за несподелената любов

• 16 920
  • 250
  •   1
Отговори
# 105
На първо време спри да имаш контакт с него. Физическият допир и секс са силна предпоставка за появата на емоции, чувства, тръпка, страст, увлечение, зависимост, натрапчиви идеи.

# 106
  • Канада
Толкова добри съвети се дадоха, но авторката все още "събира сили" да прекъсне авантюрата.

Не вярвам да стане скоро. Здраво е хлътнала.

Има един стар лаф : Не започвай нещо, когато нямаш ясна представа как ще завърши.
Много подхожда на ситуацията...

# 107
Няма какво да събираш сили, направо го прави.Без да му се обясняваш, без да правиш демонстрации и женски номера.Тази  история не ти се отразява добре, да не говорим, че вървиш по ръба.Хич недей да съжаляваш, каквото било-било.Изживяла си нещо хубаво, чувствала си се добре,придобила си някакъв опит.Най-добре да оставиш всичко  с усмивка зад гърба си и да се опиташ да живееш пълноценно тука и сега, в реалния живот, където е семейството ти Simple Smile

# 108
Със събирането на сили съм ОК, ма с тия "малко крачки и лека полека"...не съм сигурна, че авторката изобщо ще скъса с любовника Rolling Eyes

# 109
  • Varna
А ако разбере мъжът и...... и големи крачки да прави...................пУзнайте какво я чака....кО ще познавате, тя каза какво я чака ooooh!

Та лИбУФтЪ сляпа както се казва, ама нейната наистина сляпа., че   и глуха  ooooh! Такъв ще си го нахендри, че.....................

# 110
Делта, всички й го казваме в прав текст, дано авторката разбере, че няма време за събиране на сили и малки крачки лека-полека. Отсича със секирата и това е, че после ше трябва нова тема да отваря - "напуснаха ме и ми взеха детето - сега какво да правя" Whistling

# 111
Какво събиране на сили, какви малки крачки.Да не са по на 17 години, че тепърва да се заиграват на любов.Това е извънбрачна връзка, разликата е от небето до земята.Тука няма любов и романтика, тука има секс, страст, тръпка, емоция.Вземаш каквото можеш да вземеш и бягаш-това е!

# 112
И сега съм обичана- силно, страстно. А аз гледам в друга посока с празен поглед и свито сърце. И душата ми плаче, и очите ми плачат. А от вътре съм пуста и едновременно пълна с тъга. И ето ме сега, затънала до шия и сама, сама, сама...
Сърцето ми разбито, душата ми празна, дните ми дълги и пусти, нощите безсънни...

Мамичке, виж кво става тук...баш за любов и романтика иде реч Whistling
Въпросът е авторката да се освести и да прекрати връзката и този емоционален изблик. И никви  събиране на сили, лека полека, с малки крачки. Прави се раз-праз и край Naughty

# 113
  • Пловдив
И как така ще и вземе детето?!?!? Да я напусне възможно, ама дете не се взима току-така.

# 114
е тя самата така казва, ние не знаем подробности Laughing

# 115
  • Пловдив
е тя самата така казва, ние не знаем подробности Laughing
Плаши я някой.

# 116
според мен да я напусне мъжа й е не по-малко страшно за нея, защото по нейните думи тя много го обича.

# 117
Говорили сме по тая тема- на шега, но ми е заявил категорично, че той без детето няма да живее! И понеже апартаментът е негов и при евентуална раздяла аз не знам къде бих отишла... Но аз също не бих оставила детето си. Може би най-вече заради нея трябва да престана да се правя на 17 годишна... Но знаете ли как ми се иска тази тръпка да продължи! На страшен кантар съм в момента- да взимам ли секирата или да продължа както до сега... Утре имам е уговорка и не знам как да процедирам.

# 118
Бътерфлай, секирата мила Naughty
Има една много хубава поговорка: който седи на два стола, накрая пада на земята...

# 119
Бътерфлай, секирата мила Naughty
Има една много хубава поговорка: който седи на два стола, накрая пада на земята...

Наде, освен авторката не е роднина на Жан-Клод Ван Дам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт