18-то тортено предизвикателство

• 12 342
  • 162
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Качих ги. При разпределянето на дните не държа да съм в първия ден, просто днес имах време за това качване и пак се оказа, че няма други преди моите качени Simple Smile
До събота, момичета:)

# 46
  • варненка от София
Дами, при мен се поразминаха нещата с първоначалната идея по ред причини. За утер имам една торта поръчка, която бих могла да мина по темата, ще я пусна, пък ако прецените, че не става, ще съм пас този път.

# 47
  • Варна
Да не сдавам и аз фронта, но както си мислех, че имам време, така и се оказа, че плановете са нещо имагинерно Simple Smile
Ще се постарая до 23,59 ч. на 28.02. да довърша тортата и да пусна снимките  Praynig

# 48
Дами, при мен се поразминаха нещата с първоначалната идея по ред причини. За утер имам една торта поръчка, която бих могла да мина по темата, ще я пусна, пък ако прецените, че не става, ще съм пас този път.

Давай я тука тортата! Те твоите торти са толкова готини всичките, че нищо че не е правена специално за предизвикателството. Пък и доколкото знам участваш във всички теми до сега, не пропускай и този път!

Аз снимах днеска, ама сега не съм си у дома, така че като се прибера довечера ще избера снимките, с които да участвам.

# 49
  • варненка от София
Аз още като ми я поръчаха тази торта я бяах нарекла за предизвикателството, после друга идея имах, но времето ме притисна и за това промених концепцията, значи днес действам и утре живот и здраве пускам снимките на Танюшка.

# 50
  • Русе
Tatitt Моя мейл дали си го получила,че не съм сложила напътствия...от dori19@abv.bg,да не пращам нов напразно и да те обърквам още повече....може ли  линк ,към албума,че аз не го намирам... EmbarassedБлагодаря!

# 51
  • варненка от София
Албумът все още  е заключен, ще го отключат на първи когато стартира обсъждането.

# 52
  • София
Аз от две седмици съм все болна, но се боря с тортето си  Mr. Green Тази вечер трябва да го довърша, ако не ме провалят експериментите  Crazy утре снимам и най късно утре вечер ще се постарая да ги пратя  Heart Eyes

# 53
# 54
  • в рaя
Аз съм в голяма чуденка дали да пращам или не, тортата беше с идея да е към предизвикателството, но буквално в последния момент се измени темата. Но пък допуснах страшно много грешки и съм сигурна, че ще ми кажете къде са били  newsm78

# 55
Аз нямам против да я пуснеш.Нека кажат и другите.

# 56
  • варненка от София
И аз нямам против. Така, готова съм с тортето, остава да снимам, да сваля и изпратя снимките на Танюш.

# 57
  • София
Аз снимах, сега ще ги прегледам и ще пращам.
Тупурче, винаги съм смятала, че колкото повече торти толкова по- добре  Wink
Изпратих и аз  Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 22:39 от metchopooh

# 58
  • Vaudreuil Canada
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!
Давайте тортите да гледам  Flutter

# 59
  • варненка от София
Честита Баба Марта и то мен. И аз чакам торти ,но и чакам да видя как ще се обсъждат тортите. Колко се събраха последно? Татуткейййй, спиш леееее? Whistling

Общи условия

Активация на акаунт