ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 946
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Прогестан инжекции в БГ няма.Ако някое момиче от форума има останали помоли да ти прати.Аз имам вариант от Чехия, но са по 30мл ампула или карай с утрогестан 3 по 2 таблетки.Дано се е захванало ембриончето, но е рано за тест май.Успех!

# 616
Благодаря ти kristi0109! Питах ги за утрогестана, дали да не започна с него. Нямало смисъл. В такъв случай ми остава само да попитам дали някой има ампули Прогестан (поне няколко, докато организирам някой да ми прати от Турция). Мога да ги платя или да ги заменя с нови възможно най-бързо.

# 617
  • София, Бургас
Момичета, понеже утре пътувам и да ви питам разни неща. Някой може ли да ми каже от къде се влиза в клиниката. Едни познати преди време ни бяха казали, че там където трябва да отидем не е основния вход на болницата, а било някъде отстрани. А също и друго, което е малко смешно Simple Smile Какви са тези чаршафи, за които говорите. Покриваш ли се на стола не разбрах? И последно - Има ли паркинг пред болницата? И колко струва за 3-4 часа?

Сега прочетох в първия пост, че трябва преведено свидететлство за брак. Аз не съм го превела. Даже и не се сетих . Предполагам няма да е проблем после да им го пусна по мейла?

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 09:30 от kateto_85

# 618
Момичета, понеже утре пътувам и да ви питам разни неща. Някой може ли да ми каже от къде се влиза в клиниката. Едни познати преди време ни бяха казали, че там където трябва да отидем не е основния вход на болницата, а било някъде отстрани. А също и друго, което е малко смешно Simple Smile Какви са тези чаршафи, за които говорите. Покриваш ли се на стола не разбрах? И последно - Има ли паркинг пред болницата? И колко струва за 3-4 часа?

Сега прочетох в първия пост, че трябва преведено свидететлство за брак. Аз не съм го превела. Даже и не се сетих . Предполагам няма да е проблем после да им го пусна по мейла?
Свидетелството може да не е преведено. Ние носихме оригинала и Бахтегюл си го снима и нали знае български, така че не е проблем.
Като си зададете координатите на GPS-a, ще ви отведе точно на входа през който трябва да влезете.Трите блока са  А, В и С - клиниката е в блок С  на 1 ет. Влиза се през централния вход, минава се през скенера, като подавате за проверка чантите си. Насреща е главната регистратура, завийте покрай нея на ляво и следвайте зелените стрелки с буква С. Те ще ви заведат пред асансьорите. Влезте и натиснете бутон 1. Надписа над врата на клиниката е TUP BEBEK MERKEZI.
А паркинга е като застанеш с/у централния вход отляво на него е по нанадолнище се слиза. За точни цени не помня, но не е евтино, около 10 лири ще ви струва някъде. Но е по-добре там да спрете, защото в близост няма къде. А когато започнете процедура колата може да стои на паркинга през целия ви престой безплатно, като искате бележка от отделението.
А за чаршафите, дават ти като влезеш да се приготвиш за прегледа, че като легнеш на магарето да се покриеш  Laughing

# 619
Момичета, някой може ли да ми даде идея какво да правя. След замразен трансфер съм (7-ми ден) Днес ми започна кафеникаво зацапване. От Истанбул ми казаха да започвам да слагам инжекции Прогестан 50 мг по 2 на ден. Но не намирам такова нещо в България. Някой имал ли е подобен проблем и как го е разрешил?
Аз имам две кутийки с по 5 ампули вътре, ако не се лъжа. Обещах го на Бърти, но тя нищо не ми отговори. Ако тя прочете това съобщение и на нея не и е спешен, може да го пратя на теб ( като по-спешен случай) За др момичета, аз бях само на кринон, но реших да се застраховам за всеки случай, и си поисках рецепта, че да си купя. Не е скъп около 6, 7 лири май беше. Така, че се застраховайте по-добре  Peace Очаквам Бърти да ми пише!

# 620
Права си musleto, аз също съветвам момичетата да се застраховат с по 1-2 опаковки, за да не изпадат в моята ситуация, която беше малко стресираща, но не и нерешима. Искам да благодаря на всички момичета, които ми писаха и изразиха желание да ми помогнат  Hug Само за няколко часа успях да намеря ампулите, от вчера ги бия, зацапването спря. Засега имам запаси до неделя, тогава вече ще е ясно и какъв е тестът и дали ще ги продължавам. Надявам се, че всичко е наред с Бърти

# 621
Права си musleto, аз също съветвам момичетата да се застраховат с по 1-2 опаковки, за да не изпадат в моята ситуация, която беше малко стресираща, но не и нерешима. Искам да благодаря на всички момичета, които ми писаха и изразиха желание да ми помогнат  Hug Само за няколко часа успях да намеря ампулите, от вчера ги бия, зацапването спря. Засега имам запаси до неделя, тогава вече ще е ясно и какъв е тестът и дали ще ги продължавам. Надявам се, че всичко е наред с Бърти
Много се радвам! Желая ти успех и по-спокойно, вярвай в + тест  Hug

# 622
  • София, Бургас
Много благодаря на всички за отговорите Simple Smile Ако някой има нужда от нещо да му вземам до днес вечерта може да ми пише Simple Smile Пък аз ако се сетя нещо да питам пак ще ви притеснявам Simple Smile

# 623
успех на прегледа,  kateto_85  Peace Peace Peace

И стискам палци на foundy за положителен резултат.

