ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 847
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, извинете ме, че нахлувам в темата така, но вярвам, че вие ще можете да ми помогнете. Аз съм в софийска клиника, в началото на моя първи (с надежда да е успешен) опит.
Налага ми се командировка около 3 дни след ЕТ. Според вас има ли риск от летене със самолет за ембриончетата ми и всъщност за крайната цел?
Благодаря предварително

Никакъв риск няма. Лети спокойно. Всъщност, душевното ти спокойствие е най-важното нещо.

Стискам палци  Hug
Благодаря, тази тревога отпадна Simple Smile стискам и аз на всички !!!

# 691
Момичета, добра вечер на всички,
Новичка съм, но ви чета от много време. Ще пътувам за Истанбул за първичен преглед в Бахчеджи на 10.07. Тръгваме си на 13 -ти в неделя. Ако има дами, които имат нужда от лекарства или да се носят резултати може да ме имате предвид.
Пожелавам успехи.

# 692
B.D.O, съжалявам за поредното ти разочарование в Мемориал, дано откриеш клиниката, в която да сбъднеш мечтата си.

Успех на момичетата, които планират да потеглят към Истанбул!

# 693
Днес направих цветна снимка в Малинов.Не съжалявам за избора си.Доктор Чучумишев беше много внимателен.Доволна съм.Старшата Криси за сетен път показа,че е професионалист и Човек.
Другата седмица пътувам.Ако някой има нужда да пише. Simple Smile

# 694
Kasti прати им снимката те ще я коментират и може да ти предпишат и нещо преди да идеш.Ние така спестихме 1 ходене и сега ще съм на Климара и др месец при тях.
Желая ти успех! Пиши как е сега положението там.

# 695
Имам час за 14 при професорката и ще пътуваме.Ще помогнем и на едно семейство.Ще ги вземем с нас.Иначе знам,че мога да си спестя ходенето,но при нас се налага.

# 696
  • Шумен
kateto_85, каква е цената на първичния преглед в клиника Бахчечи?

# 697
Цената  на първичен преглед в Бахчеджи е 300 турски лири - при лекар специалист. Прегледа при самия проф.Бахчеджи е 400 лири.

# 698
  • София, Бургас
И аз потвърждавам за 300 лири Peace Днес научих, че процедурата е 5900 лири. Генетични изследвания за 2мата са 440 общо...друго не съм плащала там засега..Аз друго да ви питам - вярно ли е, че може да се пазарим за цената в клиниките?

# 699
Някъде бях чела, че можело да се пазариш за цената, но аз не съм го правила. Те ми дадоха ценоразпис и там всичко си беше написано черно на бяло.

# 700
  • София, Бургас
Ами, ние май си пропуснахме шанса. Сетихме се след като тръгнахме..

# 701
Нали не сте платили сумата? Може следващият път да се пробвате. При започване на стимулацията трябва да се платят 1 150 лири. Останалата сума следва да бъде платена до пункцията.

# 702
  • Шумен
Как се оправяте с езика в тази клиника и там ли има преводач за българските пациенти?

# 703
Не знам дали има преводач. Аз владея турски и комуникирахме на турски език. Доктора говори английски, а доколкото разбрах имало и някаква сестра, която говори руски.

# 704
Доколкото съм запозната, в клиниката не работи персонал, който да владее български. Лекарите и ембриолозите владеят английски. Сестрите май само турски говорят. На рецепцията също само турски.

Общи условия

Активация на акаунт