18-то тортено предизвикателство

• 12 131
  • 162
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Привет и мен  Mr. Green, всеки желаещ е добре дощъл  Hug
От мен желание има, идея няма, а за време ще видим след 14-ти февруари  Wink

# 16
Привет!
Аз търпя вече трети провал със проекта си.Ще пробвам пак,но ако пак се проваля явно ще се предам защото време не остана.Така че ,аз съм под въпрос.
Освен във последният момент да сменя концепцията.Ще видим. Thinking

# 17
Дитс, какво говориш, как така време не остана?! Та имаш още 20 дена, аз даже още не съм започвала да мисля по тортата, а ти какво?

Аааа, май започвам да предусещам на къде биеш, ако е свързано с последния ни разговор, ама само предполагам де.

# 18
Привет и от мен!   chef
Малко съм изтървала козите и чак сега виждам предизвикателството  Embarassed
Пробвах се веднъж и ми хареса. Сега желание имам голямо, време- не много, а идея- никаква. Но може пък да ми просветне нещо. Започвам да мисля  Grinning

# 19
Да ,Румка свързано е със разговора.Затова и си мисля че времето няма да стигне.А и след 17 ти ми предстои пак операция и не съм сигурна как ще се стекат нещата.

# 20
Да ви гледам само Simple Smile

# 21
  • Norge
Лъки  Heart Eyes , не съм наоколо всеки ден, но погледни как имах късмет да надникна точно сега!  Flutter
Мернах името ти и веднага се включвам за да ти изпратя един хубав поздрав!

Използвам и да пожелая на момичетата много вдъхновение и удоволствие от работата!  bouquet

# 22
Лъки  Heart Eyes , не съм наоколо всеки ден, но погледни как имах късмет да надникна точно сега!  Flutter
Мернах името ти и веднага се включвам за да ти изпратя един хубав поздрав!

Mersi Нелка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Успех в София Praynig  bouquet как им завидях на българските девойки ако знаеш Hug Hug Hug

На участничките в предизвикатеството - успех. Такава сте наслада за очите и душата  bouquet

# 23
  • варненка от София
Почвам...

# 24
  • София
Аз също вече оформям идеята, дано ми стигне времето  Mr. Green

# 25
  • Norge
Марулче, пак първа!!!    Hug Тази твоята работоспособност е нечовешка! Цветенце!   bouquet
И много удоволствие от проекта!

На мен просто душата ми плаче ли, плаче.  Simple Smile Такава идея с тази пуста музика, с такова удоволствие бих я претворила в нещо захарно, но  не мога да отделя време. Sad И така, плачем си съвместно аз и моята душа ей тук така на.  ooooh!

Лъки, много  Heart Eyes

# 26
Aз съм готова.Планът ми отиде по дяволите,и третият опит се провали.Вместо да променя всичко тотално реших да се помъча да спася положението и да поприкрия всички проблеми.Не се получи това което исках но поне ще видим до колко съм успяла да спася едно кризисно положение и да разнищим всички грешки.Явно времето на бездействие си казва думата.
Утре влизам за операция и вдругиден излизам,ще обработя снимките и ще ги пратя във неделя само кажете на кой.

# 27
  • София
Мисля, че направих нещо по темата...Вероятно утре ще кача снимки.

# 28
Моят проект се провали по доста комичен начин (синът ми реши че след като тортата е за в къщи може да си похапне и........) та си останах  само с украсата smile3518.Време за нова торта няма,така че и този път само ще гледам и ще се радвам на красотите.

# 29
аз работя, до два дни приключвам и ще снимам. Така че участвам със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт