за несподелената любов

• 16 900
  • 250
  •   1
Отговори
# 30
Butterfly, само една вметка, сигурно ще ти се стори не по темата.
На твое място бих се позаровила в себе си, за да разбера защо съм толкова привлечена от мъж, който не е емоционално ангажиран с мен. Кое е онова нещо, което прави усещането, че си отхвърлена, толкова привлекателно.

Там е разковничето, според мен.
Ще се справиш  Hug

Питала съм се, и все намирам причина да мисля, че той има нещо към мен, дори и мъничко да е. Не знам, просто страшно много ме привлича. Само като чуя гласа му настръхвам...

# 31

Питала съм се, и все намирам причина да мисля, че той има нещо към мен, дори и мъничко да е. Не знам, просто страшно много ме привлича. Само като чуя гласа му настръхвам...

Изясни си го тоя момент, доколко субективна или обективна е причината. Всички знаем какво е в състояние да види и мисли една влюбена жена.  Wink Изясни си за себе си ти какво очакваш/ и дали въобще имаш очаквания спрямо връзката ви /, както и той какво `мисли` по въпроса. За него разбрахме, че го устройва, а теб ? Ако и теб те устройва, значи проблем няма, поне за двама ви няма.

# 32

Бътърфлай, с риск да ти се сторя рязка и на всяка манджа подправката, неговото мъничко е страст, привличане, удовлетворяващ секс. Но не и любов, според мен.
Ако и ти успееш да погледнеш на твоето мъничко през същата призма, това може да ти е страхотен "boost" фактор в живота. Такъв, който да кара очите ти да блестят.
Но, ако ти причинява душевен дискомфорт, тогава  newsm78, за какво изобщо ти е?

# 33
Един път го попитах само секс ли е за него, и той отговори "да". Аз му казах жалко, за мене не е точно така- аз влагам и емоция. Тогава той ми каза, че под само секс разбира, че не може да премине в нищо по- сериозно и, че от негова страна също има емоция, привличане и взаимност. За любов не сме говорили никога- аз съм му заявила, че няма да напусна съпруга си. И няма да го направя. Истината като че ли е, че искам той да е привлечения, той да е омагьосания. Мене ситуацията само секс ме устройва. Просто искам да знам, че не съм някакво си забавление. Бъдеще не искам с него- не е подходящ за съпруг и баща. Но пък се измъчвам и аз не знам защо?!

# 34
  • Най-сетне у дома
Бътърфлай, с риск да ти се сторя рязка и на всяка манджа подправката, неговото мъничко е страст, привличане, удовлетворяващ секс. Но не и любов, според мен.
Ако и ти успееш да погледнеш на твоето мъничко през същата призма, това може да ти е страхотен "boost" фактор в живота. Такъв, който да кара очите ти да блестят.

Защото има капацитет да я нарани и това го прави особено ценен. А тя звучи като човек, който по някаква причина има потребност да преживее страданието на отхвърлянето. Потребност да се старае да заслужи вниманието на неоткликващия любим, да положи усиля за да обърне играта, да стопли ледения мъж и да го накара да я обича.

Оная, старата игра, която поглъща толкова безсмислени усилия...
Не е любов това, чиста проба себеразрушителност е.

Извинявай за непоискания анализ, авторке  Hug Съвсем възможно е и да бъркам, както и всички останали, които пишем в темата. Но, докосна ме нещо историята, която разказваш...

# 35

Защото има капацитет да я нарани и това го прави особено ценен. А тя звучи като човек, който по някаква причина има потребност да преживее страданието на отхвърлянето. Потребност да се старае да заслужи вниманието на неоткликващия любим, да положи усиля за да обърне играта, да стопли ледения мъж и да го накара да я обича.
Оная, старата игра, която поглъща толкова безсмислени усилия...
Не е любов това, чиста проба себеразрушителност е.

Извинявай за непоискания анализ, авторке  Hug Съвсем възможно е и да бъркам, както и всички останали, които пишем в темата. Но, докосна ме нещо историята, която разказваш...