# 624
Здравейте,включвам се и аз:)
След 2 неуспешни опита в БГ и ние се насочихме към Мемориал.Вчера ни беше първичния птеглед от който останах много впечатлена.Хората са толкова любезни,внимателни и отзичиви.
Назначиха ми някои изследвания,между който кариотип и цветна снимка.Севда ми каза,че мога да ги направ в БГ,тъй като ще ми излезве доста по-евтино.Някой правил ли е изследвания тук и къде?

# 625
Момичета, в лично съобщение ме уведомиха, че съм ви подвела с цената на прогестана! От няколко месеца цената била вече 15 лири. Извинявам се!

# 626
След 2 неуспешни опита в БГ и ние се насочихме към Мемориал.Вчера ни беше първичния птеглед от който останах много впечатлена.Хората са толкова любезни,внимателни и отзичиви.
Назначиха ми някои изследвания,между който кариотип и цветна снимка.Севда ми каза,че мога да ги направ в БГ,тъй като ще ми излезве доста по-евтино.Някой правил ли е изследвания тук и къде?

Аз правих кариотип в клиника Щерев / по 100 лв. за мен и мъжа ми/
и цветна снимка в Бургас /120 лв., като предварителните изследвания бяха още 120 лв./
Моля, не правете цветни снимки в ин витро център Бургас.

# 627
Ние преди  няколко години превихме кариотипа в Майчин дом и беше безплатно, не знам дали все още е така. Мисля, че на 9-ти етаж се отиваше, но да не дам грешна информация.

Моля ако някой има по-скорошна, да се включи  Peace

Иначе да споделя, че вече имаме дата за преглед - 22.09. Свързах се със Севда, изключително любезна и отзивчива  Hug, разбрахме се да се чуем отново към края на август за да ми запише точно час защото графиците за тогава не са готови.

Запазихме апартамент в сградата където бяхме и преди, почти съм спретнала програмата - ще останем 3 дни с приятели, избощо нямам търпение да идва септември вече. Надявам се и на Дари да му хареса  Peace то той си е панталей пътник, само като му кажеме - излизаме, отива, взима си обувките и застава до вратата  Laughing Важното е да се ходи някъде, по възможност с колата, много обича да пътува

Приятен ден на всички  Hug

# 628
  • София
Момичета, някой може ли да ми даде идея какво да правя. След замразен трансфер съм (7-ми ден) Днес ми започна кафеникаво зацапване. От Истанбул ми казаха да започвам да слагам инжекции Прогестан 50 мг по 2 на ден. Но не намирам такова нещо в България. Някой имал ли е подобен проблем и как го е разрешил?
Аз имам две кутийки с по 5 ампули вътре, ако не се лъжа. Обещах го на Бърти, но тя нищо не ми отговори. Ако тя прочете това съобщение и на нея не и е спешен, може да го пратя на теб ( като по-спешен случай) За др момичета, аз бях само на кринон, но реших да се застраховам за всеки случай, и си поисках рецепта, че да си купя. Не е скъп около 6, 7 лири май беше. Така, че се застраховайте по-добре  Peace Очаквам Бърти да ми пише!

musleto, благодаря, че ме чакаш - аз всъщност ти писах още миналата седмица, но явно не си ми получила съобщенито  newsm78. Както и да е - пак ти писах току-що. Още веднъж благодаря за отзивчивостта  Hug

Foundy, зацапването да не те притеснява - при много момичета се случва, но после имат положитен тест. От сърце ти пожелавам трицифрен резултат Praynig Praynig Praynig

Успех на всички момичета в прегледите, изследванията и процедурите Hug Hug Hug

# 629
  • София

Това назначиха и на мен след първичния преглед в Мемориал. Кариограмата и ние направихме в Щерев х 100 лв на човек (резултатите след месец). Има възможност и за по-  бързи резултати на цена от 180 лв. Цветната снимка направих  в клиника Надежда. Малко се дръпнаха в началото като разбраха, че не съм техен пациент, но все пак ме свързаха с д-р Цветков, който е невероятен. Снимката е добро качество, като има няколко кадъра проследяващи движението на контрастната течност, както и кратко видео на CD. Не си спомням цената (беше преди 1 год.)

Общи условия

Активация на акаунт