за несподелената любов

• 16 968
  • 250
  •   1
Отговори
# 150
То с тия нови технологии да не смее човек да сложи рога на мъжа си Mr. GreenНе знаеш от къде какво ще ти изскочи...
Хм, доста потребителки споделиха за този "битовизъм". И словосъчетанието "угаснала страст" доста често се върти... Темата става все по-тъжно-тягостна...
ми направете си някои изводи тогава, да не мислите че само вие имате нужда от „разнообразие„...

# 151
Битовизмът е неизбежен. Но винаги съм се чудила нещо: За да впечатлиш нов човек трябва да положиш усилия, да се контиш, да отслабнеш, а от мъжка страна - да се купуват цветя, подаръци, да се говорят мили думи, да се отделя време.
Ако само половината от това време, усилия и пари се отделят не за трети човек, а за партньора - според мен чудеса могат да се случат. Адски е гадно да си интересен, идеен и да правиш изненади на другия, а за половинката си да не полагаш усилия и да си търсиш за какво да се скараш с него, за да имаш повод да бленуваш по друг...

# 152
Хм, доста потребителки споделиха за този "битовизъм". И словосъчетанието "угаснала страст" доста често се върти... Темата става все по-тъжно-тягостна...

Не е тъжна и тягостна...никой не говори за угаснала страст, страста си я има, но не е съпроводена с пърхане на пеперуди. Едно е да ходиш по срещи, да те гледат в очите, да ти свалят звезди и после всеки в къщата си...Съвсем друго е... парите са свършили, детето е болно, чиниите на са измити...лампата не е сменена, бравата на вратата пак падна...списъка е много дълъг. "Така ли не може да свъриш нещо , за което те помоля".... Тези неща в ежедневието са страстоубийци  Laughing
Затова трябва търпение и усилие да се запази любовта и страста.

# 153
 Peace и ако имате и някое и друго ревливо бебе, сте довършени.

# 154
Peace и ако имате и някое и друго ревливо бебе, сте довършени.

Ние сме изгледали три ревливи.... Joy

# 155
След всичко, което изчетох, не виждам много светлина в тунела на авторката. Зарът е само с единици. Или калпав скучен живот с мъж, който не гори по нея, в "битовизъм" и угаснала страст. Или изгонена и опозорена като поредната изневерила курва... и то за любовник, който дори не я обича... Авторке, бръкни си в душата и намери корена на проблема. Проблемът със сигурност не е мъжа ти и решението със сигурност не е любовника ти.

Но от друга страна, ми изглеждаш страшно наивна и повърхностна.... здраво целеустремена да разрушиш живота си. Пожелавам ти да го разрушиш така, че поне малко здрава почва да остане, за нов градеж... И, да, права си - изглеждаш ужасно жалка острани и е много хубаво, че го разбираш. Сега остава и да оправиш нещата и да спреш да си жалка. Форумът обаче няма да ти помогне затова. Със сигурност. Тук отговори може да търсиш в темата за кърменето и ваксините за грип. За другите неща отговорите са в самата теб.

# 156
След всичко, което изчетох, не виждам много светлина в тунела на авторката. Зарът е само с единици. Или калпав скучен живот с мъж, който не гори по нея, в "битовизъм" и угаснала страст. Или изгонена и опозорена като поредната изневерила курва... и то за любовник, който дори не я обича... Авторке, бръкни си в душата и намери корена на проблема. Проблемът със сигурност не е мъжа ти и решението със сигурност не е любовника ти.

Но от друга страна, ми изглеждаш страшно наивна и повърхностна.... здраво целеустремена да разрушиш живота си. Пожелавам ти да го разрушиш така, че поне малко здрава почва да остане, за нов градеж... И, да, права си - изглеждаш ужасно жалка острани и е много хубаво, че го разбираш. Сега остава и да оправиш нещата и да спреш да си жалка. Форумът обаче няма да ти помогне затова. Със сигурност. Тук отговори може да търсиш в темата за кърменето и ваксините за грип. За другите неща отговорите са в самата теб.

Това ми хареса, въпреки че за мъжа и само можем да гадаем какъв е. Може и да е скучен, а може и да е уморен/ събота и неделя работел/. Може и да не гори по нея/а по някоя друга/ иначе не разбирам как няма да иска секс... Кой какъв е, те си знаят...

# 157
nofelet, отлично синтезирано Peace, само с едно уточнение - мъжът и я обича, доколкото разбрах ...
Авторката дори няма нужда да чете цялата тема, твоята публикация е достатъчна, както и да си отговори на въпроса "Струва ли си?"

# 158
Ами нали и ние тука два дена й разправяме, че не си струва.
Нито е наивна, нито е повърхностна, влюбена е и разума й е замъглен от....глупости Wink

# 159
Ясно е,че е влюбена- темата е "несподелена любов", а не "изневяра или проблем със съвеста"
Но поне по писания....изглежда повърхностна....

# 160
Ами нали и ние тука два дена й разправяме, че не си струва.
Нито е наивна, нито е повърхностна, влюбена е и разума й е замъглен от....глупости Wink
newsm10 smile3521

# 161
След като днес господинът за пореден път се държа тъпо с мене, изтрих от телефона си всички възможни начини за общуване. Сега и да ми пише, няма да знам и няма да се изкушавам. Предстоят ми трудни дни, но смятам да се отдам на семейството си. И в момента ми се плаче...

# 162
Какво означава, че се е държал "тъпо"?

# 163
Какво означава, че се е държал "тъпо"?

Резервирано, студено

# 164
Това е грешна стратегия. Утре може да се държи мило, ще му простиш ли?
Трябва да спреш, защото тези отношения вече ти носят повече негативи, отколкото позитиви, защото са безперспективни, неудовлетворителни и опасни за емоционалното и семейното ти здраве.
Минали сте границата, до която всичко е било цветя и рози (т.е. неангажиращ страстен секс) и сега започват претенциите, драмите и негативните емоции за теб. Сигурна съм, че цял ден ще се терзаеш за тъпото му държание, а той вероятно вече е забравил срещата ви и не подозира, че държанието му е преценено като студено и резервирано.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 15:41 от zigizagi

Общи условия

Активация на акаунт