Винаги съм била склонна към мелодраматизъм, така е. Знам, че сама си се вкарвам в тоя филм и ми е трудно да приема защо някой ще се дърпа да ме обича Wink Някакъв вид доказване е наистина, може би. И няма нищо общо с истински чувства от моя страна... Продължавай с анализа, може да стигна до истината, погледната през странична призма

# 36
...аз съм му заявила, че няма да напусна съпруга си. И няма да го направя. Истината като че ли е, че искам той да е привлечения, той да е омагьосания. Мене ситуацията само секс ме устройва. Просто искам да знам, че не съм някакво си забавление. Бъдеще не искам с него- не е подходящ за съпруг и баща. Но пък се измъчвам и аз не знам защо?!

Дано не прозвучи грубо, но това е доста гадно.  Stop
Тебе хем те сърби, хем те боли, лъжеш мъжа си, но искаш и любовникът да страда... Извинявам се, но това е подло, недостойно и безчувствено.

# 37
Един път го попитах само секс ли е за него, и той отговори "да". Аз му казах жалко, за мене не е точно така- аз влагам и емоция. Тогава той ми каза, че под само секс разбира, че не може да премине в нищо по- сериозно и, че от негова страна също има емоция, привличане и взаимност. За любов не сме говорили никога- аз съм му заявила, че няма да напусна съпруга си. И няма да го направя. Истината като че ли е, че искам той да е привлечения, той да е омагьосания. Мене ситуацията само секс ме устройва. Просто искам да знам, че не съм някакво си забавление. Бъдеще не искам с него- не е подходящ за съпруг и баща. Но пък се измъчвам и аз не знам защо?!

То се е видяло, че всеки втори пост ще е мой  Laughing
Бътърфлай, тоя пич е тотално клише, да ме прощаваш. Отговаря, че е само секс, вижда, че е сбъркал и замазва ситуацията с бля-бля социално приемливи баналности за взаимност, емоция и т.н.  ooooh!
Той да е привлеченият и омагьосаният, така ли? Стрелям на посоки, но досега който си поискала, все си го привличала и омагьосвала, нали? А тоя пустият не ще и не ще  Wink Това може да е възможният отговор на въпроса на Сауле. Наранена гордост и самолюбие, ти искаш да си специална, да си значим фактор в живота му. Въпреки че нямате бъдеще, ти няма да си разваляш семейството и т.н. Обаче не искаш да си само забавление, въпреки че с приказките си си му показала, че той е само такова в твоя живот.
Единственото, което не си обмислила, е възможността да се влюбиш във въпросния. И то пък взело, че се случило. Ами сега  Rolling Eyes
Забавлявай се, Бътърфлай, това е просто един мъж, един от многото, ползвай го по предназначение. За единия секс не си струва мисленето и драматизирането.

Извинявам се, но това е подло, недостойно и безчувствено.
Без извинения, любовниците са затова, да се употребяват подло, недостойно и безчувствено  Mr. Green Като не им изнася, да се изнасят  Naughty

# 38
Ами той вариантът само секс, не предполага нещо кой-знай колко повече от забавление.
За сексуалното омагьосване, авторката може да е спокойна че го е постигнала, но що ми се струва, макар и да го отрича, че само това не я удовлетворява.

# 39
Изобщо не смятам, че съм подла и груба с него. Познаваме се от много години и като започнахме това той беше напълно наясно със семейната ми ситуация. Пък и не вярвам той да се чувства наранен Wink
Наистина май ще е най-добре да се оставя по течението и да се забавлявам! И да опитам да не мисля за чувства - има ли ги, няма ли ги... Кой ги има и кой ги няма. Пък и щом на него му е добре с мен, все пак си е някакво омагьосване- с него е чувствам красива, женствена и желана.
 И аз самата съм толкова объркана, та се чудя вие изобщо как ме разбирате  Hug

# 40

Наистина май ще е най-добре да се оставя по течението и да се забавлявам! И да опитам да не мисля за чувства - има ли ги, няма ли ги... с него е чувствам красива, женствена и желана.

Е, разгеле, взе да ми харесваш как звучиш  Peace Точно за такъв "boost" фактор говорех по-рано. Дано успееш.
Аз обаче съм в брутално откровената си фаза и затова ти предлагам да не се залъгваме. Малко жени са в състояние да го отиграят само секс без емоционално обвързване при паралелни взаимоотношения.

Защото има капацитет да я нарани и това го прави особено ценен.

Дам, дърпа се, трудно достъпен е, не откликва, и направо си те провокира да му натриеш носа и да му покажеш каква си магьосница  Laughing
Обаче хората се държат с нас така, както им позволим, нали.
Авторката, играят ли ти се игрички? Ако да, опитвала ли си какво ще стане, ако се отдръпнеш малко емоционално? Не да отказваш срещи, а по-скоро да не му даваш да разбере всеки път колко ти е важен?

# 41

Наистина май ще е най-добре да се оставя по течението и да се забавлявам! И да опитам да не мисля за чувства - има ли ги, няма ли ги... с него е чувствам красива, женствена и желана.

Е, разгеле, взе да ми харесваш как звучиш  Peace Точно за такъв "boost" фактор говорех по-рано. Дано успееш.
Аз обаче съм в брутално откровената си фаза и затова ти предлагам да не се залъгваме. Малко жени са в състояние да го отиграят само секс без емоционално обвързване при паралелни взаимоотношения.

Защото има капацитет да я нарани и това го прави особено ценен.

Дам, дърпа се, трудно достъпен е, не откликва, и направо си те провокира да му натриеш носа и да му покажеш каква си магьосница  Laughing
Обаче хората се държат с нас така, както им позволим, нали.
Авторката, играят ли ти се игрички? Ако да, опитвала ли си какво ще стане, ако се отдръпнеш малко емоционално? Не да отказваш срещи, а по-скоро да не му даваш да разбере всеки път колко ти е важен?

Aз последните няколко срещи ги отказвам, не съм отговаряла на негови съобщения с дни- просто съм си имала причини и не ми е било до него. Аз емоционално съм обвързана, ясно ми е, че просто секс от моя страна няма как да има. Сексът ми харесва, но до там. По никой въпрос не сме на едно мнение, не ми допада начина му на мислене. Просто ще ми е по-приятно и ще се чувствам по-комфортно ако знам, че и той е емиционално обвързан и не съм сама в това начинание. Иначе си говорим доста- на всякакви теми, не опираме само до секс. Както казах, познаваме се от доста години...

# 42
Стана ясно вече, че сте "friends with benefits". Лошо няма, стига да не страдаш, не съм от тия дето набиват канчета и сочат с пръст.

Aз последните няколко срещи ги отказвам, не съм отговаряла на негови съобщения с дни- просто съм си имала причини и не ми е било до него.

Не, нямах предвид да отказваш срещи. Напротив, иди на срещата. Въпросът ми беше какво ще се получи, ако отидеш на срещата, секс, обличаш се и си тръгваш? Без разговори и т.н. Той как ще се почувства?
Ама не ми обръщай внимание, аз съм много отмъстителна, като ми е засегнато егото. Това беше идея просто.

# 43
Стана ясно вече, че сте "friends with benefits". Лошо няма, стига да не страдаш, не съм от тия дето набиват канчета и сочат с пръст.

Aз последните няколко срещи ги отказвам, не съм отговаряла на негови съобщения с дни- просто съм си имала причини и не ми е било до него.

Не, нямах предвид да отказваш срещи. Напротив, иди на срещата. Въпросът ми беше какво ще се получи, ако отидеш на срещата, секс, обличаш се и си тръгваш? Без разговори и т.н. Той как ще се почувства?
Ама не ми обръщай внимание, аз съм много отмъстителна, като ми е засегнато егото. Това беше идея просто.
Не, не мога да стана и да си тръгна, просто защото срещите ни протичат двойно и тройно (ако ме разбираш). Хаха. А и в крайна сметка аз ставам, обличам се и тръгвам- никога не му е приятно, това го виждам. Друго предложение за натриване на носове?

# 44
Друго предложение за натриване на носове?

Като нищо ще спретна още някой сценарий, колко му е  Laughing
Не ме разбирай погрешно, не те осъждам или нещо подобно. Просто историята ти провокира спомени у мен и реагирам прекалено емоционално. И аз съм имала подобно залитане, моето не беше консумирано и въпреки това бях толкова хлътнала  ooooh! Представяш ли си каква бяла птица съм била.  hahaha Моите преживявания и такива на няколко приятелки ме карат да съм настроена отмъстително към господата в подобни истории.
Нищо лично, просто ми "мътят водата", както се казва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт