ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 898
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
мъжа ми я строява, аз гледам да не съм там, че не ми се слуша

# 181
  • София
 Shocked

# 182
  • София
Здравейте!
Незнам къда трябва да си задам въпроса, ще съм благодарна ако ми помогнете!
Имаме куче- минипинчер на 4 години и 7 месечно бебенце. Откакто малката се появи  кучето започна да ревнува. Свикнала е вниманието да отива за нея, а сега и да искаме няма как да й се обръща колкото преди. В различни стаи са, само за вечеря се събираме в стаята , където гледаме кучето. С ревността започнаха и поразиите- постоянно ходи до тоалетна не където трябва, особено под масата на килима  Close Незнам какво да я правя.... след като се изходи в краката ми докато кърмих малката подивях тотално - намразила съм го това животинче, до там я докарахме.
Има ли нещо, с което да поръся килима и да спре да ходи там.... а ревността какво да я правя?

Ще намерите начин кучето да получава толкова внимание, колкото и преди. Не е чак толкова трудно, самата аз съм бях с мини-пинчер, детето ми е на 1 г. Няма да ги разделяте, нека се виждат и усещат. И никако каране на кучето, само ще влошите положението.

Анчето, честити бебоци, разкошни са!!!  Hug

# 183
Ако кучето реагира грубо, гледа детето почти с дебнещ поглед трябвада бъде коригирано. Това е недопустимо дори и за дребна порода куче. Не съм имала сериозни проблеми с  моите и всички обожават децата, но преди имахме една по-нахакана пинчерка и тя пробва да се наложи на детето, но веднага беше смъмрена сериозно. След това вече не сме имали никакви проблеми. Сега е студено, но опитай когато започнете да излизате с количката да сложиш една топла чанта в багажника на количката и да слагаш кучето вътре. Да е с вас на разходките и да и покажеш, че ако е лоша си седи сама у дома.

Цитат
Публикувана от: Джемма
Мдааа, точен и ясен отговор, то нали там само една улица има. hahaha
Един познат се шегува, че улицата ни трябвало да се преименува на "Братя Чихстон"  Joy

# 184
  • София
Ако кучето реагира грубо, гледа детето почти с дебнещ поглед трябвада бъде коригирано.

Обратното е написала - детето следи кучето постоянно  Peace

Дива, да не те плаша, но като пролази/ проходи, ще е още по-трудно, ще има и дребни посегателства... Решавайте отсега какво ще правите.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 15:35 от -=Деси=-

# 185
У нас е обратното,кучето е тероризирано от малкия и само се разправям да не бъде смачкано при постоянното търчене и блъскане на малкия. Обаче Бари вече поотрасна и взе да му връща на магариите. Чакам с нетърпение да се постопли и да сме повече на разходки.  Sunglasses

Ето и един навигатор. Grinning

Скрит текст:

# 186
Ако кучето реагира грубо, гледа детето почти с дебнещ поглед трябвада бъде коригирано.
Обратното е написала - детето следи кучето постоянно  Peace
Не съм разбрала явно.  Embarassed

# 187
Много благодаря!
Самото куче- незнам порода ли е, характер ли е, винаги си е била почетен член на семейството, и като ядем е на масата, и като сме на разходка е строена до количката. Като забременях станах гнуслива, не можех и да търпя миризмата на куче... самата аз леко се отдръпнах. Сега с бебето, докато беше съвсем мъничко също не съм я гушкала много... Но това ще го поправя, решили сме да си я гледаме, никой по-добре от нас няма да се справи с нея.
Странно е, защото белите не ги прави защото се караме или строяваме, а примерно като й дадем да вечеря и за благодарност  ... Мисля , че й се нарушава територията по някакъв начин заради детето.
Иначе детенцето й се радва, мисли я за играчка, постоянно я следи с очички.
Мисля още малко да изчакам и да я оставя да я подуши, малката да я докосне... незнам какво е решението.

# 188
Ако все на едно и също място прави белите пробвайте там да и давате храната. Успех и дано се справите! Praynig

# 189
Много благодаря!
Самото куче- незнам порода ли е, характер ли е, винаги си е била почетен член на семейството, и като ядем е на масата, и като сме на разходка е строена до количката. Като забременях станах гнуслива, не можех и да търпя миризмата на куче... самата аз леко се отдръпнах. Сега с бебето, докато беше съвсем мъничко също не съм я гушкала много... Но това ще го поправя, решили сме да си я гледаме, никой по-добре от нас няма да се справи с нея.
Странно е, защото белите не ги прави защото се караме или строяваме, а примерно като й дадем да вечеря и за благодарност  ... Мисля , че й се нарушава територията по някакъв начин заради детето.
Иначе детенцето й се радва, мисли я за играчка, постоянно я следи с очички.
Мисля още малко да изчакам и да я оставя да я подуши, малката да я докосне... незнам какво е решението.
Ооо закъснели сте с подушването, трябвало е още с влизането на бебето в къщи да и дадете да го подуши и всеки ден по малко да си свикне с него, ссега незнам, но ще трябва много да внимаваш да не посегне детето към нея и тя да го ухапе.Как се държи с непознати, кастрирана ли е, разгонвала ли се е.....ако е била привързана към теб нормално е да търси близостта ти и да се чувства изолирана заради бебето и пази бебето да не посегне към нея.

# 190
Добър вечер! Приемате ли нови членове? Simple Smile

Имам пинчер на година и шест месеца. Записвам се, да ви следя.

Ancheto , да са живи и здрави бебоците и майчицата им.   bouquet

дива77, радвам се че ще запазите кучето. Ясно е, че ревнува, просто има нужда от внимание. И то душичка носи. Simple Smile

Yolli Iwanowa, аз бих те посъветвала, да си вземеш кученце от приют. Има малки, сладки, рошави и прочие. Сигурна съм, че някое мъниче ще те грабне, макар и не чистокръвна порода.
Все пак е по - добре за животинчето, да го гледа човек с малко средства, от колкото да бъде на улицата или в приюта. Има ли любов, кученцето ще се чувства добре, но все пак си има своите нужди, както и ние хората. Трябва, да се имат в предвид - храна, ваксини, хапчета и прочие. И най - вече, че кученцето е живо същество, не е играчка и не може, да се захвърли, когато ни омръзне.

Иначе аз мисля, че няма значение породата за влаганите средства. Въпрос е най - вече на материално положение на стопанина, а също и на желание, осведоменост, обстоятелства.

# 191
**Sisi**  bouquet HugДобре дошла, а данъка къде е ... newsm78

# 192
Тони-мама, Благодаря  Hug

Наистина има и данък, кучето си е равноправен член на семейството. Да не забравяме козметика, дрешки, играчки. Simple Smile

# 193
Сиси, добре дошла. Още едно пинчерче.  Simple Smile

Тони-мама се шегува за данъка, има в предвид да качиш снимки на мъника предполагам и така да му се порадваме и ние. Wink

# 194
  • Балчик
Даа, данъка се плаща тук, със снимки на кучинка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт