18-то тортено предизвикателство

• 12 121
  • 162
  •   1
Отговори
# 150
E добре е!На дърта баба като мен анимационни герои.

# 151
  • варненка от София
Хехехе, моята тема  Mr. Green И сега като се почне едно мисленеееее, ама със сигурност ще мога да участвам, то все това правя  Flutter

# 152
  • у дома
Хехехе, моята тема  Mr. Green И сега като се почне едно мисленеееее, ама със сигурност ще мога да участвам, то все това правя  Flutter

ще се предизвикаш, един вид  Mr. Green Mr. Green

# 153
  • варненка от София

Ако нема кандидати, мога с неколко проекта да участвам  #Crazy

# 154
  • у дома

с Маша, Маккуин и подобни, предполагам Mr. Green Mr. Green

# 155
  • варненка от София

Естествено и за теб една мога да заделя  Heart Eyes

с Маша, Маккуин и подобни, предполагам Mr. Green Mr. Green

# 156
  • Русе
За мен (моите възможности в моделирането ) е ужассссссс,тази тема Mr. GreenНо пък,от опит глава не боли....

# 157
Така, докато още не сме се разпръснали да споделя днешния си опит с айсинг. Направих две рисунки с айсинг, едната върху абсолютно гладък найлонов канцеларски джоб, а другата върху един грапавичък джоб. Направих ги снощи, а днес на обяд ги отлепих. И двете не са изсъхнали, но тази върху гладкия джоб моментално ми се надроби в ръцете. Докато другата си остана абсолютно цяла. Диди, ето ти как да пробваш другия път. Не знам дали има логика в това, което установих, но и в двата случая ползвах един айсинг, рисувах по едно и също време, пипах еднакво внимателно при отлепване. Оцеля върху грапавия.

# 158
  • в рaя
Е, супер,това е и моята тема! Жалко, че този месец ми се изчерпват рождениците и следващия е чак август, но ще измисля нещо. Значи юни правим, юли показваме?

# 159
  • София
Хихи, сега като гласувах за тази тема, да взема да направя с анимета тортите на двете щерки и на брат ми, но как да ги пазя до юли  hahaha
Руми, благодаря за споделеното  Hug
Драго ми беше, че се сбрахме, благодаря на всички са споделеното и за коментарите  Heart Eyes

# 160
Мерси,Румка!

# 161
  • София
Е, супер,това е и моята тема! Жалко, че този месец ми се изчерпват рождениците и следващия е чак август, но ще измисля нещо. Значи юни правим, юли показваме?

Да.

Така се разпределиха гласовете
Мини Тортички/Къпкейкс - 1 глас - Plit4ica
Държави/Континенти - 1 глас - Марулка
Ваканция - 2 гласа - Дитс, Тупурче
Нетрадиционни животни - 1 глас - МечоПух
Анимационни герои - 3 гласа - Марулка, Тупурче, МечоПух
Техника/Автомобили/Транспорт - 1 - Дитс
Криви торти  - 1- Руми
Кръговрат и Вода - 1  - dimitrina73
История - 1  - dimitrina73
Космос - 1- Plit4ica
Геометрични - 1- Ilariana
Кутии- 1 -   Ilariana
Айсинг - 1- Руми

Доскоро, момичета. Дано тази тема върне в редиците повече хора:)

# 162
Честито на участвалите, а аз съм в очакване на новото предизвикателство, в което имам намерение да се включа Wink

Общи условия

Активация на акаунт