ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 943
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
foundy, писах ти на лични.
Аз също го ползвах преди започване на опита в Истанбул и бях много доволна от него.

# 106
Благодаря ви, момичета. Тук винаги се намират отговорите. Kakavida вече ми помогна!  bouquet

# 107
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте дами,имам едно въпросче към  kakavida и foundy за какво Ви изписаха това лекарство" Tarlusal" ? На всички ли го изписват ?

# 108
Angeli777, на мен ми го изписаха за предизвикване на цикъла. Не мисля, че го изписват на всички. Само на тези, на които цикълът им е решил да се инати.

# 109
Angeli777 и на мен ми го изписаха за предизвикване на цикъла.

# 110
Честит празник, момичета! Не забравяйте, че ние сме стихии и светът има нужда от нашия огън! Бъдете като тревата - изправяйте се, когато Ви тъпчат! Бъдете като кокичето-намирайте топлина и под най-дебелия сняг! Бъдете като звездите-близки и далечни, даряващи светлина и вяра! Много здраве, усмивки и топли прегръдки! Two Hearts

# 111
Момичета, Хюсние помоли да напиша, че първичният преглед за българи вече не е безплатен.

# 112
Здравейте,момичета и аз се присъединявам към темата ,някой може ли да ми даде тел. на човек от Мемориал за повече инфо,с който да разговарям на Български език,много ще съм ви благодарна.

# 113
Здравейте,момичета и аз се присъединявам към темата ,някой може ли да ми даде тел. на човек от Мемориал за повече инфо,с който да разговарям на Български език,много ще съм ви благодарна.

тел на Хюсние : 00905308278087
Ако не отговори веднага, значи е заета, обажда се при 1ва възможност.

Успех

# 114
Здравейте момичета,каква е цената за първичен преглед?Успех на всички Praynig

# 115
Здравейте момичета,
надявам се да ме приемете сред вас!:)
Чета ви отдавна и сега се реших да пиша тъй като досега си мислех,че сме за инсеминации бяхме със съвсем леко занижен аспермограма от клиника "Малинов",а сега 7 месец аслед нея спермограмата от клиника"Щерев" е много зле и вече сме за икси .Бяхме вчера на първичен преглед при д-р Юнакова "Щерев",тя ми направи добро впечатление,но като цяло не усетих особено топлина  от самата клиника,от всичко не знам как да го определя точно.А и като съм ви чела вас  явно има доста неуспяли тук особено с мъжки фактор.А в нашия случай това е много важно ембриолозите да са на ниво и да изберат най-доброто от материала на годеника ми и да сбъднат дай Боже мечтата ни.
Така .че мисля дори и един опит д ане правя тук ,а направо там.

Успех на всички вас!:)
И приемам на драго сърце всякакви съвети и препоръки!

# 116
Здравейте, момичета! Ако има някой, който в момента прави ин-витро в Мемориал, то нека да сподели има ли някакви промени относно организацията, лекарите и изобщо цялата процедура, тъй като за няколко месеца настъпиха съществени реорганизации-Кубра напусна, смениха я с Елена-и тя вече не е координатор, сега спряха и безплатните прегледи...Пишете за всичко, което Ви прави впечатление. Благодаря Ви! Hug

# 117
Аз съм Рени от Зачатие... Говорих в неделя с Хюсние, първичният преглед вече е 420 турски лири... Доста е скъп ми се струва.

# 118
Ухаааа, много скъпо ми се струва newsm12 но пък целта оправдава средствата.

# 119
Преди 2 години, първичният преглед също беше платен. Струваше 300 т.л. , по тогавашен курс около 240 лв. Сегашната цена в лева е около 300, което ще рече с 60 лв. по-скъпо. Доколкото помня, по онова време, някаква организация пое финансирането на прегледите само за българи, за всички останали пациенти прегледа си е останал платен. Като всеки проект или програма, очевидно и това е приключило.
Професорката е брилянтен диагностик и дори само заради ясна диагноза си струва  да се отделят тези средства, те са пренебрежимо малка сума, на фона на финансовите загуби във времето, на двойките с немалък стаж в тази борба.

Общи условия

Активация на акаунт