Моля за съвет! Спешно !!!

• 4 510
  • 36
  •   1
Отговори
Здравейте, мами Simple Smile Имам проблем с двамата първи братовчеди на мъжа ми. Живеят точно до нас и от 3 години всяка вечер е едно и също - идват когато си искат и остават до колкото искат! Не ме дразнеше преди, но сега съм бременна в петия месец и положението е нетърпимо.. Още повече, че сме в ремонт и спим в хола, следователно вечер се мъча да не заспя на масата докато си тръгнат  Sad Говорихме с мъжа ми по въпроса, промяна имаше за 2-3 дни и ..  #2gunfire Дайте ми съвет как да ги разкарам, без да се караме и без да наранявам мъжлето, който е между чука и наковалнята  newsm78

# 1
Ако мъжът ти не ти влезе в положение при факта че си бременна и че сте в ремонт и че имаш нужда от пълноценна почивка  и сам не разкара навлеците не знам как ще се справиш
И защо да е между чука и наковалнята - толкова ли държи на ежедневното посещение на братовчедите си

# 2
  • София
Каква "наковалня"? Това са му братовчеди, не братя, при това с постоянен навик да са у вас и двамата - на изхранване ли са у вас, на какво ли?!

Хич не го жали мъжа си по този параграф. Или на него му е приятно при условие, че е с жена в 5 месец, да си има компания?

Защо се съобразяваш как ще изгледа това, че ти се спи на масата, докато си тръгнат? Аз съм в 4-ти и дори на гости като съм, ако се задържа късно вечер няколко часа на масата на неудобен стол, и ме боли и кръст и гръб. Защо една вечер, като се навечеряте и се премине към висенето пред телевизора с тримата, не отидеш до банята, не се измиеш, не си облечеш пижамката и не се върнеш при тях с уморена усмивка и не им кажеш - "Момчета, извинете ме, но съм адски уморена и се притеснявам да не заспя с дрехите. Вие си стойте, не ми пречите, само намалете малко телевизора и по-тихо говорете. Скъпи, нали ще раздигнеш масата после и ще измиеш чиниите/ще пуснеш миялната?"

# 3
Следващият път им отвори вратата гола и кажи, че ще си правиш кола маска, а след това секс с мъжа ти. След няколко секунди добави, че това са ти плановете за следващите 60 години и че мъжа ти ще им звънне, ако има нужда от помощ Wink

# 4
Проблемът е, че родителите му са починали и е отгледан от родителите на въпросните братовчеди.. Та някак се чувства .. как да кажа, все едно им е длъжен .. Много ме ядосва този факт, но .. Виждам, че и на него не му е лесно, разиграва какви ли не "сценки" за да си тръгнат по-рано ..  Grinning Не знам защо му е толкова трудно да им каже направо .. Затова си мисля, че аз трябва да действам .. А това с пижамката съм го правила не веднъж, просто хората са си несъобразителни!

# 5
Цитат
А това с пижамката съм го правила не веднъж, просто хората са си несъобразителни!

Точно това щях да напиша че ако са несъобразителни хич няма да им пука дали искаш да си лягаш ,дали си с пижама или не

Мъжът ти може да е отгледан от родителите, но това не значи , че сега вие ще трябва да отглеждате тях
Явно с разиграването на сценки няма да стане.Защо не заявиш на съпруга си че ако до3-4 дни не се оправи с тях ще им заявиш директно че не желаеш да се влачат у вас .

Явно на несъобразителни хора трябва директен подход

# 6
"мъжлето"  Shocked
да не нараниш мъжлето?  Joy

нарани го сега, защото после ще дундуркаш бебе и ти ще бъдеш наранена, по-наранена, най-наранена  Laughing
или мислиш, че брат'чедите ще се спрат да ти се чучват хола само защото имаш бебе, ако той си мълчи?  Joy

мъж ли е твоят или си е едно "мъжленце"? не се разиграват сценки, а се говори високо, ясно, отчетливо и се взимат други мерки /директно изгонване например/ - ако щеш го наречи "защитава територия, жена и поколение" - уж е мъж или е просто ... "мъжленце"?  Flutter

# 7
Умишлено написах "мъжлето" защото сме младо семейство, а те са "Мъже" по на 35-38 години!!! Очевидно изпитва респект към тях  #Cussing out и ще трябва да действам аз с риск да си развалим отношенията с милите братовчеди  Rolling Eyes

# 8
Умишлено написах "мъжлето" защото сме младо семейство, а те са "Мъже" по на 35-38 години!!! Очевидно изпитва респект към тях  #Cussing out и ще трябва да действам аз с риск да си развалим отношенията с милите братовчеди  Rolling Eyes

Те нямат ли си собствени семейства ,жени ,деца
То е ясно че в такава ситуация няма как да стане деликатно ,затова не се притеснявай и действай
Кажи и на съпруга си за намеренията си- да не се намери в небрано лозе

# 9
един мъж може да бъде мъж и на 20 г.
възрастта не прави съществото от мъжки пол мъж
накарай го да си влезе сам в панталоните вместо да го жалиш и да ги обуваш вместо него - не си му майчица, жена си му - ще бъдеш майка на синовете му  Wink
не за друго, но след година ще пуснеш тема не за братовчедите и "мъжленцето", а за братовчедите и "оня моя мухльо  ooooh! #Cussing out"

# 10

Те нямат ли си собствени семейства ,жени ,деца
То е ясно че в такава ситуация няма как да стане деликатно ,затова не се притеснявай и действай
Кажи и на съпруга си за намеренията си- да не се намери в небрано лозе
[/quote]    Нямат си, като гледам не напират да си имат  Simple Smile и сигурно от там идва проблема .. Ще действам, явно няма друг начин, пък ще видим до къде ще я докараме ..

# 11
Такааа стари ергени, които няма къде  да отидат или не искат ,без приятелки и без други занимания
Вие сте се превърнали в разнообразието на живота им

Така че действай защото и по лошо ще става като се роди бебето

# 12
ама защо тя?  Shocked
аз изръчка мъжа си?  ooooh!

# 13
Такааа стари ергени, които няма къде  да отидат или не искат ,без приятелки и без други занимания
Вие сте се превърнали в разнообразието на живота им

Така че действай защото и по лошо ще става като се роди бебето
  Много точно описание  Laughing Благодаря за окуражаването Simple Smile

# 14
ама защо тя?  Shocked
аз изръчка мъжа си?  ooooh!

Написах в по предния си пост да заяви на мъжът си че ако до дни не се оправи с тях да действа тя

Общи условия

Активация на акаунт