Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 50 (Честит юбилей, красавици!)

• 48 270
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Жаки, благодаря за темата!  bouquet С нея си пожелавам да ни показваш повече от прекрасните ти гримчета.  Heart Eyes Heart Eyes
Аленка, честити ти покупки! И аз с нетърпение я чакам моята Нейкид 3, както и ливата палитра на Ателие.

# 16
Алена, не разбирам много от гримове /затова се и записах в темата/, обаче ти се изкефих как ги описвам и как им се радваш на новите придобивки  Heart Eyes

Гласувах тематично- все пак годината на Коня  Simple Smile

# 17
Благодаря за новата, юбилейна тема!

Преди малко се гримирах и си сложих новия руж на Ланком (Lancôme French Ballerine Collection: Blush Highlighter - Rose Ballerine). Вече бях чела мнението на Ел, че не е пигментиран, но чак пък толкова да е - не очаквах, да си призная. Трябва да се слага с по-твърда четка, че да се изкара нещо от цвета. Другото, което не ми харесва е, че се продава без своя си четка, без дори дунапрен, както подобава за пресован продукт. Третото нещо: не е хайлайтър, както пише, а руж... Абе въобще, очаквах повече, все пак е над 45 евро. Това, което ми харесва, е цветът, много хубаво, ненатрапчиво, деликатно розово.

# 18
  • София
Жаки  Hug

Аз се гримирам напоследък с новата ми палитра на Guerlain и много си я харесвам, въпреки че мислех, че тази гама цветове не ми пасват много.  Heart Eyes

Другата ми нова любов е чъби на Bourjois- Plum Russian  Heart Eyes Супер хидратиращо, може да се напластява, а и може по-леко да се носи. Имам и други два цвята и ми харесват много.

# 19
  • Пловдив
Има ли възможност и блогът на Фокси да се добави на първа страница? Незнам дали е коментирано и  дали по нейно желание не е в този списък, просто сега се сетих,че искам да го погледна и не го намерих.   bouquet

# 20
Всеки, който няма рекламни банери в блога си може да ми пише лично и ще му добавя блога!

# 21
  • Бургас
Честита юбилейна тема   bouquet Пиша от скоро и рядко, но много ви се радвам.
Жаки мерси за темата  Hug
За Bourjois- Plum Russian снощи четох добри отзиви и аз мисля да се сдобия с едно от техните чъбита, даже със същия цвят. Нещо ме е обзела манията - хайлайтър ( за поред път) и понеже имам достатъчно налични съм решила да си ги смесвам до получаване на идеалния  Laughing .

# 22
Мерси за темата, Жаки  Hug
Честит да ни е юбилея и да го удвоим и утроим  Flutter

Въобще не съм и видяла, че има линкове към блогове на първа страница  Crazy Аз за тази част ползвам ФБ.

Жаки°, благодаря, ще го взема тогава. Simple Smile

Само имай предвид, че този ФДТ е доста сух. Аз го пробвах няколко пъти. При моята кожа, бузите са ми сухи и доста ми опъваше, като го нанеса. Може би, ако се смеси с ББ или по-мазен ФДТ, ще стане  Peace
Аз в момента така смесвам ФДТ на Клиник с този на МаксФактор 3в1.
Заинтригува не и новия ФДТ на Ланкон - ще се пробва задължително  Grinning

# 23
  • гр. София
Благодаря за навата тема.   bouquet

Може ли линк на миглоизвивачката на MAC  за 20 евро?  newsm78

# 24
Благодаря за навата тема.   bouquet

Може ли линк на миглоизвивачката на MAC  за 20 евро?  newsm78
Заповядай http://www.maccosmetics.de/product/135/22412/Products/Accessorie … chwarz/index.tmpl
В американският сайт имайте предвид, че ще е по-евтина.

# 25
  • в 1001-та нощ
Жаки  newsm76 Heart Eyes усмихна ми деня с лилавата прелест в края на миналата тема   bouquet

Cesari, нямам търпение да покажеш палитрата на Ателие  Heart Eyes

# 26
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

Много красиви гримове показвате и много полезна информация.  Hug

# 27
Честита 50-та темичка, красавици!   bouquet

Пак да си повторя питането от старата тема - базата на Гарние, Blur, дали е удачно да се използва с ББ крем? Или само с ФДТ?  Thinking

# 28
Честита 50-та темичка, красавици!   bouquet

Пак да си повторя питането от старата тема - базата на Гарние, Blur, дали е удачно да се използва с ББ крем? Или само с ФДТ?  Thinking
Ползвала съм я с бб крем, но трябва да сложиш наистина много мъничко. Аз първият път сложих доста щедро и лъснах като тиганче Grinning

# 29
  • Австрия
Здравейте на всички,
в последните страници на предната тема се коментираше фон дьо тена на ревлон.
ето този
http://www.superdrug.com/revlon/revlon-colorstay-normaldry-skin- … y-110/invt/377856
наистина ли е толкова покривен колкото пише?
Напоследък използвам само ВВ крем на Миша, но ми идва една идея лек и искам нещо малко по-покривно. Но този дали стои като маска, или изглежда естествено все пак?

Наистина. Т.е. наистина е достатъчно покривен, за да прикрива несъвършенства и да 'стои' естествено. Аз съм много доволна и от двата цвята 110 ivory и 150 buff за суха/нормална кожа. Единствен минус за мен (до известна степен) е, че шишето е без помпичка. Иначе -  Peace Усещам ги и много добре върху кожата + пудра - леки са и не цапат.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 15:22 от DimS.

Общи условия

Активация на акаунт