за несподелената любов

• 16 931
  • 250
  •   1
Отговори
# 165
След като днес господинът за пореден път се държа тъпо с мене, изтрих от телефона си всички възможни начини за общуване. Сега и да ми пише, няма да знам и няма да се изкушавам.
Идеално. Някога (от теб зависи кога) ще си му благодарна, че се е държал така и че по този начин съзнателно или не ти е помогнал да спасиш брака си. Сега остава най-важното - да не го търсиш ти повече. А това... това зависи само от теб.

# 166
Ще заложа на "времето лекува" и ще опитам

# 167
  • Varna
Е, те вчера момичетата предложиха тя да не ходи днеска на срещата. Да се оттегли гордо и с достойнство.......А то кО стана Shocked Тя отишла и той и набил.....канчето.

Хубаво е направила, че го е изтрила от телефон и от всички възможни места където може да я търси.....Дано да устиска  Praynig дано!Искам много да устиска.

Душко, хадИ бъде курназ де Praynig Hug И стига опитва. Късаш и хварляш!!!

# 168
Е, те вчера момичетата предложиха тя да не ходи днеска на срещата. Да се оттегли гордо и с достойнство.......А то кО стана Shocked Тя отишла и той и набил.....канчето.

Хубаво е направила, че го е изтрила от телефон и от всички възможни места където може да я търси.....Дано да устиска  Praynig дано!Искам много да устиска.

Душко, хадИ бъде курназ де Praynig Hug И стига опитва. Късаш и хварляш!!!

Среща нямаше.

# 169
butterfly911,
разкажи какво стана.

# 170
От няколко дни имахме уговорка за тази вечер- имам излизане и исках да го съчетая. Той днес ми казва, че утре бил на работа и не му се излиза. За себе си бях решила- ако си намери извинение (не му се случва за първи път), край. Иначе имах намерение да се видим- може би за последен път. Веднага след като ми написа това- отговорих ОК и изтрих приложението. Сам май ни реши съдбата

# 171
Чудесно! Hug

# 172
На мен ми се щеше да прочета, че ти избираш да сложиш край...сега трябва да сме благодарни на въпросния господин, че те е отървал от себе си.

# 173
  • Varna
butterfly911
Извинявай, че не съм разбрала правилно за срещата  bouquet  Но то и без срещата са се решили нещата. Както виждаш всички предпочитаме да чуем, че ти си го чупила. Hug

# 174
На мен ми се щеше да прочета, че ти избираш да сложиш край...сега трябва да сме благодарни на въпросния господин, че те е отървал от себе си.
O, той щеше още утре да се обади да се видим, гарантирам Simple Smile

# 175
Аз ти пожелавам много любов Hug И съвсем скоро да спре да ти пука за господин ледено сърце Peace

# 176
Добре е, че си го разкарала/макар, че той още не знае Simple Smile/ , но беше по-добре да го направиш заради семейството си, съпруга, детето, а не защото си лично засегната...
Той си има семейство, съобразява се с жена, да не очакваш и с теб да се съобразява...Ти си резервен вариант за моменти, когато жена му не му стига и му се иска да са забавлява...Не смятам,че му харесват твоите чувства.

# 177
Добре е, че си го разкарала/макар, че той още не знае Simple Smile/ , но беше по-добре да го направиш заради семейството си, съпруга, детето, а не защото си лично засегната...
Той си има семейство, съобразява се с жена, да не очакваш и с теб да се съобразява...Ти си резервен вариант за моменти, когато жена му не му стига и му се иска да са забавлява...Не смятам,че му харесват твоите чувства.
Той не е обвързан и не се среща с друга

# 178
Аз разбрах,че и той е семеен...

# 179
Не се среща с друга, но иска само секс. Просто секс. А на тебе това не ти е достатъчно. Защото си жена, а не мъж. Шансът обаче той тепърва да се влюби в теб е точно никакъв. Бягай надалече, докато не си си съсипала семейството заради едното нищо.

Общи условия

Активация на акаунт