Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 339
  • 940
  •   1
Отговори
# 225
Не съм писала от няколко дни,но влизам за да питам
това на вас дали ви е удобно?
Като натисна големия Х - ме праща директно в Правилата. всичко ми е едно върху друго и е меко казано наакано Sick
Нямам намерение да седя на тази нова визия,но това просто е ужас.

С хром съм,ако е от значение.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 18:34 от sparkling eyes

# 226
  • София
Пролетната Фея, ще предам на колегите да видят какъв е проблемът.
Всички други бъгове също ще бъдат прегледани и поправени. Изключително неприятно е това припокриване на текста и изместването в крайно ляво. При мен няма такъв проблем нито с Мозила, нито с Хром. Ще се проследи каква е причината и се надявам в най-кратки срокове да се коригира.

# 227
Bliss, подписите по подразбиране са скрити и в двете версии. Можеш да влезеш в профила си и от там в "Настройки Изглед и Подредба" да махнеш отметката от "Не показвай подписите на другите потребители".

Не става, подписите все още не се виждат, къде бъркам?

# 228
Bliss, подписите по подразбиране са скрити и в двете версии. Можеш да влезеш в профила си и от там в "Настройки Изглед и Подредба" да махнеш отметката от "Не показвай подписите на другите потребители".

Не става, подписите все още не се виждат, къде бъркам?

Махни отметката.

# 229
  • София
Трябва да липсва отметка, а в момента на това, което си снимала има отметка.

# 230
Работи се по проблемите с центрирането/презастъпването, които има при някои браузери и резолюции (основно 1280 и 1360). Моля само, когато докладвате за такъв проблем, пишете какъв е браузерът и версията му.

По отношение на местожителството, то ще се появи, когато се добави функционалност за избор на конкретна държава/населено място.
В момента има доста местожителства от рода на "В една малка къщичка там накрай гората, под дебелия дъб".

При избор да не се виждат аватари, то тази колона ще се скрива напълно (ще се разширява текстът).

Ще бъде оправен и проблемът с непоказването на част от големите подписи, когато е показан сайдбарът.
Когато сайдбарът е скрит, дори най-големите подписи с размери 600х200 трябва да се показват и сега съвсем пълноразмерно.

# 231
  • London
С Уиндоус 8 съм, Гугъл Хром. Искам да попитам, смятате ли, че мога ефетивно да ползвам форума по този начин? Двойка на твореца....

# 232
Ужас  Blush, мерси много   bouquet

# 233
Ох само дано линка към старата версия на темите да си остане, хич не ми се чете на една четвърт от екрана...

# 234
  • КиТ
La Catrala УжаСТ  Shocked

# 235
И аз си искам старата версия , абе вие сте малумни честно

# 236
Ох само дано линка към старата версия на темите да си остане, хич не ми се чете на една четвърт от екрана...

Няма да остане!
Така каза Мамма!
Аз чакам отговор ,защо не може да остане тази опция за постоянно?
Дори и след време да се ползва от по-малко потребители(което не ми се вярва)!

Сега само с тази версия занимавате хората с вашите проблеми на новата визия ,оправете всичко и тогава я пуснете ,правите нещата много сложни ,а няма смисъл.
Или просто искате хората да изпишат още 1000 страници с кое не им харесва и къде са им проблемите ,а защо има такива изобщо?

# 237
  • Варненска клюкарка
Като разширя екрана става добре, но това трае точно 10 секунди и всичко се изтиква в дясно, написаното става като колонка във вестник и аватара стои самотен в ляво, букви се мятат върху други букви. Някой беше постнал снимка на това НЕДОРАЗУМЕНИЕ. Не мога да разбера какво толкова се работи по тази версия, че не може да се предложи нещо нормално, а трябва форума да е не четим, защото сега ако снимам как ми изглежда страницата ще се хванете за главите. Техници ли са, некадърници ли са, но толкова време да не могат да предложат един нормален продукт е наистина смешно. Варианта с половин екран е по-добър от тази цапаница в дясно с букви една върху друга.  Tired

Точно така е и при мен на единия комп, аз  качих и снимките и чакам някой да се включи с мнение защо е така  Rolling Eyes
На  другия комп продължавам да съм в ляво ooooh!

Питам се като ще ни съветват да използваме опцията за скриване на колонката, защо изобщо тя е там, а не се използва оптимално празното пространство и централно от форума да се направи полето широко?!? Там в колонката ми излизат теми които не ме интересуват изобщо- форумът много отдавна не е място само за бременност и раждане. Всеки който го интересуват точно определени неща, обикновинно знае къде да си ги намери....
Направо ми става мъчно сега за изкачащите оттук и оттам реклами, но поне си бяхме с прегледна и удобна визия....

# 238
И аз съм с Уиндоус 8 и хром - коренно различни неща при мен и Катрала.  newsm78

И все ужасни. Tired

# 239
Както вече писах, всеки има възможност да превключи на предишната версия.
Да, тя ще е активна само временно, защото се спира поддръжката на системата, на която е изградена.
За новата визия има бъгове, които се отстраняват след ваши сигнали и които въпреки тестовете на различни резолюции, операционни системи, браузери, поради една или друга причина не са се проявили преди пускането.
Не ви "занимаваме", а искаме мнението ви - какви са проблемите, какво липсва, какво искате или с кое се затруднявате.
Системата се пренаписва изцяло наново и затова е напълно възможно да бъдат пропуснати дребни функционалности, които не всички ползват.
Именно затова е налична и старата версия, за да може всеки да ползва спокойно сайта, но в същото време и ние да имаме обратната връзка.

Беллора, в колонката отдясно излизат теми от текущия форум, плюс извадка от подбрани теми от целия сайт, далеч не са теми само за бременност и раждане. Впоследствие в тази колонка ще има добавени нови функционалности, които ще се предлагат на база форум или по предпочитание на потребителя - различни уиджети, които да може да вижда/подбира. Дори и в момента има доста голям процент хора, които работят с показана дясна колона, въпреки че са пробвали и скрития вариант.

Общи условия

Активация на акаунт