За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 41

• 30 657
  • 777
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Самсара, колкото повече четеш - толкова в по-големи филми ще се вкараш  Peace
Предполагам, че и друг път е яла леща? Може би просто не ѝ понася на стомахчето (или има по-различни подправки) и я изкарва бързо.

# 256
Самсара, колкото повече четеш - толкова в по-големи филми ще се вкараш  Peace
Предполагам, че и друг път е яла леща? Може би просто не ѝ понася на стомахчето (или има по-различни подправки) и я изкарва бързо.

В интерес на истината, не. Яла е през живота си 3-4 пъти. Не обича.

# 257
  • София
Самсара, най-вероятно не ѝ понася. Аз съм така с "калпави" колбаси. След някои кренвирши съм като пършинг - 15-20 мин след консумацията.
Нищо ми няма в здравословно отношение, просто ме разстройват. На останалите от семейството не им действат по този начин.

# 258
Момичета на малкия акото леко ми зеленее. На кърма сме. На какво може да се дължи това? Притеснително ли е? newsm78

# 259
Самсара, най-вероятно не ѝ понася. Аз съм така с "калпави" колбаси. След някои кренвирши съм като пършинг - 15-20 мин след консумацията.
Нищо ми няма в здравословно отношение, просто ме разстройват. На останалите от семейството не им действат по този начин.

Ами дано да е така. Нещо много се вкарах във филм  Tired

# 260
Момичета на малкия акото леко ми зеленее. На кърма сме. На какво може да се дължи това? Притеснително ли е? newsm78

Коя част на окото му зеленее ?! Може би очите му започват да се променят  newsm78

# 261
  • София
акото, не окото.
Нищо притеснително, случва се.

# 262
  • София
Самсара, и аз бих заложила на непоносимост, просто повече не ѝ давай леща (и може би избягвай бобовите)  Peace

Тонито, най-вероятно си яла нещо, което му се отразява или леко е настинало детето. По принцип не е страшно и се случва често  Peace

# 263
Божеееее, явно още си спя  Sleeping извинявам се  Praynig
Дъщеря ми беше с зеленясало ако и педиатърката каза, че може да е от коликите (мога да кажа, че нямаше колики, не е изпадала в големи писъци), после и зеленееше от чая, който пиеше. В началото беше на кърма, после на АМ и когато вкарахме пюретата и почти спря да пие чай акото се оправи  Peace

# 264
Здравейте момичета бих искала да ви попитам дали е нормално дъщеря ми скоро ще навърши 3м.,но не иска да яде повече от 90мл (на АМ сме и се храним на 3 часа)Просто не мога да я накарам да яде повече. Благодаря Ви предварително

# 265
Здравейте момичета бих искала да ви попитам дали е нормално дъщеря ми скоро ще навърши 3м.,но не иска да яде повече от 90мл (на АМ сме и се храним на 3 часа)Просто не мога да я накарам да яде повече. Благодаря Ви предварително

Нормално е.

# 266
Здравейте.
От 2-3 дни забелязвам , че на обяд , когато приспя малкия , първите 30 мин. е страшно неспокоен. Постоянно се върти, преплаква, стряска се и вдига ръчички нагоре...
После се отпуска. На какво ли може да се дължи?

# 267
Това е първата фаза на съня и е нормално притрепването. Моето дете още го прави - преди мърдаше като стреснат, сега се смее или говори нещо.

# 268

и според мен е нормално. Но все пак зависи колко е голямо бебето като килограми , как наддава и по колко пъти яде. Ако за денонощие му се събират 750-800 мл. е супер, но децата са различни и това,че изяжда 600 мл. не означава, че е лошо  Peace може да изяжда и по 1,5 л. - нормата си е просто норма  Simple Smile

# 269
  • UK
Вчера дъщеря ми си намери за първи път палеца, какво мога да направя преди да е станало неизкореним навик? Много й хареса, защото все го бута в устата, когато е неспокойна или я оставя сама за 2 мин. да отида до тоалетна или да свъра нещо. Залъгалки отказва категорично, кърми се от гърда и шишета и биберони плюе веднага. Нещо спешно, ръкавици ли или какво, какво ще ми препоръчате вие?  
Синът ми никога не е ползвал залъгалки, но не е смукал нищо, имаше период, когато беше гладен си смучеше юмручетата, но палеца така и не го намери и това с юмруците отмина.
Сега я наблюдавам, че само да промърка, докато спи и веднага мушва палеца и пак заспива. Като го извадя се събужда и сърди. Снощи изпуснах времето за хранене и вместо да се размърка както обикновено да я чуя, лапнала палеца, дрямала и чак след като огладняла много се разревала.
Сега ще й взема една каучукова да пробвам, колкото и да не ги обичам и да съм против кърмено бебе да смуче такова.
Друго?

Общи условия

Активация на акаунт