Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 665
  • 381
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Освен ако ползват други профили...

# 346
Не се и надявам на подаръци, както предишните години. Не забравяйте смените по върховете и кой стои там. В моята зона също има нови лица, не е като едно време, определено.
Мрънкахме за конференциите, а сега ми липсват. И други неща ми липсват, ама времето се мени....
Аз имам страхотен сушоар, супер мощен е и чашките за кафенце.... Laughing

trampoline, изпревари ме. Не е истина-брояч за оставащите бройки. Не мога да повярвам. Да не се сбиете за таблета  #Crazy
Искам някой да се похвали, че 25 отделни клиента са поръчали парфюм, а не той да се набута и после да се чуди какво да ги прави. Защото всички сме наясно с кашона/кашоните под леглото.  Joy
Аз имам не 25,а 30 парфюма,поръчани от около 20 човека-свалих им от цената малко и те доволни и аз,НОООООО,пускам днес поръчка с 25-те бройки ,отварям си мейла и какво да видя-ЛИДЕРИ НА ЕКИПИ НЯМАТ ПРАВО ДА УЧАСТВАТ В МОТИВАЦИОННАТА. #2gunfire
Звъня да трият поръчката,няма през кого да пусна,че на мъжлето за баланса не ми достигат 23лв. в картата.Смях...Накрая ги пуснах през майка ми,а все още няма фактура.Утре броячът ще показва,че наличните бройки са 0,защото през нощта са свършили.Ха-ха,голям смях.Успех на всички.Продължавам да събирам и ще ми е интересно с какъв ще го заменят-може би някой китайски от 80лв.????Може пък да поръчам още 25бройки стига да има желаещи.
beljata аз така направих,пуснах през майка ми.

# 347
Липсата на мотивационната на Фем, както и невъзможността за отваряне на Фокуса, не са съвсем случайни. Забелязахте ли новите условия при появата на мотивационната след 15 ч.?

Beljata

Явно е индивидуално - при мен още в 14:05 беше видимо всичко освен мотивацията на Фемм.
Но нея я има в фокуса и бях наясно с условия.
По фокус 4 не харесах мотивацията за спиралите.лошо са я направили забелязвам тенеденция да фиксират на средни ниво процентите по остъпките и да предлагат някакви подаръчета. В случая  най-прецаканите са тези които имат покрит процент по ниво.

Не е проблем да се продадат 20-тина парфюма на 10-12 човека. Проблемът е да се продадат на брошурна цена.
това го писах и аз преди няколко поста. силно се съмнявам това да се случи. но наистина свалям шапка на човек който ще продаде 25 бройки накаталожна цена..

- първо ми каза че всичките 25 парфюма трябва да се пуснат в 1 поръчка, после каза че условието за таблета е кумулативно.

Аз изчетох в условията кумулатовно.
можеш да пускаш колкот искаш по 4 и над и ще получаваш макс, процент първо, а брохйките ще се акумулират за таблета

ЕКИТА
авансово плащане се прави много просто. По начина по който си плащаш поръчките превеждаш избраната от теб сума на номер представител който си ти. Под номер на фактура можеш да изполваш последния такъв или който искаш.  Ще получиш в баланса си аванс.

Освен ако ползват други профили...

О! те всички имат къде 10-15 такива мъртви душици!

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 19:58 от _re_ge

# 348
  • Варна
Фактури няма, да. Моите са 22 от 12 човека + 3 за мен (даже ще деля к-тите за подаръци)

Броячът защо не е от първия ден, а от утре. Откъде знаят, че няма да са на минус бройки утре?! Пак номера!

Ре_ге, всичко освен мотивацията на Фем, не е всичко. Между тази във Фокуса и тази в сайта има разлики, условията са различни, но е добре, че ти си наясно. Електронния Фокус и до сега не се отваря.

# 349

Ре_ге, всичко освен мотивацията на Фем, не е всичко. Между тази във Фокуса и тази в сайта има разлики, условията са различни, но е добре, че ти си наясно. Електронния Фокус и до сега не се отваря.

Белята
опитай с друг експлорер! Повредата е при теб.

# 350
"За тези които нямат нужда от телефон предлагаме комплекта на промоционална цена от 13.00лв
Заповядайте в магазин Red Mobile . От 13.02.2014г стартираме кампания с подаръци към всеки телефон на стойност 100 или повече лева получавате комплекта от снимката .
Заповядайте в магазин Red Mobile . От 13.02.2014г стартираме кампания с подаръци към всеки телефон на стойност 100 или повече лева получавате комплекта от снимката ."
Снимката не излиза , но е "нашият парфюм"...промоции различни ще има ... и ако свърши таблета... Joy

# 351
  • Варна
Не, Ре_ге, грешката не е в мен. По-назад и друго момиче сподели, че не и се отваря Фокуса. И не е само при мен и нея. Ползвам три браузъра, само един от които се казва експлорър, никъде електронен фокус не се отваря. Нито от началната страница, нито в сектор "Полезна информация". Да не би само при теб да се отваря?! А това, че условията на мотивационната бяха качени по-късно в сайта, е факт, който дори ти потвърди.

Проблемът, ако четеш внимателно, не е в това, а в разликата в условията, оповестени с хартиения Фокус преди кампанията и тези, добавени след началото и. Няма конкретен модел, говори се за изчерпване на количествата, за замяна, за друга марка и модел, за пълно издължаване на сумите от К3... Не става дума за елементарното "поръчайте 25", а за това, което следва. Аз ли не съм достатъчно ясна, или се отговаря, преди да се прочете?! Тази промяна (добавка) е в ущърб на представителите, пък ти каквото искаш твърди!

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 21:48 от beljata

# 352
Имам спешно питане:Ако утре сутрин не ми е фактурирана още поръчката,мога ли да звънна да поръчам още нещо към нея,че сега ми се обадиха за още нещо? Rolling Eyes

# 353
  • София
Девойки, някой виждал ли е козметичните чанта и несесер Paradise (стр. 17) от бутика? Мисля да подаря една от двете на една клиентка, която си поръча 4 парфюма.

ekita, ако не ти е фактурарина, би трябвало да можеш да пуснеш добавка още сега

# 354
  • Варна
Включи добавка, още сега, екита. При започването на поръчката имаш редовна, експресна или добавка. Избери "добавка", набери поръчаното и го пусни. Ще го прикрепят към нефактурираната поръчка.

Да не вземат да се разработят рано сутринта и да пропуснеш. Пък и от кол-центъра пак към добавка ще те насочат.

# 355
Обаче става въпрос,че имам и 1 парфюм още....да не стане така да не го счетат към останалите и той да не се намали? Rolling Eyes

# 356
  • Варна
Не, не би трябвало да е така. Ти можеш да изпишеш продуктите, покриващи условието в един ред (примерно 4 бр. Фем), можеш и в 4 отделни реда. Когато се сборуват, покриваш ниво и ползваш отстъпката за всички. Добавката се вписва директно като част от поръчката, не е с отделна фактура.

# 357
Много благодаря!Пускам тогава пък каквото стане  bouquet

# 358
  • Варна
 newsm10 smile3525

Скрит текст:
Поне ще знаеш кого да споменаваш, ако онези объркат нещо... Mr. Green

Ако, междувременно, фактурата е била готова, но не е видима, просто добавката ще си остане висяща и ще мислиш какво да правиш. Но явно днес почиват... сигурно са омаяни от милионите аромати Фем...

# 359
Голяма лудница с тези таблети  #Crazy В съобщението в сайта пише,че таблетите ще се доставят с куриери,само на представители,които са си платили фактурите за к 3.

Общи условия

Активация на акаунт