Монодиета - част 9

• 88 674
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
 МоРсКа СиРеНа ,ядки хапваш ли? Hug

# 241
sun sea,само в плодовите дни ако прегладнея хапвам сурово кашу до 100гр.В зеленчуковите не ям ядки.

# 242
  • Варна
Здравейте момичета,

от днес се записвам при вас, и се надявам да успея да сваля излишните ми 4-5 кг. Висока съм 160 см и в момента съм 52 кг., най-добре се чувствам при 46-47 кг. Есента бях толкова, обаче след здравословен проблем и разни хапове и разтвори за 6 месеца си лепнах 6 кг излишни мазнинки  Twisted Evil
 Днес менюто ми беше рибка на скара, утре съм на зеленчуци...... на кантара (моя толкова добър приятел  Wink ще се кача след 2-3 дни).
Дано не съм ви досадила с тези подробности, успех на всички, и хубави, усмихнати и слънчеви пролетни дни от мен   bouquet

# 243

успех, Рали, и на теб  Hug

# 244
Привет момичета,
виждам, че темичката се е раздвижила. Добре дошла на Рали пожелавам и успех със свалянето на килата.
Сиренче, Herzen,sun sea    Hug Hug Hug Hug Hug
Днеска ще сърбам фрешче аз, че миналия месец май ми станаха много комплиментите за фигурата и се поотпуснах  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 245
добро утро   ladyuu

mimi, наздраве   smile3560
1ви е хубава дата за начало на диета, днес на яйчица  easter

хич не ми е работливо тази сутрин  football   atwork

# 246
хич не ми е работливо тази сутрин  football   atwork

Herzen Що така и на мене хич не ми е работно днеска  tv tv

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 12:02 от mimi_msm

# 247
А мен ме боли гърлото и умирам от желание да съм в леглото!
Вярно,че днес е 1-ви.Ден за ново начало!
Успешно да е!

# 248
  • Варна
Момичета много ви благодаря за топлото посрещане  Hug
Днес мина добре - изхрупках си краставичките (около 1,200 кг   Mr. Green), и плануваната водица пийнах (около 2-2,5 л)......с две думи за сега си мисля, че вървя според плана. Утре ще съм на млечни - ще хапвам извара  Laughing...
Лека вечер от мен, и дано всичко върви по план, без изненади и демотивиращи ситуации  Peace

# 249
  • Варна
Тук голямо затишие  Simple Smile
Аз влизам да кажа, че днес се качих на кантарчето, и резултата е 49,4 кг. Доволна съм, продължавам си според плана и така  Mr. Green
Днес съм на ябълки, и да ви попитам вие по колко плодове хапвате? Аз съм си измерила 1 кг ябълки, които съм разпределила за три приема.
Хайде, хубав и изпълнен с много усмивки ден   bouquet

# 250
Добро утро момичета. Чета ви аз набързо но имам тия дни повечко работа.
Рали аз с плодове и зеленчуци не се ограничавам много но долу горе и аз изяждам кило кило и нещо си  Joy Joy Joy Joy Joy
Аз днеска излязох от вкъщи и още не съм решила какво ще консумирам като стане обяд ще му мисля.
Развалих си и постито  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing то дълга работа вече ми се хапва сиренце, кашкавалче  Joy Joy Joy Joy Joy
Успешен и минусов ден на всички.

# 251
  • Варна
Рали аз с плодове и зеленчуци не се ограничавам много но долу горе и аз изяждам кило кило и нещо си  Joy Joy Joy Joy Joy

Мими, благодаря ти за отговора - упокоих се да не би да са много 1 кг плодове  Joy  Joy  Joy, а сега още един въпрос към теб. Видях, че хапваш ориз - какво е количеството му Simple Smile?....Аз все за  количествата питам, но не искам да объркам нещо  Mr. Green. Взела съм си кафяв ориз, и плана е утре да съм на пилешко, и след това на ориз.

# 252
Рали ами мога да изям една чинийка. Обикновенно като ям без хляб и други добавки не си ограничавам порциите  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing стига ми, че не замезвам допълнително с нищо друго. Хапвам си докато се наям но гледам да остана малко гладна не да се натъпча.
Аз днеска сварих картофки и ще допостя до великден.
Herzen , sun sea , МоРсКа СиРеНа   Hug Hug Hug Hug

# 253
Здравейте! Аз също съм на нещо като моно диета, не знам дали е точно такава, защото ям само и единствено салати, като понякога хапвам и 1 ябълка на ден, но това се случва рядко. Ставам доста късно, тъй като не работя и нямам време за закуска, направо си я проспивам. Обикновено след като стана пия чаша топла вода с лимон, след това чисто кафе, правя си тренировката, и като огладнея ям салата. Или ям моркови със зеле, или зелена салата, или има една във Фантастико много хубава, казва се Шарена салата. За щастие сега разнообразието от зеленчуци е голямо. Днес например ям само зеле, утре само маруля и така. Почти седмица съм на този режим и се чувствам МНОГО добре, не изпитвам глад. Имам едни 7кг, които много ме тормозят и все не успявам да ги сваля, дано така да стане. Но също така и тренирам доста усилено, ходя да бягам всеки ден и правя купища упражнения, за паласки, за корем като цяло, за дупе, за крака... тези 7 излишни килограма са ми се лепнали по цялото тяло. А за този режим само на салати чух от чичо ми, който за месец свали 18кг вече близо година не си е върнал и грам. Е, разбира се, че не се тъпче с каквото му падне, съобразява се, но пак си е огромно постижение.
Успех на всички. Simple Smile))

# 254
о, и да не забравям, разбира се- огромните количества вода. Около 3л на ден.

Общи условия

Активация на акаунт