ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 868
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София, Бургас
Да 300 лири. И техниката е много хубава. Може би е по-евтина, защото не е в болница. Мен от Бахчечи ме изпратиха там, а в Мемориал ми казаха цена 380 евро. На тази снимка има 9 пози от най-различен ъгъл. Въобще не усетих нещо, докато ми я правят. Затова ви споделям, защото с пътя в автобус излиза 300-350 лева..А поне знаеш, че си свършил работа. Мястото се казва ECHOМAR SISLI /Шишли/. Намира се нагоре по баира от болница Бахчечи. Просто като излезете от входа се качвате нагоре, нагоре, стигате до небостъргачите, подминавате ги  и мястото се намира от дясно. Точно срещу хотел Радисън. Адреса е  19 Mayis Cad.5 Sisli 34360 Istanbul. Tel. 02122193767но момичето и грам не знае английски/. Много е мила и усмихната и се разбрахме с Гоогле.танслате/. Търсите там Radiology. То е точно вратата след като влезеш в паркинга. Доктора идва късно към 9-10. Така, че може да отидете по късно. Аз чаках от 6:30, защото просто в толкова пристигнах и нямах избор Simple Smile Адреса на хотел Радисън/може да ви е по-лесно него да намерите и да се ориентирате / е Radisson Blu Hotel, Istanbul, Sisli - 19 Mayis Cad. No:2 34360 Sisli ...

# 676
  • София, Бургас
Тестовете за глюкозата ще правя в събота. На листа ми пише OGTT 75grow (0,1, 2) /така го разчитам/. Ще ги правя в една болница точно срещу Бахчети и заедно с anti T6 и anti TPO, струват 610 лири. Генетични също ще правим в събота и за двамата общо са 440 лири. За тях ще разкажа като се върнем. Аз съм много подробна Simple Smile Ако не ви интересуват толкова подробности кажете да разказвам по-накратко Simple Smile

# 677
  • София, Бургас
Сега ни излезе спермограмата. Май там е проблема. Аз отдавана си го мислях, но тук в Бг не мислеха, че морфологията е проблем голям. През 2010 беше 12 %, 2011 -6%, а сега вече е 1%. Пише, че има Тератозооспермия. Те в Турция бяха големи специалисти на мъжкия фактор. Би трябвало да намерят все някой нормален нали?

П.П. Лелее, а сега като се замисля, че в БГ, даже не бяхме с ИКСИ, а с Инвитро. Просто не ми се говори, колко имат да учат. С този един процент, си е късмет, че изобщо се е получило дори кухо яйце..

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 10:39 от kateto_85

# 678
напротив,кате...поднасяш много полезна информация Hug

# 679
Кате на мен ми е интересно, споделяй подробно  Hug
Само че защо те карат да правиш същите генетични  newsm78

# 680
  • София, Бургас
Ние не бяхме правили преди това генетични. Сега за първи път правим. Мислех да ги правя в БГ, но доктора пак държеше да са там...Явно няма много доверие даже и на лабораториите в БГ Simple Smile Защото както виждате, не държи да правя всичко в тяхната клиника, а ме праще на разни места Simple Smile Поне вече свикнах с Истанбул и като свърша с всичко мога да стана екскурзовод, хаха  Laughing

# 681
Здрасти ,Кате ние сме с 1% морфология. На спермограмата ни в Мемориал сперматозоидите бяха класирани в 5 категории като първата е най добрата, втората добра другите не са добри и работят с тях само ако нямя от  категория 1 и 2.
Ние имахме само от  категория 2  от 1 нямахме но докторите ни казаха че и от  2 си се получава и че важното за тях е че има сперматозоиди.
Ние ще правим опита в Мемориал през октомври и дотогава мъжът ми реши да си подобри начина на живот и пие антиоксиданти. Дано отимаме по добри резултати Аз искам да сме с възможно най добрите, за да успеем .

# 682
  • София, Бургас
Big_hope, къде пише тези категории? Нашата спермограма все пак я направихме в Мемориал, на следващия ден след първичния преглед, преди да отидем в Бахчечи., защото не бяхме сигурни какво ще се случи там, а така и така бяхме в Истанбул. Така, че би трябвало да изглежда като твоята..

# 683
  • София
B.D.O, най-искрено ти съчувствам за разочарованието, което си преживяла (аз също имах кошмарен трансфер при последния ми опит там, по време на който Кахраман не спря да се кара с д-р Хакан и дори не си гледаше в ръцете и монитора. Хюсние се чудеше къде да се дене, милата, от смущение. И то да беше само това...!). Но повярвай, ще отмине Hug Не се отказвай и не губи надежда, веднага потърси друг лекар/клиника, дори изобщо да не се чувстваш готова в момента да продължиш. При мен това много помогна...
и дано скоро събереш сили/финанси за нов опит и той да е успешният. Praynig

Ако това ще ти вдъхне кураж, нека ти кажа, че познавам няколко момичета, които след неуспешни опити в "Мемориал" успяха от раз другаде.

П.П. И благодаря, че сподели с нас ...

# 684
На първата страница най отпред пише категории по имси (микроскопара ,който те използват за сперматозоидите )и има 5  категории и процентите и коментар от доктор и след това е самата спермограма.

# 685
  • София, Бургас
Ами, при мен тасова нещо няма. Явно пак са пропуснали. Севда ми е написала само, че няма проблем да започнем процура според докторката. Както и да е..важното е, че вече открихме някакъв проблем към, който да се насочим.

# 686
Не знам защо няма при теб .Но да, дано всичко бъде наред при вас и успеете!

Успех!

# 687
Момичета, извинете ме, че нахлувам в темата така, но вярвам, че вие ще можете да ми помогнете. Аз съм в софийска клиника, в началото на моя първи (с надежда да е успешен) опит.
Налага ми се командировка около 3 дни след ЕТ. Според вас има ли риск от летене със самолет за ембриончетата ми и всъщност за крайната цел?
Благодаря предварително

# 688
Момичета, извинете ме, че нахлувам в темата така, но вярвам, че вие ще можете да ми помогнете. Аз съм в софийска клиника, в началото на моя първи (с надежда да е успешен) опит.
Налага ми се командировка около 3 дни след ЕТ. Според вас има ли риск от летене със самолет за ембриончетата ми и всъщност за крайната цел?
Благодаря предварително

Никакъв риск няма. Лети спокойно. Всъщност, душевното ти спокойствие е най-важното нещо.

Стискам палци  Hug

# 689
Тестовете за глюкозата ще правя в събота. На листа ми пише OGTT 75grow (0,1, 2) /така го разчитам/. Ще ги правя в една болница точно срещу Бахчети и заедно с anti T6 и anti TPO, струват 610 лири. Генетични също ще правим в събота и за двамата общо са 440 лири. За тях ще разкажа като се върнем. Аз съм много подробна Simple Smile Ако не ви интересуват толкова подробности кажете да разказвам по-накратко Simple Smile
Кате, пиши за всичко, моля те. Явно, че нещата се променят и е добре човек да е подготвен. А също и да прецени някакви неща в аванс...
Благодаря ти предварително. Благодаря на всички момичета, които споделят впечатления, независимо какви са.
късмет на всички ни Wink

Общи условия

Активация на акаунт