се считат за нередовни платци и биват блокирани в системата на Ейвън, което не им позволява да правят поръчки.
   Нередовният платец се предава на Агенция за събиране на вземанията."

Точно това ми казаха и на мен от кол центъра като питах.
Единственото, кото ми убягваше беше, какво все пак се случва в рамките на тези 55 дена когато хем не си платил - хем нищо.
Важното е че не можеш да пускаш повече поръчки, което е логично но някак оставя в сянка. и разбира се това се отразя на точкуването ти за редовен платец. И първото и второто не са болка за умиралка според мен.

Бързо оздравяване на детенецето!

Някой искаше снимки на часовник ЕLENI и пръстена....

Благодаря много за снимките.

# 134
  • София
Мисля, че ако просрочването е по-малко от гореописаните, единствено губиш рейтинга "редовен платец" за последните 6 кампании (или пък поръчки беше  newsm78). Става дума за рейтинга 1/6, 2/6 и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт