ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 896
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Олелееее,какви са сладки и малки....  Heart Eyes

# 166
Много са сладки   bouquet

# 167
  • У дома във Варна
Много сладички малки бебчовци, а мама е направо прекрасна! newsm32 newsm32 newsm32

# 168
  • Балчик
Ох, че сладинки, пу да не им е уроки. Simple Smile Heart Eyes

# 169
Леле, големи сладури са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И мога да ви гарантирам, че на кучето всичко ще му бъде осигурено и ще се храни с разнообразни храни подходящи за него. И ако извадя късмет да си намеря, ще се радвам много на вашите съвети и препоръки  Hug Hug

# 170
  • Пловдив
Много сладки дебелачета  Ancheto ,да са живи и здрави Hugа мама какви красиви очи има...,красавица Heart Eyes
 Yolli Iwanowa желая ти късмет,да си намериш мечтаното кученце.
Смятам, че това каква храна купуваш и как се грижиш за едно куче зависи от стопанина, а не от породата на кучето.
Ако за теб кучето е член от семейството, ще го обгрижваш както детето си.
Ако обаче си мислиш, че е просто едно животно - ще яде сух хляб и остатъци, дори и да е родословно с медали.

Арчи не е породист, той е домашен породоподобен любимец, но се старая да има всичко необходимо и за мен е най-красивото и расово куче  Grinning
На 100 процента подкрепям Рапунцел Hug

# 171
  • София
Анче, прекрасни са бебоците.  Heart Eyes

А голдънчето от линка май не е загубено, защото му се търси дом.  Peace

# 172
Е, този хубавец не ми се вярва да е изхвърлен сигурно се е загубил. Дано по-скоро си намери дом  Praynig

Ето малко снимки от бебчинките. Малката пикличка  Heart Eyes
Скрит текст:
Пикльо рижав  Heart Eyes
Скрит текст:
Дай си ми бебето веднага!
Скрит текст:
Шомби и Бомби  hahaha
Скрит текст:
Още една крачка и ще ти е последната  #2gunfire
Скрит текст:

Добре, че се родиха снощи, защото днес ме тръшна як грип и едва седях на крака. Сега спокойно спинкат дебелачетата. Heart Eyes Heart Eyes

Ах, мамини сладки кифлета, завиждам ти благородно, че можеш да си ги цункаш по сладките муцунки....ох направо умирам за бебоци, толкова много ги обичам Hug Heart Eyes
а мамата е като от картинка толкова е красива  Hug Heart Eyes

# 173
  • виртуално
Анче - разкошни са  Hug
Влюбих се в пикльо рижав, казвай къде живееш - ще го крада  Blush

# 174
И аз обожавам бебоците. Обичам да ги гледам като сучат и да се радвам на дебелите им тумбаци. Рижко става все по-хубав и на него първи му проличава дългата козина. И двете ще са дългокосмести. Мама Илветка е много хубава и добра мама. Малко да заприличат на кученца и пак ще ги наснимам. Много са ми смешни малките триъгълни ушички, които после стават доста големи Laughing
Във Варна сме  Laughing

Не ги разбирам някой хора - много напират за породисто куче, а после го натирват на улицата. Колкото и да има проблеми кучето поне да го подарят на някого, а не да му отварят вратата пък ако оцеелее.

# 175
  • Балчик

Мдааа, точен и ясен отговор, то нали там само една улица има. hahaha

# 176
Здравейте!
Незнам къда трябва да си задам въпроса, ще съм благодарна ако ми помогнете!
Имаме куче- минипинчер на 4 години и 7 месечно бебенце. Откакто малката се появи  кучето започна да ревнува. Свикнала е вниманието да отива за нея, а сега и да искаме няма как да й се обръща колкото преди. В различни стаи са, само за вечеря се събираме в стаята , където гледаме кучето. С ревността започнаха и поразиите- постоянно ходи до тоалетна не където трябва, особено под масата на килима  Close Незнам какво да я правя.... след като се изходи в краката ми докато кърмих малката подивях тотално - намразила съм го това животинче, до там я докарахме.
Има ли нещо, с което да поръся килима и да спре да ходи там.... а ревността какво да я правя?

# 177
Здравейте!
Незнам къда трябва да си задам въпроса, ще съм благодарна ако ми помогнете!
Имаме куче- минипинчер на 4 години и 7 месечно бебенце. Откакто малката се появи  кучето започна да ревнува. Свикнала е вниманието да отива за нея, а сега и да искаме няма как да й се обръща колкото преди. В различни стаи са, само за вечеря се събираме в стаята , където гледаме кучето. С ревността започнаха и поразиите- постоянно ходи до тоалетна не където трябва, особено под масата на килима  Close Незнам какво да я правя.... след като се изходи в краката ми докато кърмих малката подивях тотално - намразила съм го това животинче, до там я докарахме.
Има ли нещо, с което да поръся килима и да спре да ходи там.... а ревността какво да я правя?
Има ензимни препарати които премахват миризмата, а защо не опиташ да събереш бебето и кучето, а не да ги делиш това с пишкането не  е нарочно стресирана е явно и се караш за това се напишква.Ако не можеш да се справиш по добре я дай на спокойни хора които да се грижат добре за нея.

# 178
тя не се напишква без да иска, просто като не стане нейната отива и нарочно пикае или ака, а аз постоянно мисля как да не я ядосвам... както и да е, просто попитах нещо аз ли бъркам... не й се карам, даже изобщо. Имат допир с детето, но тя не се интересува от бебето, по скоро то я следи постоянно с поглед.

# 179
  • София
Когато пишка на килима не или се караш ?!

Общи условия

Активация на акаунт