Моля за съвет! Спешно !!!

• 4 528
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Говори отново с него и му кажи, че разбираш задължението му към "братята" му, но с окуражаването им, ти демострира колко не уважава теб. Вие имате семейство, за разлика от тях, вие ще имате и дете. Когато си женен, свиваш собствено гнездо и малко или много се откъсваш от стария си начин на живот, не можеш да продължаваш по ергенски.

Между другото, това явление от скоро ли е или от преди сватбата ви, забременяването? Това също е много важно.

# 16
Има само една работеща рецепта:

отваряш вратата, слагаш ръката на кръста и питаш: даа, кажете?

После, без да се отместваш от вратата казваш: ами днес ще имам гости, женско парти, заета съм.

И продължаваш да стоиш на вратата.

И така няколко пъти, всеки ден. Ден след ден.

Това е твоят дом и в крайна сметка ти решаваш на кого ще отвориш вратата.

С такива неща компромиси не се правят.

# 17
Говори отново с него и му кажи, че разбираш задължението му към "братята" му, но с окуражаването им, ти демострира колко не уважава теб. Вие имате семейство, за разлика от тях, вие ще имате и дете. Когато си женен, свиваш собствено гнездо и малко или много се откъсваш от стария си начин на живот, не можеш да продължаваш по ергенски.

Между другото, това явление от скоро ли е или от преди сватбата ви, забременяването? Това също е много важно.
Ако говориш за явлението "Я, братовчеда има жена, дай да ги притесняваме.." не е никак от скоро .. По-скоро е вече стар навик ..  Sad

# 18

Чудесен съвет, но какво правим, когато те се чувстват в "своя си" дом  newsm78

# 19

Ами ясно им показваш че това изобщо не е техният дом

# 20

Мхм, у нас и сестра ми няма да се изтърси от нищото, нито аз у тях. Веднъж ми дойдоха гости (поканени), но с 2 часа по-рано. Еми помолих ги да се поразходят и да дойдат в уречения час. Грубо, не грубо, имаме уговорка и аз съм си разпределила задачите. Повече не са подранявали.

# 21

Правя и ще правя всичко възможно Simple Smile Онази вечер мъжа ми точно и ясно каза "Ние си лягаме" .. Е, трябваше да го повтори пак след 10 мин. и нулева реакция от тяхна страна  #Cussing out На 22 съм и никога не съм се сблъсквала с такива неща .. Доста неприятно ..

# 22
Следващия път заключете врата и не им отваряйте
Ще позвънят , ще почукат и като видят че не им се отваря  дано се сетят че са нежелани
 И телефона не им вдигайте
Ако и това не подейства,заставаш на вратата ,слагаш ръце на кръста и "айде вие къш"

# 23
  • София
Абе то това са криенето вкъщи и непускането да влязат - хубаво, но малко грубичко като от "роден" брат. Аз бих била съгласна да изляза лошата съпруга, но мъжът ми да има желанието да им каже - на жена ми не винаги й е добре, изморява се и е по-добре да спрем с тези сбирки.

Ако обаче ще продължаваме да къткаме мъжленцето, само и само си подписваме бъдещите глави от романа "в какво се забърках и сама ли съм виновна". Защото това е началото на брака и както научиш съпруга да живее семейно, така ще бъде и в бъдеще. Не може на 3-тата година да сеобърнеш и да му кажеш "не ми е приятно да имам гости", защото ще те попита "а защо обичаше досега".

# 24
Абе то това са криенето вкъщи и непускането да влязат - хубаво, но малко грубичко като от "роден" брат. Аз бих била съгласна да изляза лошата съпруга, но мъжът ми да има желанието да им каже - на жена ми не винаги й е добре, изморява се и е по-добре да спрем с тези сбирки.

Ако обаче ще продължаваме да къткаме мъжленцето, само и само си подписваме бъдещите глави от романа "в какво се забърках и сама ли съм виновна". Защото това е началото на брака и както научиш съпруга да живее семейно, така ще бъде и в бъдеще. Не може на 3-тата година да сеобърнеш и да му кажеш "не ми е приятно да имам гости", защото ще те попита "а защо обичаше досега".
Има желанието и го казва слава богу .. иначее .. Очевидно трябват по-груби действия, защото само да им казва не е достатъчно .. Пък и аз направих всичко възможно да избегна влошаване на отношенията, заради мъжа де на мен не са ми притрябвали  Rolling Eyes Ноо като се появят бебоците ще взема да им ходя аз на гости хихихих всеки ден  Joy

# 25
Следващия път заключете врата и не им отваряйте
Ще позвънят , ще почукат и като видят че не им се отваря  дано се сетят че са нежелани
 И телефона не им вдигайте
Ако и това не подейства,заставаш на вратата ,слагаш ръце на кръста и "айде вие къш"
+1   Peace"Жена ми е бременна,има нужда от почивка.АЗ ще дойда след малко у вас" и така
лека-полека нека срещите се прехвърлят у тях ,с постепенно разреждане.
И все пак съпругът ти да обясни,че моментът не е удобен.
Родителите им как гледат на всекидневното им гостуване ? Би трябвало ,като възрастни
хора да ги посъветват,че подобно поведение най-малкото е досадно.

# 26
Амиии хвани си облечи нощничката и си легни пред телевизора, кажи че много си изморена. И ако не се усетят пусни си някое филмче и им направи забележка, че не чуваш , че искаш да гледаш .... все ще им стане неудобно.
А може да пробваш с директна атака - след досадна дълга вечер у вас - отиди рано сутринта у тях на кафе, първо звъниш на пожар, после казваш че си нямала кафе и искаш да ти направят, включваш тв., почваш да сменяш каналите и да усилваш .... всичко с усмивка Simple Smile

# 27
  • София
"Пичове, умирам за сън, бременна и злобна съм. Хайде да разтуряме сергията, че хъркам, когато спя." Казано на майтап, с мила усмивка. Ако утре дойдат, пак така. На 3тия път трябва да са много тъпи и да не се сетят сами.
Така бих процедирала аз. По принцип съм деликатен човек, но когато насреща си имам неделикатни хора, действам по техния начин.

# 28
"Жена ми е бременна,има нужда от почивка.АЗ ще дойда след малко у вас" и така

Да, и за мен това е решението. Доколкото има срещи, то те да са у братовчедите.

# 29
  • София
"Жена ми е бременна,има нужда от почивка.АЗ ще дойда след малко у вас" и така

Да, и за мен това е решението. Доколкото има срещи, то те да са у братовчедите.

+1

Общи условия

Активация на акаунт