Моля за съвет! Спешно !!!

• 4 513
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • Луната
Carry.B сега е момента да ги разкараш от дома ти, защото те ще ви досаждат и като се роди бебето. Дори бъди артистка, ако трябва пред мъжа ти... кажи, че не ти е добре и имаш нужда от спокойствие т.н.
Имах една учителка, която ни казваше (бях тогава в 11 клас), че една жена може да научи един мъж на всичко и да й угажда когато е бременна с първото дете... те мъжете тогава са най-загрижени. За второто ще е късно Simple Smile. Вярвай ми изпробвала съм го Simple Smile
Така, че сега е момента да изхвърлиш тези мъже от къщата ти. Не го ли направиш сега ще ви досаждат и когато се роди и бебчо  Wink

# 31
Доколкото има срещи, то те да са у братовчедите.
Още от първия пост това ми "щукна" като въпрос:   Laughing   защо не се събират у брат'чедите?!Там няма жени и деца да им пречат.....Не че на мен лично ще ми е кеф мъжа ми всяка вече да кисне някъде, ама поне е по-приемливо временно решение.После може да започне да разрежда посещенията с "На жена ми нещо не й е добре, трябва да съм тук при нея, за всеки случай!", "Ще къпем/храним/приспиваме и т.н. , бебето!", "Ще ходим семейно ...някъде си!" ....

Дори не мога да си представя какво е всяка вечер у дома да има "гости" и да не мога да си почина, да се отпусна и да правя каквото си искам.

# 32
  • ВАРНА
 Предполагам,че не се събират в братовчедите поради липса на обслужващ персонал.Имала съм такива същества на гости и ми е до болка познато.Сега е време половинката ти да стане мъж,не е твоя работа да се разправяш.Ако се наложи ти да поемаш нещата в свои ръце ще е много тъжно и показателно.

# 33
То у тях е невъзможно, защото нали живеят с мама и тати .. ии така  Rolling Eyes А пък снощи не ми се наложи да се чудя как да ги разкарам, защото мъжо се погрижи  Sunglasses Направо като се прибра се обади и им каза,че няма нужда да идват .. че си имаме планове и т.н. Така че много ви благодаря за съветите, ще се възползвам ако забравят някой ден че братовчеда е женен  Laughing

# 34
  • с/у ОколоМръсТното
Carry.B - някоя вечер повърни спонтанно в/у някой от тях...
След няколко вечери в/у другия.
Няма начин да не те разберат  Twisted Evil

# 35
  • Майничка
Стари ергени, без жени, без гаджета, свободни вечер... идеалните детегледачки ми се видят, калесай ги отсега, че честичко ще им оставяте потомството, да му се радват чичовците... пък вариантите са два - или ще забравят пътя до вас, или току-виж им харесало да обгрижват бебета.

# 36
  • Най-красивата страна
"Жено хайде да си лягаме, че гостите може да искат да си отиват"
Сетих се за този виц и ми си вижда много подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт